Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
21730
Cevap
567607
Tıklama
37
Öne Çıkarma
Cevap: KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (2. sayfa)
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Stresli gündü..gece server da olabildiğince kapıştık..biraz geç girdim ama itiraf edeyim burada kenetlenen arkadaşları vurmak bu kez zor geldi



Bazı arkadaşlar ın cezaları kaldırıldı..ban listesinin Son durumunu bilmiyorum ama konuşarak bazı şeyleri halledebileceğimiz aşikar..umarım onlar için de bir orta yol buluruz.







Bu zor süreçte mesajıyla ADMİN lik dersi veren yetkiliye

Tüm samimiyetimle teşekkür ederim ve en önemlisi kişisel her türlü sıkıntısını anında unutup kenetlenen siz güzel ADAM lara da şükranlarımı sunuyorum.



Lütfen kabul buyrun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir duyuru yapmak istiyorum;

Hepiniz eminim biliyorsunuz ki KODAMANLAR ın efsane gecesi KANLI CUMA dır.Efsane gece için Allah bir aksilik vermez ise bir süprizimiz olacak..Önemli bir misafirimiz var.
Türk oyuncular olarak siz den ricam eğer o gece için bizimle olmak dışın da bir planınız var ise ve hayati değilse ne yapın edin ileri tarihe erteleyin.Emin olun pişman olmayacaksınız

Cuma gecesi bizimle olun ki serverımıza katılıp bizle savaş meydanın da kan dökecek önemli bir youtubera hep beraber hoşgeldin diyelim

Şimdilik bu kadar.


Bu mesaja 9 cevap geldi.
S
7 yıl
Teğmen

Gerçekten adına yakışır bir kanlı cuma akşamı oldu. Çok keyif aldım.
Öncelikle bu kaliteli serverı kuran ve yönetenlere, ayrıca canlı yayın yapan misafirimiz Jabba hocama ve emeği geçen herkese saygılarımı sunarım.

Bu arada 999-1000 yenilgisini hala hazmetmeye çalışıyorum. Fazladan Kızılay sodası olan...



D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Beyler ben chate girmediğim zaman başka mangalara gidiyorum..sırf arkadaşlar benimle oynasın diye (hava yapıcam aklımca destek veriyorum arkadaşlara bakın kodamanlar kurucusu manganız da hesabı)

Ana!!bi bakıyorum tek başımayım..şutlamışlar



Vay nankörler deyip başka mangaya geçiyorum Oluyo böyle şeyler pireye kızıp yorgan yakmayın..Emin olun başka server da kimse sizi kırmızı halıyla karşılamıyo.



En azın dan burda sitem edebiliyosunuz..

Hep diyorum burda tanıtın kendinizi sonra dalın bir chate selamın aleyküm ben geldim deyin..

Eğer sözleşilmiş bir kadro yoksa kimse sizi kovmaz..

Hepimiz arkadaşız kardeşiz.



Not:Bari beni atmayın olm ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PreMenü;
.Soissons
.Verdun
.Kırılma
.Vaux
.Argonne
.Amiens
.Verdun
.Vaux

Bu gece toplanma mesajı atamayabilirim..lütfen zamanın da geliniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @çağrışş , @en-ata , @speedycruiser , @mehmetps2016 , @salamandertr
U
7 yıl
Yüzbaşı

Saat 11 sularıydı düsman topraklarında her şey normal seyrindeydi ama cephelerin arkasından yüklesen bir manga çok can yakmaya başlamıştı. Azizler demişlerdi kendilerine, bu milis grup acıması olmayan kan donduran katillerden oluşuyordu. Yaralibereli bir liderin içgüdüsüne sahipti, Okadan adında acıması olmayan bir ölüm makinasına sahiplerdi, ölmekten korkmayıp iğneyi bir arbalet gibi kullanan Mimdali vardı, Kortunes ise sağ elinde iğne sol elinde tüfek ile geziyordu, Salamander bütün ahaliye haber salmış kimseyi yanlarına yaklaştırmıyor, Melih ise bu grubun eksiklerini tamamlamak için var gücüyle çalışıyordu. Uluscuturkey'in ise keyfine diyecek yoktu, ekibi var gücüyle çalışıp verilen tüm görevleri yerine getiriyordu, uluscu ise viskisini yudumluyordu.



Düşman lideri Dramkow ağlamaya başlamıştı artık, bu durdurulamaz yükselişin arkasındaki etkeni gizli gücü aramaya başladı, ekibindeki herkesi ağlamak ile suçluyordu, Ali80tr yine isyanlardaydı, ağlamak istiyordu belki ama vakit yoktu bayrak yine gitmişti. Basmali mortalları atmaya çalışırken ibrahimBasmali ile basılmıştı, sonuç yine hüsrandı. Çatışma gözlemcisi uahector ise yorum yapmaktan kaçınıyordu.



Cemözbakan sniper mı tank mı karar veremiyordu, elitemaka ekbini hizaya getirmeye çalışsada bu amansız yükselişi engelleyemiyordu, gcey77 malubiyete alışmıştı artık, akcabat kofte yeme planlari yapıyordu. Patrick viera server a girmeye çekiniyordu, daha kucuk muharebelere katılmaya karar kılmıştı belkide, kodamanlar büyük tüfeklerin yeriydi herkes için uygun olmayan bir savaştı belkide. Luffy bey ise yine internet bahanesi ile oraya buraya saldiriyordu. Lazboard, onbasiseyit, sungur dayı, Gonzoelfy, enata,orqun, mustafakutupoğlu, whessper,makedonia,compast,cagrikibar saintwhooo hele ki irrestible ve reguu neredelerdi ?



Bunlar fare mangasıydı diyorlardı ama kimse bilmiyordu ki ds4'lerimiz pür ve saf yürekten oluşuyordu. Bir ölüyordük bin diriliyorduk. Karşımıza çıkanlara acıma hissimiz yoktu.



Kardeş kardeşi vuruyordu bu serverda, korkanların ağlayanların yeri değildi burası, çekincesi olanın yeri tırt serverlardı, burası ağır topların yeriydi.



Yine aynı saatte en iyi squad olarak geliyoruz peki ya siz ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 22 Haziran 2017; 15:6:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 6 cevap geldi.
U
7 yıl
Yüzbaşı

Yiğitleri er meydanına çağırdık; korkakları klavye başına.

Gelen geldi çarpıştı, birer yiğit gibi. Gelmeyenlerse tırt.



Podyum atsak sayfalar yetmez demiştim, yetiyormuş meğer sadece dün geceden birer hatıra resimi aldık, gelmeyen herkesi er meydanına davet ediyorum, gelen abilerimin kardeşlerimin yüreklerine,emeklerine,dillerine sağlık diyorum.





Argonne Forest Memories



< Resime gitmek için tıklayın >



Sinai Çölü Hatırası



< Resime gitmek için tıklayın >





Die Narbe von St. Quentin Erinnerungen





< Resime gitmek için tıklayın >



Monte Grappa Memóriâk





< Resime gitmek için tıklayın >



Confine Dell'impero Ricordi





< Resime gitmek için tıklayın >



Amiens Memories






< Resime gitmek için tıklayın >



Az laf bol icraat



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
7 yıl
Yüzbaşı

Bakın arkadaşlar kodamanlar konumuzun ne derece etki ettiğini göstermek için paylaşıyorum bu görseli.Arkadaşta buradadır büyük ihtimal.Eğer alıntılayarak kendini tanıtırsa çok seviniriz.Ben kendisine danışmadan şerif abimizede anlattım olayı.Sahibinden.com dan yeğenimin bf1 kutulu oyununu satılığa çıkarmıştım.Görseldeki arkadaşta telefon numaramı isteyip whatsuptan mesaj yazdı bana oyunu almak için ve oyunu alma sebebini söyleyince şok oldum Kendisine bu oyunu sevdiren bu konudaki tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma sonsun teşekkürler ayrıca arkadaşada aramıza hoş geldin diyorum.

