J

Yarbay
31 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
382 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
J
geçen yıl
Çözüldü
Selamlar herkese, LG 24GL650-B monitörüm var, kulaklık çıkışına telefon kulaklığını bağladığım zaman ses alamıyorum.Bilgisayarım monitöre HDMI kablosu ile bağlı, kulaklığı taktıktan sonra bilgisayarda ses çıkış aygıtı olarak monitörü seçiyorum fakat kulaklığa ses gelmiyor.Kulaklığın sağlamlığından eminim, telefonda çalışıyor.Bi önerisi olan var mıdır?
J
geçen yıl
Bedelli başvurusunu yaptıktan sonra kaza geçirdim, ameliyat oldum, ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, geçen sene Mayıs ayında bedelli askerlik ücretini yatırıp başvuru yapmıştım.Ağustos ayında ise bi çatışmanın ortasında kalıp sol bacağımdan kurşun yedim.Daha sonra mermiyi ameliyat ile çıkardılar fakat hala tam olarak iyileşmiş değilim.Ayağımın üzerine basıp günlük işlerimi yapabiliyorum fakat 10 dakika ayakta durunca veya ayağımı uzatmadan oturunca bayağı ağrım oluyor.Askere gittiğim takdirde eğitim vb. yapabilecek durumda değilim.Bu durumda sizce ne yapmam gerekir? Askere gitmeden önce tekrar muayene mi olmalıyım yoksa hiç bir şey yokmuş gibi askere gidip durumu orada mı söylemeliyim?
Tavsiyede bulunabilecek, yol gösterebilecek birileri varsa çok sevinirim.
J
2 yıl
New World \u0026 World of Warcraft \u0026 Lost Ark - Tüm Sunucularda Gold Satılır
Merhaba arkadaşlar,


New World, World of Warcraft ve Lost Ark oyunlarında bütün sunucularda gold satışı yapıyorum.


Stok/fiyat bilgisi için discord veya özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Discord üzerinden iletişime geçerseniz çok daha hızlı bir şekilde dönüş yapabilirim.


Discord: Juvixted#8801


Konu ile ilgili referanslarım.
J
2 yıl
New World \u003e Satıldı
Hesap satılmıştır, teşekkürler.
J
2 yıl
(İzmir) - Bahçede 2 adet sahipsiz ördek var, sahiplendirmek istiyorum.
Arkadaşlar merhaba,

3 katlı bir binada yaşıyorum, en alt katta oturan arkadaşlar kaz ve tavuk besliyorlardı bahçede, yaklaşık 1.5 ay önce evden çekip gittiler, bizde iletişim bilgileri filan da yok.Öyle çok tanımıyorduk zaten birbirimizi.Anca selam sabah.Tavukları 2-3 ay önce kadar başkasına vermişlerdi ama kazlar duruyor, birisi erkek birisi dişi.1.5 aydır elimizden geldiğince beslemeye vb çalışıyoruz ama ne bu işlerden anlarız ne de öyle inelim de bahçeyle ilgilenelim diyebileceğimiz bir durum yok malesef.Şimdi kış geliyor, bu hayvanlar ne olacak bilmiyorum.İzmir'de belediyelerden tutun da doğal yaşam parkına kadar bir çok yeri aradım ama kimse gelip almaya yanaşmıyor.

İşin özü eğer bu tarz hayvan besleyen birileri varsa gelip ücretsiz bir şekilde alabilir bu kazları.Veya bana bir yol gösterecek birileri varsa bu hayvanları sahiplendirmek için yardımcı olursa sevinirim.

Not:Kazları kesecek değil besleyecek birisini arıyorum.

Edit:Kaz değil, ördek imiş.


< Resime gitmek için tıklayın >
J
7 yıl
Silinebilir
Silinebilir
J
7 yıl
Silinebilir
Silinebilir
J
7 yıl
Silinebilir
Silinebilir
J
8 yıl
Hearthstone\u0027a Alternatif Arayanlar;Elder Scrolls: Legends! Open Betada
Arkadaşlar Hearthstone'dan sıkıldıysanız veya farklı kart oyunlarını da oynarım ben diyorsanız dev gibi bir alternatifimiz daha var artık.Forumda sanıyorum bir çok kişinin haberi yok böyle bi oyundan fakat Bethesda'nın Elder Scrolls evrenini konu alan bir kart oyunu çalışması vardı ve oyun bugünden itibaren open betaya geçmiş bulunuyor.RPG bölümüne konusunu açmıştım ama türü sevenlerin bir çoğu HS oynadığı için bu bölüme de konuyu açayım dedim ki haberi olmayan kart oyunu seven arkadaşlarımızın da bu oyundan haberi olsun.

Oyunun sitesi;https://legends.bethesda.net/

Oyunun forumdaki konusu;https://forum.donanimhaber.com/m_116817344//tm.htm#119189130

J
8 yıl
Ekran kartından durduk yere görüntü alamama sorunu
Arkadaşlar merhaba, şimdi bizim evde 2 pc var ikisi de normal bi şekilde çalışırken birden bire salondaki pcnin ekran kartından görüntü alamamaya başladık ama onboarddan görüntü alabiliyoruz.Ekran kartını diğer bilgisayara taktığım zaman ekran kartından görüntü alabiliyorum, aynı şekilde diğer ekran kartını salondaki bilgisayara takınca yine görüntü alabiliyorum.Yani ekran kartı sağlam görünüyor.DVI çıkışını da denedim VGA çıkışını da.Anakart problemli olabilir diye düşündüğüm hani uyumsuzluk gibi bir şey düşündüm, başka anakart taktım salondaki pcye yine çalışmadı.Bu sorun ne olabilir nerde olabilir bi fikri olan var mıdır acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.