Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
223
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kahveyi Bıraktım
B
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Her gün 3-4 bardak kahve içiyordum, redditte de "Decaf" isimli bir subreddit'e denk geldim. Kafein tüketmenin hayatlarını nasıl kötü hale getirdiğini anlatan insanlarla dolu. 20 bin üyeye sahip.

Ben de yaklaşık 4 gündür kahve içmiyorum ve ruh halimde kesinlikle biraz da olsa değişim yaşadım. Anksiyetem azaldı, gerginlik ve mental yorgunluk azaldı, uykumu daha iyi almaya başladım. Ne bileyim daha iyi hissediyor gibiyim. Belki arada içerim ama böyle memnunum. Eğer siz de bu tarz bir durumdaysanız, kafeine bir süre ara verebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 10 Nisan 2021; 21:51:1 >

S
3 yıl
Teğmen

Her gün 1 Türk kahvesi içiyorum ve daha iyi hissediyorum kahve harika bir şey



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Kafein toleransı çok az olan birisi olarak( yani yarım çay kaşığı bile atsam dinçleştiren) bu dozu kullansam bile anksiyetem tavan yapıyor. Böyle sorunları olanlar tüketmesin farkı görürsünüz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Çavuş

Gune 2 fincan nescafe ile başlıyordum. Insulinim olduğu için içmiyorum 1 aydır. Direnci kırayım tekrar içmeye baslayacagim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Teğmen

Kafein direncim yüksek, 1100 mgden sonra etki etmeye başlıyor, kahve içtiğimde uykum geliyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

Ben de şekeri bırakmaya çalışıyorum. Ama eğer boş günlerim varsa imkansıza yakın benim için. Abur cubur ,atıştırmalık olarak kuruyemiş dışında şekersiz hiçbir şey yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.