Arkadaşlar merhaba dün eşimin kullandığı araca farklı bir araç çarpmıştı. Bugün exper değerlendirme yapmış ve karşı tarafı %100 kusurlu bulmuş. Sabah da bir avukatın tuzağına düşüyordum. Hasar tespit merkezinden aradığını söyledi ve beni notere yönlendirdi. Sonradan öğrendim ki kendisi avukat bana vekalet verdirtecek ve üzerimden para kazanacaktı. Araç tahmini 10-15 gün serviste kalacak bu süre zarfında mağdur olacağım. Onarım sonrası değer kaybı oluşacak ve buda mağduriyet yaratacak. Sizce bu sürece avukat dahil edeyim mi yoksa bireysel yönetmek bir sorun yaratır mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Araç tahmini 10-15 gün serviste kalacak bu süre zarfında mağdur olacağım. Onarım sonrası değer kaybı oluşacak ve buda mağduriyet yaratacak. Sizce bu sürece avukat dahil edeyim mi yoksa bireysel yönetmek bir sorun yaratır mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.