Tercihlere saygı duymak lazım ama 50 bin tl lineaya vermek bana biraz garip geliyor.Sıfır,dizel vs. bu paralara daha iyi bi tercih yok falan diyebilirsiniz haklısınız ama o paraya sıfır C sınıfı benzin+ lpg yada 1-2 yaşında dizel almak bana daha mantıklı geliyor.
Selam forum ahalisi aralık ayı içinde sıfır araç alma planımız var.Genelde ailecek binilecek(4 yetişkin) geniş, rahat ve az yakması ön planda.Babam linea dizel istiyor max 50 bin bütçemiz var.Bu araca eş değer başla ne araçlar var dacia lodgy ve duster dizel alternatiflerimiz arasında.Başka bu fiyatlara donanım fiyat anlamında ne alınabilir.Yeni focus 50 binden alınabilir belki ama benzinli yakıt soru işareti, yani anlayacağınız kafamızda deli sorular..
Evet beyler benimde zoruma gitmiyor değil 50 kağıdı linea vermek o yüzden konu açtım ama alternatifte yok bu band aralığında.Dacia sandero bile düne kadar 25-27 bin liraydı sıfır dönüp bakmazdık şimdi 35 bin diyorlar aynı araca ne değişti hiç birşey.
Öncelikle symbol-linea arasında kalırsanız kesinlikle linea. Symbol ile sandero birebir aynı araçlar fiyat etiketi hariç. Bu bakımdan Renault grubunda logan mcv (paranız artar, pazarlıkla 40 civarı alınır sanırım), duster 4x4 (110 hp olduğu için, liste fiyatı 53,5) veya clio / clio st daha mantıklı.
Bir de aynı renault motoru ile nissan note bakın derim. Dizel baz fiyatı 52 bin, donanım olarak baktığınız araçların çok üstünde (8havayastığı, hız sabitleme vs. baz modelde standart) Muhtemelen bayiden 50 bin liraya indirebilirsiniz.
Karın ağrısı devam ediyor hâlâ bir araç bulamadık aklımıza yatan. Bugün ikinci el piyasasını dolaştık 2008 model focus 1.6 tdci ghia 133.000 km de 33.000 tl diyorlar düşünceleriniz nedir kazasız sol çamurluk boyalı. Meşhur lineaya da baktık 2011 model classik kasa 1.3 multijet actual plus 66.000 km de 32.000 tl diyorlar kazasız iki parça boyalı.
linea dizel istiyor max 50 bin bütçemiz var.Bu araca eş değer başla ne araçlar var dacia lodgy ve duster dizel alternatiflerimiz arasında.Başka bu fiyatlara donanım fiyat anlamında ne alınabilir.
Symbol hiç düşünmeyin, hem vergide üst dilim hem de kalitesiz.
edit: alternatif olarak Renault Clio Sport Tourer 1.5 DCi önerebilirim,
Symbol'den daha kaliteli olduğu aşikar,
Linea vs. Clio ST karşılaştırması yapıp içinize sineni alın derim,
Dacia'ya o kadar para vermeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 24 Kasım 2014; 23:08:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bir de aynı renault motoru ile nissan note bakın derim. Dizel baz fiyatı 52 bin, donanım olarak baktığınız araçların çok üstünde (8havayastığı, hız sabitleme vs. baz modelde standart) Muhtemelen bayiden 50 bin liraya indirebilirsiniz.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bugün ikinci el piyasasını dolaştık 2008 model focus 1.6 tdci ghia 133.000 km de 33.000 tl diyorlar düşünceleriniz nedir kazasız sol çamurluk boyalı.
Meşhur lineaya da baktık 2011 model classik kasa 1.3 multijet actual plus 66.000 km de 32.000 tl diyorlar kazasız iki parça boyalı.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2014-full-plusfull-urban-model-dizel-linea-navigasyonlu-191842785/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-akanlar-dan-sifir-km-linea-1.3-multijet-urban-179295938/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gaye-otomotiv-den-satilik-2014-model-fiat-linea-urban-full-plusfull-184404972/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-navigasyonlu-linea-urban-2014-191806068/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 13 Aralık 2014; 16:32:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yeni kasa focus benzinli bakın. Artı lpg ile güzel kombinasyon olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
2.eli yok.Performansı da kötü ama yakıt tüketimi ve güvenlik
anlamında başarılı.
Tabi herkes gidip almaz sadece değişik öneri olsun diye.
Seat İbiza SW bakardım ben.
Ama onda da sanırım sadece Reference donanım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Size linea yada lodgy uygundur.
Ikisi arasından lodgy derim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle