ben bugün bi kaç saat önce kulağımı deldirdim.az önce takılan küpe yerine başka bir küpe takıyım dedim ve takılanı çıkardım kanadı birazcık.tecrübeli arkadaşlara soruyorum iltihap kara mı yoksa küpeyi takıyımda bi kaç gün öyle dursun mu?
birşey olmaz gecen sene kupe taktırttım kulagıma 5 dakka sonra arkadasın kupeyı taktım denıze gıttım bıraz ıltıhap oldu o kadar gumus kullan demedı deme bazı vudutlar kabul etmıyor ımıtasyonu
Hocam bende ilk takılan küpe var, 1 ay oldu 1 ay içinde bir kaç kez çıkarttım takarken kanattım hep fakat geçen yeni küpe aldım 2 tane ve kulağımdaki küpenin ucu ince aldıklarımınki kalın ve küperleri kulağıma sokamadım tekrar kanattım deliği büyütmenin imkanı yok mu ?
küpeyi çıkarmakla hata etmişsin bi kaç gün kalmalı şimdi takamıyosan önden arkaya değilde arkadan öne dogru tak öyle takabılırsın biraz öle dursun sonra normal takmayı dene daha kolay olucaktır
İlk takdiginiz kupeyi en az 2 hafta takin brn ilkini 7 gun taktim kulagimda kocaman delik acti,daha sonra o delik gecince tekrar taktim ama acci verdi.Yani o 7 gunden sonra takarken hep aci verdi cogu zaman takamafim bile.
herşey sırayla... geçmiş olsun
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle