Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1206
Cevap
84216
Tıklama
545
Öne Çıkarma
Cevap: Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :) (72. sayfa)
J
5 yıl
Yarbay

Olay çok fazla gündem oluyor ve çok büyütülüyor Siyaseten kaymağını yiyorsan yeri gelir dayağınıda yiyeceksin ha dayağı yemek istemiyorsan
o zaman nedemiye siyaset yapıyorsun demezlermi adama!



S
5 yıl
Yarbay

Medya'nın ne kadar büyük bir tehlike olduğunu alın görün. Ekranlarda sabahtan akşama kadar bunlar terörist, bunların asılmasını bekliyoruz diye beyin yıkayanlardır olayın suçlusu.

< Resime gitmek için tıklayın >



P
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Hdp ile ittifak yapıp şehit cenazesine gitmekte iyi cesaret.
< Resime gitmek için tıklayın >

Neyse yine de hiçbir şey bu olayı haklı kılmıyor. Ayrıca bu iyi cesaretse çözüm sürecinde pkk ile kol kola gezmek, şehide kelle demek nasıl bir cesaret oluyor onu da anlatsana bana. Sizin gibilerle madımaktaki katiller arasında hiç fark yok. Haysiyetsizsiniz, terörist kafasındasınız. Atatürk sizin gibileri görse ülkeyi kurtarmaktan vazgeçerdi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
5 yıl
Yüzbaşı

Bu ülke bizim ülkemiz değil.
Bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi
-Tezer Özlü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

Sayın dünya liderimiz olaya noktayı koymuş; "Burada bir gaz sıkışması var"

Sayın dünya liderimize bir atasözü ile cevap vermek istiyorum " İmam osurursa cemaat sıçar"

Not : Sayın dünya liderimiz bu benzetmeyi en son Ortadoğu için yapmıştı. Sonrası malum, aman diyelim..



S
5 yıl
Teğmen

deniz baykalı mumla arıyoruz. k.k atatürkün partisi ile yüz bin vtandaşımızı öldüren pkk ortaklaşa oy kullanıyor. pişkin pişkin halkı provoke ediyor sanki haklıymış gibi arsız arsız utanmaz utanmaz konuşuyor. ben tek kişi kalsam dahi her şehit türkün, şehit ve gazinin hesabını soracağım. k.k ve ekibi yüzde 99 oy alsa dahi bu fikrimi değiştirmem.
ben pkk tarafından kalleşçe öldürülen masum türkleri unutmam. pkk ve kemal kılıçdroğlu zihniyeti nasıldır çok iyi bilirim.
kemal kılıçdaroğlunun hiçbir yatırımı veya eseri yoktur, yaptığı yoktur yıktığı çoktur.

chp başına soyu ve davranışları bozuk olmayan bir insan getirilmeli. yada chp teröre destek verdiği için kaptılmalıdır.
chpnin başına sarıgül gibi bir aslan geçmek istedi engellendi. ekonomi ve piyasanın bozulmasını kullanan k.k gibi fırsatçılar partinin başında.

biz akılsız veya unutkan değiliz. her şey bu çağda kayıt altında. konuşanlar kameralar karşısında konuşuyor. çalışanlar çalıştıkları yerleri kameralarla kaydediyor.

alın size ıspatlardan ikisihttps://youtu.be/_M2l30bv2LQhttps://www.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/kemal-kilicdaroglu-canli-yayinda-mit-tirlari-ihanetini-itiraf-etti

afrin operasyonunda gördünüz apo posteri oradaydı. k.k ise neler demişti.

mit tırları suriyeli türkmenlere ve türkiyenin sığınmacı müttefiği özgür suriye ordusuna yardım amaçlı milletin baskısı sonucu gönderildi. bu tırları abd/avrupa ajanları ve kendi halkını ve ülkesini bombalatan diktatör esat tarafına hizmet eden fetöcüler durdurmak ve yardımları kesmek istediler. sonuçta yardımlar aksadı, türkiye soydaşlarını ve müttefiklerini destekleyemedi ve gördüğünüz gibi 4 milyon suriyeli ile yaşıyoruz.

son dönemde türkiye fazla demokratik olduğundan hainler çoğaldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

Herkese herseye yala diyorsun verdigim linkleri incele kimseyide bilmeden yalancilikla itham etme
https://twitter.com/doganfatihh55/status/1120334679968763904?s=19

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Eee ne var bunlarda hasta mıdır nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

https://www.youtube.com/watch?v=KLdAMC5QYkg&feature=youtu.be

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
muhahahahha kes yapıştır sen facebooktaki her gönderiye inananlardanmısın yoksa.
bide sabah linki atmış





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSmoke -- 23 Nisan 2019; 17:59:7 >

S
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

İmamoğlu çıkıp demirtaşın çizgisini begeniyorum diye daha yeni açıklama yaptı.Chpli vekiller terorist cenazelerinde goz yası dokup beraber mitinglerde iyi salladık demedimi. Hdp meclise girince chp pilav dağıtmadımı. Pkk teror orgutu diyemeyen aponun avukatını partiye genel baskan yardımcısı yapan chp değilmi. Yani ibrahim tatlıses fotolarını atıp megri megri den baska birşeyiniz yok. Gece kurtla sürüye dal gündüz çobanla gelip yas tut yok öyle yağma.Provakasyona getirip istanbul seçimlerinin konusunu değiştirmek amaç hırsızlığı örtbas etmek.






< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
OK.....