Not: Olayın gerçekçiliği açısından Gözünü seveyim tanıt kendini

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 6 cevap geldi.
L
7 yıl
Yüzbaşı

Hak isteyenin hakkının verileceği baş kaldıranın başının kesileceği kanlı bir gece olacak 🤘🇹🇷🤘 Kurallara uymayanın asilik yapanın isyan çıkartanın cezai işlem uygulamaya kalkanın boş tehditler savuranın akibeti kafasına kazma kürek yiyerek verilecektir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
O
7 yıl
Teğmen

Ben sigara molasindayim server atmasın diye eşime verdim gamepadi monte grappayi geziyor şuan :))) Beni İtalya ya goturmedin diyemez artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
7 yıl
Yüzbaşı

Birinci Balkan Savaşından Osmanlı kuvvetlerinin balkanlılar karşısında çok kısa bir sürede ağır yenilgilere uğraması, Osmanlı devletine askeri teşkilatının düzenlenmesi ve kuvvetlendirilmesi zorunluluğunu açık bir şekilde gösterdimişti.Komutan DRAMKOW yeni bir plan üzerin de çalışmalırını sürdürüyordu bu gizli dosyanın başlığı "KÜREK"di.Yaveri onbaşıRHEM dolarları alıp ülkeyi terk etmiş döviz işine girmişti.Baş çavuşAli80 sadakatının karşılığını alarak komutanın sağ kolu olmayı başarmıştı.Şeyhülislam olarak ün yapan Cuneyd1453 Osmanlının içinde ki dinsizlere savaş açmıştı.Bunun üzerine yahudi lobisinin ajan olarak kullandığı Elitemaka dini kötülemeye devam ediyordu yakalanıp sonu aylarca sürecek işgenceler olacaktıOsmanlı İmparatorluğu’nun en gözde birliklerinden oluşan Yeniçeri Ocağının Başına Avrupulı Reeguu olarak bilinen bir asker getirmişlerdi bomba uzmanı olan bu kişi piyadeleri eğitecekti.Kartalla avlanmak Türklerin en eski geleneklerinden biri olan kuş eğitmenliği Dramkowun aklına bir gece kuşlarla ilgili bomba bir fikir gelir yanında ki askere emri verip en iyi eğiticiyi getirmesini ister.gozoeafly orta asyanın en iyi kuş eğiticisi olarak artık bir osmanlı askeriydi.Osmanlının içinde uzak diyarlar da görev yapan askerler vardı bunlardan biri de whessper dı Doğu bloğu ile antlaşmalar yapmaya çalışıyordu uzun bir süre memlekete dönmeyecekti. Osmanlı birliklerinden Cebeciler silah ve cephane ile ilgisi olan engnavc başa getirerek eli rahatlamış gözüküyordu.Dramkow asker sayısının azlığına dikkat çekerek geride ne kadar erkek varsa savaşa gelmesini emretti.ua_hector askere çağrıldığını duyunca "3"kere havaya zıpladı ve bu haberi veren askerlere "3" kere sarılarak ne zaman gideciğini öğrendiğinda daha da mutlu olmuştu "3" gün sonra idi.

23.00 KODAMANLAR KANLI GECE





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteMaka -- 5 Mayıs 2017; 10:50:52 >
Bu mesaja 8 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cutanis , @Rhem , @Pratik Adam , @ua_hector , @Ali_80 , @reeguu , @dramkow , @engnavci , @gonzoeafly
B
7 yıl
Çavuş

İş için seyahatteyim. Üşenmedim ps4 ü taşıdım yanımda :)



Otele geç gelince yetişemedik tabi 10 kişi sıra var :)



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
7 yıl
Yarbay

Dunku maclar zevkliydi yanliz su root klaninda olan arkadas nicki tam hatirlayamadim werhooood mu neydi sabit durarak biyerde bayraga kosmayarak nasil bi oyun zevki var anlamis degilim 👴👴👴🔫🔫🔫



