B

Yarbay
21 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
554 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Soru : Turkcell süperbox ile ps4 online deneyimi nasıl ?
Arkadaşlar merhaba altyapım kötü olduğu için acaba süperbox ile yola devam etsem mi diyorum ama youtube da izlediğim videolarda ping lerde çok kötü olduğu söyleniyor aranızda ps4 online oyunlarda deneyimleyen var mı acaba
B
6 yıl
Bu saatten sonra Kinect almak
Arkadaşlar merhaba elimde One x cihaz var ve oğlum konsolda çocuk oyunu oynamayı seviyor fakat ben onun oturarak değil de hoplamalı zıplamalı daha aktif hareket ederek oyun oynamasını istiyorum Ve o yüzden Kinect almak çok aklıma geliyor 2. El olarak uygun birşey alsam mı acaba ne kadar mantıklı olur bı saatten sonra konuya hakim arkadaşlardan bir yorum alabilir miyim ?
B
6 yıl
Astro A50 Xbox Chat problemi
Arkadaşlar merhaba çok övülen ve ses konusunda az çok herkesin bildiği Astro A50 kulaklık aldım fakat arkadaşlar ile grup kurup muhabbet ederken sesim yankı yapıyor hatta bir hışırtı duyduğunu söyleyen arkadaşlarım var aranızda Astro A50 kullanıp bu tarz sorun yaşayan veya çözen varsa bana yardımcı olabilir mi hatta Xbox ta ki ayarlarını ne yapmam gerektiğini paylaşırsa memnun olurum

Bu arada aynı kulaklığı Ps4 Pro da hem oyun hem chatte sorunsuz kullanıyorum cihazın kutusunda Xbox amblemi ve uyumlu gözüktüğü halde bu sorunu Xbox da yaşamak beni üzdü

Kulaklık aşağıda verilen modeldir.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Lisanas dogrulanamadi uyarisi
Arkadaslar merhaba, kendi kardesimle psn kardesligi de yapiyoruz ama benim bir sorunum var...Daha once aysamadigim bu sorun artik canimi cok sıkmaya basladi oyun oynarken falan belli araliklarla sol ustte bildirim olarak "Lisans dogrulanamadi uygulama kapatilacak" uyarisi geliyor tabi oynarken dikkat daginikligi yapiyor hatta bazen oyundan atiyor en son bardagi tasiran olay ise oyun indirirken lisans dogrulanamadigi icin indirme durduruldu uyarisi vermis bende oyun iniyor zannediyorum...Bu uyariyi nasil kaldiracam yapmam gerekenleri bilen varsa yardimci olursa sevinirim...Tesekkurler...
B
10 yıl
[PS4 - 1.FİFA 14 TURNUVAMIZ BAŞLAMIŞTIR][TurKPower] ProClub-League ARKADAŞLIK GURUBU
Arkadaşlar öncelıikle merhaba, biz yeni tanışmış arkadaş gurubuyuz.

"TurKPower" adında bir takım kurduk ve o aksam gercekten çok eğlendik maç içindeki espiriler ve hoşgörülü davranışlar sayesinde çok seviyeli arkadaşlar edindim, yaş grubumuz 19/37 arası değişkenlik gösteriyor ve çoğumuz evliyiz ,ortamımıza uyum sağlayacak arkadaşları da aramıza bekleriz.

Sizlerden tek ricamız sahip olduğumuz ortama ayak uydurup tartışma ortamı yaratmamanız.küsmek, darılmak ,küçümsemek ,saygısızlık bu ve benzeri sekilde davranışalar olmadıgı sürece zaten çok eğleniriz hep birlikte.


Yukarıdaki yazdıklarıma dokunmuyorum ilk okuyan arkadaşlar için kalsın istedim...

Evet arkadaşlar yavaş yavaş gurubumuz oluşmaya başladı ilk başlarda pro club için kurulmuş gurubumuzda arkadaşlarımızla daha iyi vakit geçirmek için aramızda bir turnuva yapılmasına karar verdik.

En kısa zamanda İngiltere Premier Lig takımlarından oluşan turnuvamızı başlatıcaz inşallah...

Forumdaki arkadaşlara sesleniyorum eğer sizde bizler gibi samimi ,saygılı ve seviyeli bir arkadaşlıklar kurup bu arkadaşlarla beraber turnuva, Pro Club vb. gibi aktivitelerimizde yer almak istiyorsanız PSN ID ve AD SOYADI forumun altına ekleyin..

