Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
21
Cevap
1046
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u oynatırım
S
14 yıl (10055 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Milli takımımız ile Hollanda'nın karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen teknik direktör Abdullah Avcı'yı eleştirdi.


Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Dilmen Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü ilk 11'i eleştirirken Selçuk İnan'ın yedekte tutulmasını ise 'Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u yine oynatırım' sözleriyle ifade etti.

Maç öncesinde yaptığı yorumlarda sert ifadeler kullanan Dilmen, "Hocaların tercihini hiçbir zaman eleştirmem ama Abdullah hocanın Selçuk İnan tercihinde duygusal davrandığını düşünüyorum. Milli takım, bugün 5-0 kazansın benim için yine bir şey değişmez. Bu kadronun içerisinde kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım. Türkiye'nin Avrupa'da oynayabilecek en yüksek kapasiteye sahip oyuncusu olan Selçuk İnan, bugün kadronun içerisinde yer almıyorsa burada ben gelecek için de kaygılanırım. Sercan'ı oynat, Tunay'ı oynat, herkesi oynat ya da oynatma, yeni bir yapılanma de ancak Selçuk'un bu kadroda herkesten önce yazılması gerekiyor." dedi.

Milli takımımızın Hollanda karşısına çıktığı ilk 11'de Tunay Torun'un yer alması da özellikle sanal alemde büyük ses getirmişti.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
14 yıl (11544 mesaj)
Yarbay

Abi şaka gibi Selçuk İnan yedek oturur mu be insaf be insaf!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (11036 mesaj)
Yarbay

aldığı adamlar emre nuri ikiside formsuz ve oynamıyor takımlarında


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl (8621 mesaj)
Yarbay

Bunu soylemek icin ne ridvan dilmen olmaya gerek var ne de td.
Tolga
Gg-semih-omer-balta
Sercan-selcuk-topal-arda
Burak-umut

Sadece cikin oynayin deseydi yenerdik bu hollandayi yaziklar olsun ne diyelim sacmalamanin sinirlarini zorladi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (475 mesaj)
Teğmen

Selçuğun yerinde olsam şu adamın çağırdığı yere gitmem . Kimse demesin milli takım falan diye hazırlık maçında bile tek maç oynatıp ondada son 10 dakika alıyorsa el insaf yani!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl (18844 mesaj)
Yarbay

Rıdvan benim yorumum okudu herhalde maçtan önce. Kadrolar açıklanmadan birkaç saat önce Avcı'nınn Selçuk'u keseceği içime doğdu sanki ve şu yorumu yaptım milli takım bölümünde.


quote:

Bugün; 18:34:21

Açık ve net söyliyim bu akşam Abdullah Avcı, Selçuk İnan'ı yedek bırakırsa Avcı kovulana yada istifa edene kadar tek bir Milli maçı dahi izlersem namerdim. Başka kimi oynatırsa oynatsın. İsterse Hakan Balta'yı kaleci olarak oynatsın umurumda değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (18087 mesaj)
Yarbay

Aralarında bir olay mı oldu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (2925 mesaj)
Yüzbaşı

Aralarında daha önce tatsız bir olay yaşanmış olabilir... Yoksa 3-4 ay önceki hazırlık maçlarındada oynatmıyordu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl (22380 mesaj)
Yarbay

selçuksuz bir sistem kuracakmış


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
14 yıl (8132 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

selçuksuz bir sistem kuracakmış

yapma yapma,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl (13864 mesaj)
Yarbay

Art niyet arıyorum ben bu işte kimse sistem vs demesin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (4750 mesaj)
Binbaşı

Bari hiç almasaydı Genoa maçında oynardı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (4246 mesaj)
Moderatör

Benim anlamadığım Abdullah Avcı hazırlık maçlarında Selçuğ'u oynatmadığında " zaten Selçuk kendini ispatlamış kadrodaki yeri bilinen bir futbolcu" gibi bir laf söylemişti ve Selçuğun zaten ilk 11 futbolcusu olduğunu belirtmişti.

Ne olduda bu Tunay , Sercan , hazır olmayan bir Nuri , Mevlüt gibi futbolcularımız Selçuk İnan'ın formu halen yüksek iken o formayı selçuktan aldılar !!!

Bu milli takıma gelen teknik adamlar havasındanmı suyundanmı bir tuhaf davranmaya başlıyorlar.

Abdullah Avcı'da bir tuhaf davranmaya başladı , hadi hayırlısı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
14 yıl (13779 mesaj)
Yarbay

O değil de bu adam İBB'deyken "Galatasaraylı Abdullah" vb. şeyler deniyordu. Nasıl bir Galatasaraylıysa artık oyuncumuzu bile oynatıp riske etmek istemiyor, o kadar fanatik yani.



E
14 yıl (2770 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

selçuksuz bir sistem kuracakmış

takımdaki iskenderun'lulardan kurtulacakmış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
14 yıl (6299 mesaj)
Binbaşı

nasıl ki hakan şükür inadı ersun yanal ın sonunu getirdiyse selçuk inan inadı da abdullah avcıyı götürür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (11732 mesaj)
Yarbay

Rıdvan da saçmalıyor bazen yahu, kalecisiz nasıl oynayacaksın be adam, fesubhanallah.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (8130 mesaj)
Yarbay

Allah'tan abdullah avcıyı GS başına getirme gibi bir hata yapmamışız. yoksa selçuk şuanki selçuk olmayacaktı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (13055 mesaj)
Yarbay

offf..offf.şu hollandayı kaçırdık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl (13449 mesaj)
Binbaşı

Tunay'a gerek varmıydı?

3 lü orta sahada mehmet - emre ve selçuk oynardı

önlerinde umut burak arda