Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6827
Cevap
543122
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (185. sayfa)
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

Arkadaşlar çift telefon taşımaya alışamadığım için cihazım satılıktır
Selam.

Cihazı sattınız mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Onbaşı

Dostum uzman değilim ama bu durumun kesinlikle normal olmadığını düşünüyorum. Hemen hemen her gün telefon şarjdayken kulaklıktan müzik dinlerim. Önceki telefonlarımda da G7'de de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence servise vermelisin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @maki12223
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ercu1111

Merhaba mesajınıza istinaden cevap vermek isterim.
S9 mu g7 mi derseniz ikisinide kullandım bence ikiside aynı belki aralarında çok küçük nüaslar vardır sizin için ekran süresi önemli ise bence ikiside aynı. Ben al sat ta yapıyorum sonuçta s9 lg göre uzun yıllar kullanırsınız ölüsü para eder Lg bu yarın ne olur bilmem mazisi biraz karanlık g3 g4 g5 v10 v20 bunlar hep sorunlu modeller g6 lar kısmi sorunları var ama bu g7 farklı ben hiçbir sorun görmedim s9 da g7 de şarz olarak günü zor çıkarır. Ama a50 çöp alınmaz zaten dikkat edin bu aralar a30 ve a50 için. Kampanya lar var satmıyor A70 iyi parmak izi okuma sorunu çözüldü diye okudum bir yerlerde A70 mi s9 mu A70 kullanmadım ama yorumlar iyi s9 da markanın üst sekment modeli. Karar sizin.
Ben şahsen g7 yi şimdilik kullanıyorum android pie gelsin bakalım ne olacak.
Merhaba.

Konuya hakim biri olarak işlemci hakkında ne düşünüyorsunuz.
Samsung S9+ Samsung Exynos 9 Series 9810 işlemci kullanılıyor ve 6 gb ram var.
Lg G7 Qualcomm Snapdragon 845 (SDM845) kullanıyor ve 4 gb ram var.
Diğer farkları yazmadım.

Performans olarak fark varmı aralarında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Arkadaşlar cihazım satılıktır, çift hatlı note 8 ile devam ediyorum yola...
https://forum.donanimhaber.com/lg-g7-fas-mavisi-turkiye-nin-en-ucuzu--139066877#139066877



U
5 yıl
Yüzbaşı

Nasıl yapılacağını kısaca yazar mısınız lütfen. Emeğiniz için teşekkür ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cnsngr
B
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: maki12223

beyler benim bir sorum olacak.1 hafta önce cihazı aldım.çok memnunum bundan öncede g3 kullanıyordum zaten.Her şeyiyle çok beğendim ama şöyle bir sorun var.Cihazı sarja takılı bir şekilde kullandığım zaman kulaklıktan cızırtı sesi geliyor sarj sesi geliyor çok ince bir şekilde. Dokunmatiğe bastığımda veya ana ekran tuşlarına bastığımda her seferindede cızırdıyor kulaklıktan. Sarjı cekınce ama bir problem yok. Sorun sarj aletinde diye gittim babamın samsung s9 cihazın sarj aletini denedim problem yine oluyor. Sorun kulaklıkta diye kulaklığı denedim orjinal kulaklığındada aynı problem oluyor.Acaba bunun nedeni nedir cihazı da hiç bir yerde bulamadığım için evkurdan aldım hiç alışveriş yapmayı tercih etmediğim bir yer olmasına rağmen. Sizce servise falan götürmelimiyim. 1 hafta oldu cihazım tertemiz şimdi vericem falan içinden geçicekler sonra.Yardımcı olursanız çok sevinirim. İstanbulda oturuyorum götürürsemde hangi servise götüreyim sizce...
baska bir binada denediniz mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sivert

müzik önemli değilse redmi note 7 işinizi fazlasıyla görecektir.
Xiaomi de kendi kendine açılan reklamlar ve arka planda ne olduğu belli olmayan uploadlar duydum. Kafam karıştı iyice.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Çavuş

Evet baska binada da dendim sonuc ayni



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @balkanxp
M
5 yıl
Çavuş

Tesekkur ederim bende hep muzik dinleyip film falan izledigim icin farkettim anca uzun kullanimda fark ettimde servise gidince nasil bu sorunu ifade ederik cozemedim cunku hemen olan bi sorun deil sarjda gecen 15 dk sonrasinda oluyor. Cevap icin tesekkurler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Legor
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

emir kipi kullanarak cevap yazmanız ne hakkınız ne de haddiniz değil öncelikle. 2. si oyun oynamayan standart bir kullanıcının sd845 umurunda bile olmaz, ilk sorduğu sorulardan biri pili ne kadar gidiyor olur, böyle bir kullanıcı için bu telefonu önerir misiniz? ya da telefona gömülüp pubg oynayan birine?

işlemcim sd845 olsun ama pili sabah 9-10 dan akşama ki ortalama yoğunlukta (çok yoğun olmasına gerek yok) bir kullanımda ikindiye şarja takarım sorun değil diyen bu telefonu alabilir. pil performansının özeti bu.

Mobil veri ya da wifi açıkken pil su gibi akıyor, oyun yokken. Üç beş sayfa geriye giderseniz pil tasarrufu modu ile çözümler arayan bir çok kullanıcının yorumları ile karşılaşırsınız.

Aldığımdan beri orta ayar güç tasarrufunda ve ekranı fullhd de kullanıyorum. Oyun oynamıyorum ve yorumum bu şekilde. güç tasarrufu modu ile sd 845 ne kadar anlamı o da ayrı bir konu.
Selam.
Pil performansı hakkında bir şey sormak istiyorum.

Ben oyun asla oynamam, ozcekim yapmam, arka kameradan profesyonel kalite beklemem, müzik ve video yoğun bir şekilde izlemem ve dinlemem, bu konuda da profesyonel bir beklentim yoktur, sosyal medyaya vaktim olursa girerim. Yoğun olarak mail trafiği, whatsapp tan medya paylaşımı, ofis programları ve interneti yoğun olarak kullanırım.

Kullanım alışkanlıklarım bunlar. Buna göre bir seçim yapmak istiyorum ve batarya konusundaki her olumsuz mesaj beni endişelendiriyor ve o kadar para verip keşke dememek istiyorum. O yüzden v30+ yada Red Mi Note 7 veya başka modellere kafam gidip geliyor.

Sizin fikriniz nedir bu konuda ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerBünyan

Arkadaşlar, ekranının herhangi bölgesinde beyaz ekranda belli olan renk açıklığı yada gölgelenme , ekrana bastığınızda gökkuşağı şeklinde renk dalgalanması problemleriyle karşılan kimse oldu mu ? Bu veya benzeri şikayetlerden dolayı lg türkiye yada teknik servislerle bir görüşme de bulundunuz mu ?
Selam.

Problem devam ediyormu. Ne yaptınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ArdYgt

Hocam galiba bende oradan alacağım 5 temmuzda alınca yapacak bir şey var mı güncelleme olur yani kısaca telefon gelince ilk ne yapmam gerek yeni nesil telefonlaeihic bilmiyorum şimdi s5 mini kullanıyorum 5 sene oldu artık baydi
Selam.

Telefonu aldıysanız deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ork Glr

merhabalar telefonum bozulduğu için beni uzun süre götürecek acil telefon arıyorum.genellikle video izlerim kamerası üzmesin,arada sırada oyun oynarım.g7 ile redmi note7 arasındayım.g7 alırsam fiyat konusunda kendimi zorlayacağım.birkaç sorum var.

1-bu telefon beni söylediklerim doğrultusunda 5 yıla yakın götürür mü?

2-telefon sağlam mı?sorunları var mı?

3-lg nin garantisi nasıl?xiaomi garantisinden çekindiğim için gözümü g7 ye çevirdim.

4-batarya konusunda düşünceleriniz ne?performansı kağıt üzerinden daha mı iyi?birde hızlı şarj olma özelliği var değil mi?

5-sizce 900 lira bütçe çıkmamın karşılığını bana fazlaca verir mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selam.

Bende sizin gibi redmi note 7 ile lg g7 arasında kaldım.
Forumdan edindiğim bilgilere göre cevap verecek olursam

1) 5 sene kullanmanız kullanım seklinize bağlı. Saatlerce oyun oynayıp film yada video izliyorsanız 5 sene dayanmaz diye düşünüyorum.

2) telefon sağlam askeri standartlarda sağlamlık sertifikası var. Ayrıca su ve toz geçirmezlik sertifikası var.
Ghostscreen ve bootlop hiç duymadım.

3) lg servis konusunu baya düzeltti diye biliyorum.

4) batarya konusu kullanım seklinize göre değişir. 1. Maddede açıklamıştım.

5) 900 tl fark vermeye değermi sorunuzun cevabını bende günlerdir arıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Binbaşı

İşte en sevdiğim kullanıcı profili. Kendini buraların muhtarı sanan gereksiz kişilikler.

Sorduğum sorular 100 lerce kez sorulmuş olabilir. Yaptığım yorumlara benzer yorumlarda yapılmış olabilir. Bunları tekrar sormam yada yorum yapmam sizi alakadar etmez. Rahatsız oluyorsanız engellersiniz olur biter. Belki aylar önce soruldu ve şu dönem konuyu inceleyen kişiler o sorulara ve yorumlara ulaşamadı veya bulamadı veya güncel yorumları okumak istiyor. Bunu siz nereden biliyorsunuz da hemen hüküm verip beni ikaz ediyorsunuz. Kişilerin tercihleri yada keyfi sizin tekeliniz altında mı ?

Geçmiş sayfalara bakıp araştırma yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki gereksiz bir çıkış yapıp ortamı geriyorsunuz. Benzer sorularla ve yorumlarla defalarca karşılaştım ve tatmin edici bilgiye ulaşamadım ve bunları güncelleyerek tekrar sorma ihtiyacı duydum. Bu sizi neden rahatsız etti. Konu sahibi değilsiniz ve eleştiremezsiniz bu durumu. Sizin gibiler yüzünden genç arkadaşlar soru sormaya, yorum yapmaya çekiniyor. Sizin ve sizin gibilerin sıfatı nedir, misyonu nedir de olur olmaz yerde gereksiz çıkışlar yapıyorsunuz.

Konu baltalamak değildir bu. Konu baltalamak sizin yaptiginizdir. Siz o yorumu yapmasaydınız bende bunları yazmayacaktım. Şimdi sizde bana cevap yazacaksınız, bende size. Bir sürü polemik, tartışma, hakaretler, sonrasında argo sözler ve tehditler uzayıp gidecek. Konudakiler de bundan rahatsız olacak haliyle. Konu asıl bu şekilde baltalanmış olacak.

Forum nasıl kullanılır biliyorum merak etmeyin. Siz fikrinizi ve ikazlarınızı kendinize saklayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cihat_,
F
5 yıl
Yarbay

Arkadaslar bir sey danismak istiyorum.

Bol bol fotograf ve video ceken, buna onem veren, , uzun sureler muzik dinleyen, filmleri telefondan izleyen, derstte bilgisayar yerine telefon kullanan yani kisacasi telefonun tum ozelliklerini en dibine kadar kullanmak isteyen ve gunu goturecek bir bataryaya sahip olmak isteyen birine

Lg v30 plus
Lg g7 thinq
Ya da Htc U12plus tan hangisini onerirsiniz?

G7 nin size gore diger telefonlardan su ozelligi kesin daha iyi diyebilceginiz yani var mi? Eger alirsam g7 yi keske sunu alsaydim dedirttir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Binbaşı

Batarya performansı kullanım seklinize göre gayet tatmin edici bence.

Bilgi için teşekkür ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Curlybuthard
U
5 yıl
Yüzbaşı

bu telefonda quick charge 4.0 desteği var mı ? bazı sitelerde var olduğu yazıyor, net bilgiye ulaşamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

Evet bütün günüm genelde ofiste geçiyor. Çok nadir dışarıda oluyorum. Doğru bir kullanım senaryosu ile günü çıkartabilirim diye düşünüyorum.

Bilgi için teşekkür ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cemil&mustafa
J
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: umutavcı

bu telefonda quick charge 4.0 desteği var mı ? bazı sitelerde var olduğu yazıyor, net bilgiye ulaşamadım.
Maalesef yok. Lg yazılımsal olarak kapamış. Fakat usb pd desteği var.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >