Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
3151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LA Noire İçin Yeni Yepyeni Ekran Görüntüleri
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
 
    Rockstar Games'in oyunları için yayınladığı ekran görüntüleri her zaman en başarılı bulduklarımdandır. L.A. Noire'de de aynı şekilde bu mükemmel ekran görüntülerinden mahrum kalmıyoruz.
 
     Bugün yeni yayınlanan L.A. Noire ekran görüntülerinde oyunun bizlere sunacağı kusursuz yüz animasyonlarını görünce tekrar hayret içerisinde kalmamak elde değil. Çok farklı bir teknoloji ile gerçekçi yüz animasyonları oyuna ekleyen Team Bondi ekibi bunu nasıl yaptıklarını bu geliştirici günlüğünde açıklamışlardı

     Yüz animasyonları sayesinde ana karakterimiz dedektif Phelps ile sorgulamalar esnasında yüz ifadelerinden yola çıkarak sorgulanan şahsın yalan söyleyip söylemediğini anlamaya çalışacağız. İfadelerdeki duyguları net bir şekilde anlayabileceğimiz ender oyunlardan olacak L.A. Noire'in en çok dikkat toplayan yönlerinden biri kesinlikle bu özelliği oluyor. Yeni yayınlanan ekran görüntülerine siz de aşağıdan göz atabilirsiniz:
 



T
14 yıl
Yarbay

Bu yüz animasyonları bizleri çıldırtacak gibime geliyor.



E
14 yıl
Binbaşı

Ne zaman gameplay videosu yayınlayacaklar çok merak ediyorum..



G
14 yıl
Yüzbaşı

bu resimlerden birşey çıkarmak bence çok zor zira grafikler çok eski görünüyor. mafia 2 den bile kötü. umarım çıktığında ben yanılırım. şimdi bazıları "herşey grafikten mi ibaret" diyecek biliyorum ama bu nesilde artık grafik bence olmazsa olmaz. boşuna mı alıyoruz o paralara o grafik kartlarını. tabi bu oyun kosollara çıkacak ama konsollara çıkan öyle oyunlar var ki grafikleri pc leri aratmıyor.



Y
14 yıl
Çavuş

arkadaşlar bu oyun tek kelimeyle mükemmel



G
14 yıl
Yüzbaşı

YILMAZ Q7
hayırdır...! ne yaptın oynadın mı yoksa...?



Y
14 yıl
Çavuş

Yok arkadaş sadece rockstar gamesin yaptığı oyunlar kof olmaz diye öyle yorum attım :) ama trailerlerini izlemedin mi o bile oyunun nasıl olacağını gösterir



J
14 yıl
Yarbay

Amerikan dedektif filmleri havası var grafiklerde. Bu da bir dedektif oyunu olduğuna göre başarılı diyebiliriz :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.