Haberleşmelerimizi whatsapp ta TürKPower gurubu üzerinden sağlıyoruz...Grubumuzun kurucusu PSN ID:Ottoman_slap45 yani Erdoğan arkadaşımızdır. Kendisi ile psn den, forumdan veya 0506 555 61 87 nolu telefondan irtibata geçerek gurubumuza dahil olabilirisiniz.

Düzenlenecek olan turnuvamızda puan tablomuz güncel olarak bu başlık altında paylaşılacaktır.

Amaçlarımızdan bir tanesi de gelecek yıllarda çıkacak olan fifa oyunlarında daha sağlam arkadaşlıklar, kaliteli turnuvalar ve çok iyi bir Pro Club takımı kurmak için sağlam temeller kurmaktır.

Turnuvamızın ana kurallarından biri de iletişim için Whatsapp ve mikrofonlu kulaklık kullanmaK zorunludur.

Listemize sonradan eklenen arkadaşlardan ricamız aşağıdaki listedeki tüm arkadaşlara arkadaşlık isteği göndermeleri olacak.


!!!ARKADAŞLAR 1. FİFA 14 TURNUVAMIZ BAŞLAMIŞTIR!!!



PSN ID - İSİM - YAŞ - ŞEHİR

brigand_35 : Gökhan, yaş:31 / İZMİR === M.UNITED
badboysertan : Sertan, yaş:33 / İSTANBUL ===BİR SONRAKİ TURNUVADA OYNAYACAK
Ottoman_slap45 : Erdoğan, yaş:29 / GÜMÜŞHANE === ASTON VİLLA
muravas : Murat, yaş :31 / İSTANBUL === CHELSEA
tr_fox1905 : Ahmet yaş : 19 / İSTANBUL === SWENSA
ottoman582 : Sefa, yaş : 22 / ANKARA === TOTTENHAM
Xolid23 : Zülfü, yaş:25 / İSTANBUL === M.CİTY
fantastiko92 : Kadir, yaş :22 / İSTANBUL === EVERTON
İbrahim_cicek_ : İbrahim, yaş : 20 / İSTANBUL === W.UNİTED
baykal77 : İzzet, yaş : 37 / İSTANBUL === BİR SONRAKİ TURNUVADA OYNAYACAK
TaylanOzcan : Taylan, yaş : 21 / İSTANBUL = LİVERPOOL
akropolises : Doğukan, yaş : 24 / İZMİR === NEWCASTLE

PREMİER LİG TURNUVAMIZ !!!


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Bir sonraki Turnuvaya katılacak arkadaşlar PSN ID:Ottoman_slap45 yani Erdoğan ile görüştükten sonra yukarıdaki listeye eklenecektir.


Not : Konuyu lütfen güncel tutalım.





[album][/album]
B
10 yıl
silinsin
kusura bakmayın aynı msj bir kaç kezoluşmuş
B
11 yıl
55\" lik tv tavsiyesi
arkadaşlar merhaba, yeni bir ev aldım ve evime geçmeden önce 55" lik bir tv arayışına girdim...bütçem en fazla 3500 tl civarı lg, samsung ve Philips baktım ben ama çok kararsız kaldım bana bu konuda yol gösterebilecek arkadaşlara sesleniyorum...1 ay içinde alıcam tv yi herkese teşekkürler...
B
12 yıl
psp 3004 acılıyor se var görüntü yok
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce bir abimizin oglu için psp almıstık...fakat dün ekranın acılmadıgını söyledi ve bana getirdi hakikaten acılırken sadece siyah bir ekran geliyor ve sadece menü sesi geliyor...acaba nasıl bir sorunu olabilir bir kaç forumda hafıza kartını söküp öyle çalıştr falan yazmışlar onları da denedim ama olmadı bana bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlardanyardım bekliyorum...


psp 3004 modeldir....
B
12 yıl
Elimdeki anakarta uygun oyun için ekran kartı tavsiyesi???
arkadaşlar merhaba elimdeki anakartıma ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum;

Anakart : Asus M3A32-MVP Deluxe

amacım battlefield 3 oyununu multi olarak sıkıntı yasamadan oynamak

konsol oyunculuguna basladım baslayalı pc lerden baya donanım olarak uzak kaldım.


Yardımcı olacak arkadaslara simdiden teşekkürler
B
12 yıl
İki konsol arası save ve profil taşıma ?
Arkadaşlar merhaba, ilk konsolum jasper bordlu cihazımdan save ve profilimi yeni aldıgım slim konsoluma tasımak istiyorum.. eger böyle bir yöntem varsa bana yardımcı olur musunuz? eski konsolumda yaklasık 7200 achievement points bulunmakta o ne olacak cihazda kalır mı alabilir miyim?

bu konularda bana yardımcı olabiliecek yada detaylı anlatabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olur musunuz??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.