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
7 yıl
Yarbay

Hocam fazla iyi niyetlisiniz...Server gece 23 te aktif olup gece 01:30-02:00 ye kadar baya aktif oluyor insanlar 2-3 saat oyun oynuyor ve şu pusan adamlar yüzünden oyun baltalanıyorsa takım oyununa değil de kill e oynanıyorsa uyarıldığı halde yapmaya devam ediyorsa hak etmiştir banlanmayı, burdaki hiç bir arkadaşın oyun zevkini bozmaya hakkı yok diceksin ki al bombanı git patlatmaya çalış o adama rahat verme ben takım oyunu oynarım mangam nerde ben orda zevk almaya bakarım takım başarısı için çalışırım kişisel oynamam oynayanı da haz etmem...millet bayrak almak için çırpınırken o bam güm ateş edicek burda bir çok kişinin emeğine saygısızlık oluyor...Kısaca adama bir kaç kere şans verilmiş ama aynı şeyi yapıyorsa yönetim gerekeni yapar, ben tebrik ederim yönetimi en azından bu örnek olur oyunu baltalayanlara...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 23 Haziran 2017; 15:53:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @howards38
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cem..2 gecedir neredeyse sadece tank ve uçak oynadığın nick yerine daha önce kullandığın cem ozbakan nickin daha iyi kardeşim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ozbkn91
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: çağrışş

Bugün Cem bizimle birlikteydi ve mangayla birlikte hareket ediyordu. Birden serverdan gitti, atıldı galiba. O kadar çok yatan varken Cem'in atılması haksızlık olur gibime geliyor.

Cem özbakan nickine server sonuna kadar açık Çağrı.



Her ne kadar kendisine sadece uçak ve tank bekliyosun başka kimseye bırakmıyosun dediysek de diğer nickiyle geldiğin de (ki ben kendi adı olan nickini daha çok seviyorum)değişen bişey olmadığını görüyoruz



Ama yanlış gördüysek yada yanlış değerlendirdiysek düzeltiriz kardeşim.

Yarın kendisiyle (kabul ederse tabi) konuşacağım.



İyi geceler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
7 yıl
Yarbay

benim anladigim yanlisim varsa duzeltin, cem'in yan hesabiyla surekli tank, ucak beklemesi ve diger oyunculara tank ve ucak icin firsat vermemesi ile ilgili bir problem var. daha once de uyarilmisti galiba. benim cem ile ilgili bir problemim yok fakat oyunda sadece bir kisi iyi oynuyor diye surekli ucak, tank bekleyip oynamasi bana etik gelmiyor. diger arkadaslara da firsat verilmesi gerektigini dusunuyorum. eskiden burada geceden yapilan maclarin goygoyu donerdi ne yazik ki son zamanlarda kisisel, birlik olarak bir tartisma ortami var. kendi gorusum konuyu yavas yavas oldurmeye ve insanlarin keyfini baltalamaya basladi. yanlis anlasilmasin sen niye oyle yazdin, niye boyle yazdin diyerek insanlari itham etmek icin yazmadim. kisisel olarak degil genel olarak soyluyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
7 yıl
Yüzbaşı

Size Admin tavsiyesi



1)Tankların doğduğu(spawn) noktaları mayınlamayın dostlar.

2)Tank ile pusmayın.

3)Genel olarak pusmayın.

4)Kapı arkasında pompalı ile bekleyip kill alın almasına ama bunu oyun tarzınız haline getirmeyin.

5)Tanımadığınız insanlara t-bag yapmayın.

6)Uslubunuza dikkat edin, büyüğünüz yada küçüğünüz ile oynadığınızın farkına varın.

7)Sadece Tank veya sadece Uçak oynamayın, her birinden biraz biraz oynayın.

8)Fetih modu oynadığınızın farkına varın.

9)Sağlıcakla kalın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Abi Dost ve Kardeşlerim

Cezama itiraz ettim ve haklı bulundum..

Ben kimseyi aşağılamadım kimseye de hakaret etmedim. Bunu kabul etmem mümkün değildi.

Bana göre yapılan hata düzeltildi.

Desteğinize çok teşekkür ederim ama bir ricam var adminlere ve yönetime yönelik mesajlara son veriniz..

Şu an ceza yağdırıyorlar..

Yazmayın dostlar.Rica ediyorum daha fazla kişi banlanmasın.


Bu mesaja 4 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben bu kayıt işlerin den pek anlamam..Galeri de duran bir kaç video dan küçük bir karma yapmaya çalıştım.

Bir amatör ün ilk denemesi olarak bakın.İsmi geçenlerin,adı yazanların benim gibi bu oyunu sadece eğlenmek için oynadığını düşünerek paylaşıyorum.

Hepinize iyi bir hafta dilerim dostlarım

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 7 cevap geldi.