Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var
N
2 hafta
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Rawest Araştırma'nın "Kürt Meselesi, Kürt Siyaseti ve Demirtaş" başlıklı anketinden çıkan sonuçlar dikkat çekti. Araştırmada Kürt kökenli vatandaşlar arasında Selahattin Demirtaş itibar açısından zirvede yer alırken onu Ekrem İmamoğlu'nun takip ettiği görüldü.

Rawest Araştırma'nın yayımladığı son "Kürt Meselesi, Kürt Siyaseti ve Demirtaş" başlıklı son anket dikkat çekti. Anket 1406 Kürt kökenli vatandaşla gerçekleştirildi.

EN YAKIN HİSSETTİKLERİ PARTİ DEM OLDU

Ankete göre; Kürt kökenli vatandaşların kendilerine en yakın hissettiği parti DEM Parti olurken en yakın ikinci parti ise CHP oldu. "DEM'e yakınlık eğitim düzeyi arttıkça azalıyor" ifadelerinin yer aldığı araştırmada, eğitim durumu yükseldikçe DEM Parti'ye Kürt kökenli vatandaşların ilgisinin azaldığı veriler paylaşıldı.


< Resime gitmek için tıklayın >
DEMİRTAŞ ZİRVEDE, İMAMOĞLU İKİNCİ

Öte yandan Kürt kökenli vatandaşlar arasında liderlerin itibarının da araştırıldığı ankete göre, Selahattin Demirtaş zirvede yer alırken onu Ekrem İmamoğlu'nun takip ettiği görüldü.


< Resime gitmek için tıklayın >
HANGİ MÜZİKLERİ DİNLERLER?

Ankette bunların yanı sıra Kürt kökenli vatandaşların dinledikleri müzik de araştırma konusu oldu. Araştırmada Mem Ararat, Şivan Perver, Ahmet Kaya, Rojda, Aynur Doğan gibi isimlerin öne çıktığı görüldü.


< Resime gitmek için tıklayın >

Haberler.com



V
2 hafta
Yarbay

İçki içen alkoliktir ama AKP’ye oy veriyorsa değildir... (Bir AKP'li deyimi)

Kürtler de böyle sanırım. AKP'ye oy veriyorsa nezih, saygın kişidir ama AKP'ye oy vermiyorsa teröristtir.



S
2 hafta
Yüzbaşı

Kürtlere karşı ayrımcı söylemler suriyeliler geldikten sonra bitti. Hdpnin chpye kaptırdığı oyları geri alması zor. Aponun tırnağı kırılsa sokakları yakan hdp demirtaş için adamakıllı birşey yapmadı. Oyları %10a çıkarken seçmenleri apo için değil demirtaş için veriyordu. Şehirde evini arabasını almış özel mülk sahibi kürtlerin komünist apoyu desteklemesi beklenemez. Türkler nasıl kenan evrene deniz gezmişleri astırdıysa kürtler de apo salınsa bir yolunu bulur apoyu astırır. Bu işler böyle en hardcore komünisti çalışsın 2 ev 1 araba alsın azılı kapitalist olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
2 hafta
Binbaşı

Şaşırtıcı birşey yok.

Keşke dem parti daha bütünlükçü bir çizgide ilerlese daha iyi olurdu.

ama böyle bir dertleri olduğunu sanmıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 14 Mayıs 2024; 16:47:52 >

H
2 hafta
Yarbay

Ekrem İmamoğlu gelecek Cumhurbaşkanı olarak hazırlanıyor diyorum, kimse tınmıyor. Kürtler'e de şirin gösteriliyor, Kemalistler'e de, her türlü muhalife de, AKP'den bıkan Müslümanlara da. Yerli Zelenski diyorum, ama herkes kulaklarını tıkamış, "Kurtarsa kurtarsa bu ülkeyi Eko başkan kurtarır" diye bir ağızdan koro halinde şarkı söylüyor. Geçen hafta Almanya Cumhurbaşkanı'nın gelişi ve Ekrem İmamoğlu'nun "İsrail'de ölenler için üzülüyoruz" açıklamasının ne anlama geldiğini biraz satır arası okumayı bilenler anladı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Yüzbaşı

Kürtler En çok Ak partiye oy veriyor diyen cahil trolller gelsin karadenizi görmezler Doğu Anadolu'yu görürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 hafta
Binbaşı

quote:

Ekrem İmamoğlu gelecek Cumhurbaşkanı olarak hazırlanıyor diyorum, kimse tınmıyor...

Birleşmiş milletleri ab genel sekreterini fln arasın birileri bişeyler yapsın nolur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 14 Mayıs 2024; 20:21:58 >

H
2 hafta
Yarbay

"DEM'e yakınlık eğitim düzeyi arttıkça azalıyor"



N
2 hafta
Er
Konu Sahibi

şahsen putin gibi diktatör, her hareketi ofansif, eski kafalı başkan yerine zelenski gibi batıya yüzünü çevirenlere tercih ederim...

1940 kafasıyla yönetilen ülkelerin halini görüyoruz. uluslararası saygınlığı eksilere düşen, diğer ülkeler tarafından dünyadan izole edilmiş, hiçbir organizasyonda yer almayan, para birimleri, ekonomileri, sınıf olarak vatandaşları bizden de beter, dört tarafı envai çeşit farelerin apartmanlarda, hatta evinin içinde kol gezdiği milli hayvanı ayı olan ülke görmek yerine en azından 2000 başlarındaki Türkiye'mizi göreyim daha iyi...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 15 Mayıs 2024; 20:20:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hitokiri_johndoesai
T
2 hafta
Yüzbaşı

Yakında türk suriyeli kardeştir bizi ayıran kalleştir kavallarını dinlemeye başlarız



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Stoa
H
2 hafta
Yarbay

Batı kuklası küreselci Yahudi'nin Ukrayna'yı getirdiği durum ortada; ülkenizin yakılıp yıkılmasını, genç erkek nüfusun %10'unun ölmesini, kısmen işgal edilmesini ve gelecek onyıllar boyunca sözde askeri yardım olarak aldığı silahlar karşılığında borçlanıp ABD sömürgesi haline gelmesini tercih ediyorsanız siz bilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NeoNesil2024
N
2 hafta
Er
Konu Sahibi

sizin mantıkla gidecek olursak; ülkesini Rus Emperyalizmine devretmeyen her ülke/başkan sizin için batı kuklası/küreselci/yahudiyse Atatürk, İnönü ve Ecevit de Batı Emperyalizmine karşı direndiği için Sovyet kuklası, Avrasyacı, Düz Dünyacı oluyor.


Rusya'nın başındaki eski kafalının kafasında kurdğu "yeniden sccb" hayalinin içeriğinde (olası bir Nato'dan ayrılma/atılmada) bizim doğu topraklar da dahil olduğunu biliyor muydunuz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 15 Mayıs 2024; 20:21:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @hitokiri_johndoesai
D
2 hafta
Binbaşı

Ne kürtlerin türklerle ne de türklerin kürtlerle bir derdi yok. Terör ve kürt sorunu yapay olarak oluşturulmuş bölücü planlardır. Maalesef kürtler arasından galeyana gelip bu bölücü plana alet olanlar oldu. Sayılarının giderek azalarak yok olmasını ve bölücü faaliyetlerin son bulmasını temenni ediyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.