Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
497
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Katlanabilir ekranlı MacBook geliyor: Peki, nasıl olacak?
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Katlanabilir ekranlı MacBook geliyor: Peki, nasıl olacak?
Apple tedarik zinciri analisti Kuo, 2026 yılında 18.8 inç veya 20.2 inç katlanabilir ekranlı MacBook modelinin çıkacağını iddia ediyor. Ekran üretim endüstrisinde oldukça deneyimli bir isim olan Ross Young da bunu doğruladı.



Ayrıca Bkz.M4 işlemcili MacBook Pro'lar hakkında tüm bilinenler



18.8 inç ekrana sahip olacak



18.8 inç MacBook’un katlanmış durumdayken geleneksel 13 inç veya 14 inç MacBook’a benzer olacağı söyleniyor. Katlanabilir ekranlı MacBook’un sanal klavyeli tam ekran tasarımına sahip olması bekleniyor ancak detaylar paylaşılmadı. Yalnızca ekranın mümkün olduğunca katlama yerini belli etmeyeceğini biliyoruz. Bu detay elbette bilgisayarın fiyatını önemli ölçüde artıracak. Son olarak, yeni nesil Apple M5 çiple donatılacak.



Katlanabilir ekrana sahip MacBook’un 2026 yılında tanıtılması ve ekran panellerini LG’nin üretmesi bekleniyor. Katlanan MacBook’un fiyatının 3500 dolardan başlayacağı söyleniyor.




Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/05/23/18-8-inch-foldable-macbook-rumor/

 Haberi Portalda Gör

C
3 hafta
Yarbay

İpadbook



D
3 hafta
Yarbay

Macbook zorlama olur, katlanır ekran iPad'e daha uygun




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.