Arama butonu
KIŞ LASTİĞİNDE HANGİ MARKAYI TERCİH EDIYORSUNUZ?
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
51
Cevap
4442
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: KIŞ LASTİĞİNDE HANGİ MARKAYI TERCİH EDIYORSUNUZ? (3. sayfa)
B
5 yıl (3612 mesaj)
Binbaşı

Petlas diyenleri seri bloklayın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
W
5 yıl (5192 mesaj)
Yarbay

Ankara gibi içanadolu kentinde bile artık yerler sürekli karlı değil, hatta buz bile tutmuyor kış aylarının büyük bölümünde, haliyle insanlar ıslak performanstan ödün vermeyen kış lastiği arıyor. Kars, Erzurum, Sivas bölgesinde Nokian alıp geçerim ama onun dışında araç kardan çok suda gidiyor. Sanırım artık anlamışsınızdır.




Bu mesajda bahsedilenler: @MyWorldLife
S
5 yıl (5335 mesaj)
Yarbay

şu an sonuçlar ne, araba kullanmadığım için oy vermeyeyim



T
5 yıl (17100 mesaj)
Yarbay




< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ben sero
İ
5 yıl (1104 mesaj)
Binbaşı

Baldızımın aracına da eskimo s3 almıştım,memnundu. Petlasın yazlığını kullanmıştım berbattı(pt311). Bundan sonra kolay kolay petlas almam. Fp kışlık için sava tercihim olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mhmmd.239
C
5 yıl (1490 mesaj)
Binbaşı

Gönül ister ki Nokian alalım fakat maalesef fiyatı üzücü derecede fazla.

Bu yıl eşimin aracı olan 2007 model Clio 3 aracımıza 185/65/15 ölçülerde Goodyear Ultragrip 8 aldık. Şu an için Ankarada karda kullanımda üzmedi. Ama ekstra verebileceğim param olsaydı dediğim gibi Nokian tercih ederdim.



V
5 yıl (5895 mesaj)
Binbaşı

Geçen kış 3008 ve citroen c3 için için petlas almıştık bu sene de c3den geçiş yapınca Civic için aldık sanırım snowmaster serisi. Yağmur yağınca c3de bazen kaydığımızı hissediyordum. 3008 ve Civicde yağmurlu havada hiç kayma problemi olmadı belki de araçların da yol tutuşlarının daha iyi olması ile alakalıdır.

2 gündür de Civic ve petlas ile karda işe gidip geliyorum özellikle dünkü e5 jungleda hiç yolda kalmadan kaymadan eve geldim.
İş yeri servisinin girmediği hafif yokuşlu yollardan inip çıktım. Atraksiyon yapmayınca sanırım sıkıntı yaratmıyor. :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl (3291 mesaj)
Yarbay

Kesinlikle katılıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ben sero
P
5 yıl (9743 mesaj)
Yarbay

Goodyear UG8 bu sene üçüncü kışı

Memnunum. Islak zeminde kızaklıyor ama onun haricinde gayet iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 yıl (4253 mesaj)
Yarbay

Neyi anlamadın, kafayı mı? Eski kışlar mı var. Önceden 3 ay karlı olurdu, şimdi iki hafta. Kış lastiğinin handikabı ıslak tutunmadır. Kanalları su tahliyesine uygun değildir. Kışlık lastik takılan Aralık-Mart döneminde yağmurlu hava çok olur. Kış lastiğinin kar performansı kadar ıslak performansına da önem veririm. Kış gelirken takıyorum lastiği, bahar gelince çıkarıyorum. Bu sürede beni en güvenli götüren lastiği almak istememin neresi garip.

Ben de şu kafayı anlamıyorum. Performans kelimesinden neden illaki viraj kasmak akla geliyor. Araba fren yapınca lastiğin durma mesafesini kısaltması performans değil mi?

Aha benim kafa


https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Winter-Tyre-Market-Overview---52-Tyre-Braking-Test.htm




Bu mesajda bahsedilenler: @MyWorldLife
A
5 yıl (3908 mesaj)
Yarbay

Bridgestone LM005 Blizzak Driveguard, yurt dışı testlerindeki başarıları nedeniyle tercih ettim.

Bir Bridgestone lastiğe göre çok yumuşak ve konforlu Runflat olmasına rağmen. 245/45R18



M
5 yıl (1812 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Anket sonucuna göre %33 ile 3 lastikten 1 i kışlıkta nokian tercih ediyor. Sonrasında ise parası olan premium marka tercihinde. Ucuz markaların kışlıkları bütçe sizlikten alınsada pek tercih edilesi değil anlaşılan



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.