A
5 yıl
Yüzbaşı

Edeb yahu? Umıt Oran'ın yaptığını savunmuyorum. Yanlıştı, o zaman da yanlıştı bugün de yanlış. Ama iki olay arasında dağlar kadar fark var. Ekrem İmamoğlu 'nun yazdıklarında ise ve var Allah aşkına? Yani yuh be size.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hakan_44
A
5 yıl
Yüzbaşı

Kafanız kıyak herhalde. Ne yapacaktı acep? Hem Ankara'daki saldırılarda ne yaptı ki? Sanki bir yurttaşa mı vurdu? Gözünüzü nefret bürümüş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @joven
A
5 yıl
Yüzbaşı

Yaa değil mi. Peki açılım süreci boyunca PKK'nın şehirlerde mevzilenmesi sonucu kaç asker, polis ve sivil öldü? Bu kayıpların suçu kimin?Askeri vesayet palavrasını kullanarak TSK'nın içi oyuldu. Bu da 15 Temmuz'u yarattı. 15 Temmuz'da öken insanların vebali kimin?

Ayrıca bir yanlış daha var. Bugün PKK azaldı diye seviniyoruz ama palavra. ABD bilerek PKK nın gücünü azaltıyor. Yani operasyonlarla gücü azaldı elbette ama artık PKK önemli değil. Önemli olan herkes in de bildiği gibi YPG ve o da yanıbaşımızda binlerce teröristi ile duruyor.

Yani PKK bitti bir masal.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ussaki
A
5 yıl
Yüzbaşı

Kılıçdaroğlu şehidin babasını gitmeden önce aramış.Hem şehşt cenazesine gitmek için izin mi alacak ülkenin ana muhalefet partisi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xlarge
M
5 yıl
Yarbay

bırak konuştukça batıyorsun yazdıkların belli ediyor düşünceni tarafın sapmış senin konuşmaya gerek yok kim hdp yada pkk nın elini tutarsa Allah belasını versin dedim zaten hala boş konuşuyorsun YILLARDIR BİRBİRİNİZİ YEMESEYDİNİZ KOLTUK SEVDAASINDAN 6 AYDA BİR HÜKÜMETİ YADA KUALİSYONU BOZMASAYDINIZ MİLLETİ BIKTIRMASAYDINIZ AKP DİYE BİR PARTİ DOĞMAYACAKTI BIKTIRDINIZ MİLLETİ KAVGADAN KOLTUK SEVDASINDAN SEÇİMDEN AKP SİZİN ESERİNİZDİR BOŞUNA KONUŞMAYIN SAÇMA SAPAN HDP İLE BAL GİBİ GÖRÜŞÜN ASIL SİZ TÜRKİYEYİ KARANLIĞA SÜRÜÜKLÜYORSUNUZ HDPİN KOLUNA GİREREK... SENNİN GİBİ MİLLİYETÇİNİN BEN.... son olarak milliyetçilik kalleşlerle vatanı bölmek için uğraşan soysuzlarla iş birliği yapmak değildir maalesef sana yanlış anlatmış büyüklerin milliyetçiliği Atatürk'ü hiç karıştırma yaşasaydı bu yazdıklarını zaten yazamazdın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Nisan 2019; 22:2:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @AsterixOburix
F
5 yıl
Binbaşı

M
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam ben yaşadığım için biliyorum. Hatta çimento santrali mi diyorlar tam bilmiyorum adını onuda çalıştırmadılar, adamlar bizim 3 katlı kalekolu el makinalarında çimento yaparak bitirdiler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tipsiz_Tatlı_Karakter
F
5 yıl
Binbaşı

Her siyasi hata yapabilir değil mi?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ali222
Y
5 yıl
Çavuş

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı, çok çirkin. Ben rahatlıkla kınayabilirim. Ama kınayamayacakları, ağızlarını bu konuda açamayacak kişileri, sıralayayım: Taner yıldız'a yumruk atıldığında, bu demokratik tepkidir. diyenler, Bekir bozdağ'ın burnunu kıran şahsı polis tutuklarken, kelepçe taktırmayıp etrafını sararak korumaya çalışanlar ve bu demokratik tepkidir diyenler, bugün kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı kınayamazlar. buna hakları yok



G
5 yıl
Binbaşı

Yola mayın döşeyenlerle kol kola girmek mi Atatürk milliyetçiliği?
Onların elemanlarını kendi partine doldurmak hatta kritik pozisyonlara yerleştirmek mi Atatürk milliyetçiliği?
Avlanan teröristlerin cenazelerine partiden adam göndermek ya da katılmak mıdır Atatürk milliyetçiliği?
Birlikte güzel salladık demek mi Atatürk milliyetçiliği?
Yoksa ypg terör örgütü değildir demek mi Atatürk milliyetçiliği?

Ya nasıl böyle bir durumu savunursunuz ya nasıl? Bir de onun adını karıştırarak yapıyorsunuz bunu. Atatürk düşmanlarının ekmeklerine yağ sürüyorsunuz farkında değilsiniz.(h*p ile birlikteliği savunan tüm sözde chplileredir sözüm.)
Mevcut iktidarı yenmenin çözümü bu mu yani? Beceriksiz, utanmaz bir sözde parti başkanı ve önemli(!) görevlerdeki üyeler, onlarla ilişkiye giriyor, onlardan onlarca kişiyi içeriye sokuyor, bu durum , zorunuza gitmiyor hatta iyi yapmış diyebiliyorsunuz öyle mi? Helal olsun ya. Güçlü bir mide ister bu. Troll dediklerinizden farkınız yok.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AsterixOburix