İzmir'den İstanbul'a iş dolayısıyla gelmek zorunda kaldım. Seyahat kısıtı vs kalkarsa 1-2 aya taşınacağım. Neomarin AVM ve Pendorya AVM civarlarında çalışacağım. İzmir'deki hayata alışkın biriyim. Tehlikeli olmayan, nezih, hafta sonu takılmak için Kadıköy gibi yerlere ulaşımı nispeten kolay nerelerde çıkabilirim? Pendik'in semt olarak biraz kötü olduğunu duydum. Haftasonu için başka yerlere gidebilirim ama haftaiçi de canım sıkıldığında çay kahve içebileceğim bir yer arıyorum. Sizce hangi mevkilerden ev tutmalıyım?
Maltepe cidden güzel bir ilçe. Ancak Pendik'e biraz uzak. Sabah trafiğinde sıkıntı yaratabilir. Pendikten iyi, Maltepe'den az kötü olan Kartal'a da bakılabilir. Kartal'da oturuyorum yardımcı olurum.
İstanbul da nezih yerler beşiktaş kadıköy biraz galata aman diğer yerlere gitme. Gerçi artık her yer mülteci kaynıyor beşiktaş ve kadıköy nispeten varlıklı cehapelilerin yaşadığı yer oralarda o kadar yoğun değil.
Adam pendiğe gidiyor pendik sahil çarkı ile izmir karşıyaka çarşı birbirinin tamamen kopyasıdır. Ben Karşıyaka çarşıda gezerken bir anlık dalgınlık ile Pendikte dolaştığımı sanmışlığım vardır.
Pendik Kürtlerin yoğunlukta olduğu bir ilçe. Onların yoğun olduğu yerlerde diğer insanlar için yaşam kalitesi inanılmaz düşük oluyor.Anadolu yakasının bağcıları gibi düşünebilirsiniz. Zaten metro da yapıldı, metro ile ulaşımı olan düzgün bir yere taşın.
Pendikten iyi hocam. O zaman tuzla da düşünülebilir. Sahil kısmından bir yer bulunabilirse marinaya yakın hem pendiğe hem sosyal aktivitelere yakın olur.
Hocam haklısınız da Pendik'te çarşıda suriyeliden geçilmiyor. Mağazalar desen yarısı suriyelinin. Kartalı savunmuyorum aksine bende Kartal'da oturmaktan hiç hoşlanmıyorum. İmkanım olsa Maltepe, bostancı tarafına yerleşirim.
Kesinlikle hocam ama artık Üsküdar'da eskisi gibi değil toplu taşıma sesleri, arabalar derken insanda huzur denilen şey kalmıyor. Tabi üst taraflar için aynı şeyi söyleyemem bir nebze daha sakin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
en azından uplayalım belki bilen biri çıkar :D
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @karahancer2
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Anime
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Hedef2020
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Hedef2020
Turist olarak güzel sadece. Başka bir artısı yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Hedef2020
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >