Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lescon Spor Ayakkabı Kalitesizliği Kullanıcı Hatasi
B
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,
Ağustos ayında aldığım ve yaklaşık 3 ay sadece gezmek için giydiğim ayakkabının tabanı eridi. 6 ay önce 350 lira kampanyali fiyatı olan yerli bir marka bu.
Daha önceki puma, adidas Nike ayakkabılarda hiç yaşamadığım bir sorundu bu. Gercekten rahat ve tipi güzel bir ayakkabı yapıp tabanında bu kadar dandik malzeme kullanmak nedir.
Garantiden gelen cevap ise tabiki kullanıcı hatası. Hiç malzememiz çok yumuşak veya yeterli kalitede diyen yok.

Fotoğraflarını ekliyorum Puma Adidas Nike gibi markalara alternatif olarak düşünenler dikkat etsin derim böyle başınıza daha önce hiç gelmeyen bir şeyle karşılaşılabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Binbaşı

Merkezi bir yerdeyseniz THH ye verin.

Lesconu ben en son 15-20 yıl önce almıştım.O zamanlar kaliteliydi tabi halı saha ayakkabısı normal gündelik bile giyiyordum parasının hakkını vermişti...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mağaza çalışanı da aynı şeyi söyledi fakat şehir değiştireceğim ürünü thh inceleme için vs isterse götür getir mevcut durumda büyük külfet olacakti. Ayakkabicida eriyen yerlere yeni lastik yapistirttim. Şimdilik iş görür ama bir daha çok büyük kampanya olmazsa bulasmam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @The-X-Files
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.