Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
519
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kuranı Kerim İçin Suç Duyurusu
.
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kuranı Kerim için suç duyurusu
Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle Müslüman ülkeler tarafından büyük tepki çeken Danimarka'da şimdi de Kuranı Kerim için "şiddeti teşvik" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Danimarka'da Türkçe yayınlanan "Haber" gazetesinin, Politiken gazetesinden aktardığı habere göre, "Danimarka'nın İslamlaştırılmasına Son (Stop İslamisering af Danmark) adlı örgüt, Danimarka polisine Kuranı Kerim hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda, Kur'anı Kerim'in şiddeti öven ve şiddete teşvik eden bölümler içerdiği ve bunun Danimarka anayasasına karşı olduğu iddia edildi.

Dernek başkanı Anders Gravers şikayet dilekçesinin bir kopyasının Al Jazeera televizyonuna ve Danimarka'daki Müslüman ülke büyükelçiliklerine gönderildiğini de bildirdi.

Danimarka anayasasında bulunan "şiddet kullanan, kullanılmasını teşvik eden dernekler yasa yoluyla kapatılır" maddesinin Danimarka'daki Camileri de kapsadığını öne süren dernek, Adalet Bakanından da, Kuranı Kerim'deki şiddete teşvik eden bölümlerin Danimarka'da okunmasını yasaklamasını talep etti.

Sabah gazetesinden alıntıdır



Z
17 yıl
Yüzbaşı

saff suresi 8. ayette
Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır


Bunu onlarmi engelleyecekler.Kiyamet üstlerine koptugu zaman görürüm ben onlari





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 24 Şubat 2007; 12:26:26 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
17 yıl
Çavuş

oha lan bu hıyarlar iyice abarttı...
Sonucta bir yere kadar kendi icimize sorunlarımız olabilir ama tum Turk ve muslumanlar buna tepki gosterir.Adamlara bak.Kuran'ı veriyorlarmıs mahkemeye...



R
17 yıl
Yarbay

yaşasın cehennem zalimler için danimarkaya


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
17 yıl
Yüzbaşı

yuh..hattta ohaa diyorum..

Bunların başına büyük bir bela gelcekte ne orasını Allah bilir..



.
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kimse hiç bişi yapamaz valla adamlar Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizdiler herkes tepki gösterdi ama elde somut bişey yok hiç bir kayıpları olmadı bu konudada tepkiden ziyade uygulamada bişey olmayacağı kesin

bu tür hareketleri İslam dininin yaygınlaşmasından korktukları için yapıyorlar ama muvaffak olamayacaklar


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
17 yıl
Binbaşı

Kafirlerin ve münafıkların şerrinden bizi koru Yarabbi



J
17 yıl
Yüzbaşı

Bunlar hala akıllanmadı mı ya...Karikatürleri çizen kişi evinde çıkan yangın sonucunda cayır cayır yanmıştı hiçmi ders almıyolar...Bakalım bunların başına neler gelecek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.