M

Yüzbaşı
04 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
SANTA FE 2.2 CRDİ HAKKINDA
Arkadaşlar Opel İnsignia 1.6 180 HP araç sahibiyim. Aracım 2009 model 75.000 km de. Oldukça bakımlı ve temiz bir araç. Kendimce elimden geldiğince temiz kullanmaya çalıştım. Tüm bakımları yetkili serviste yapıldı, 2-3 parçada ufak çaplı boya var ancak değişeni yok. İnternette bir arkadaş 2008 model 80.000 km de 7 kişilik Santa Fe 2.2 CRDİ model araç ile takas teklif etti. Ancak Hyundai hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Aracın resimlerini inceledim oldukça beğendim. Anladığım kadarıyla büyükçe bir araç. Normal SUV lardan daha kalıplı gibi. Sizden öğrenmek istediğim bu araçlar nasıldır? Kullananlar memnunmu? Yakıt sarfiyatı ne durumda? Bilinen bir sorunu varmı? İkinci el durumu nasıl? Son olarak fark olarak ne kadar ödemem makuldür? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
M
12 yıl
Samsung BD-E5500
Arkadaşlar Samsung BD-E5500 Bluray Player cihazda kullanabileceğim, ses sistemi tavsiye edebilirmisiniz? Yalnız çok yüksek rakamlar düşünmüyorum, nispeten makul fiyattaki sistemler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
M
12 yıl
ASUS SERVİSDEKİ CİHAZ TAKİBİ
Merhabalar, asus marka notebookumu 31.07.2012 tarihinde servise verdim. O tarihten beri ne arayan ne soran oldu. Bende arayıp sormadım. Acaba internet üzerinden cihazın durumunu takip edebileceğimiz bir yer varmı? Ayrıca Para iadesi veya değişim için süre ne zaman dolar? Servis kağıdında 20 iş günü diye birşey okudum. Bu iş günlerine ctesi günleri dahilmidir?
M
12 yıl
Tablet Seçimi Yardım
Merhabalar, arkadaşlar kendime tablet pc arıyorum ancak bazı aradığım özellikler var, tabii hepsini bir arada sunan tablet varmı bilmiyorum çok fazla anladığımı da söylemem tablet işinden. O yüzden bu konuda sizden yardım istiyorum, bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.,İstediğim özellikler şunlar 7 veya maximum 8" ekranı olsun, mümkün olduğunca yüksek çözünürlüklü ekranı olsun. wi-fi ve 3g sim girişi olsun. Android sürümü 3 ve üzeri olsun. Ya da şu anki sürümü 3 veya üzerine güncellenebilen modeller olabilir. Kapasitif çoklu dokunmatik ekranı olsun. En çok önem verdiklerim bunlar. Bu özellikte bildiğiniz herhangi bir marka (Kalitesiz çin malları hariç) önerebileceğiniz tablet pc varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.
M
12 yıl
ASUS ULTRABOOK YARDIM
Merhaba arkadaşlar, Asus Ultrabooka açılışta F9 tuşuna basarak format attım. Daha sonra asusun kendi programı ile güncellemeler yaptım ki bunların içinde BIOS güncellemeside vardı. Tüm bunlardan sonra pc windows güncellemesi için uyarı verdi (Win 7 Home) Windows güncellemelerinide yaptım. Güncellemeden sonra yeniden başlat yapmanız gerekiyor dedi program. Ancak şu anda yeniden başlat dediğimde pc açılırken direk BIOS ekranına giriyor ve windows açılmıyor. Sizce bu durum neden kaynaklanır? Ne yapmam gerekir. BIOS ekranında tarih kısmında duruyor ya da ben öyle anlıyorum. Tarih doğru 06/12/2011 gösteriyor. Save&Exit diyorum. PC kapanıyor açılırken tekrar BIOS ekranı geliyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
M
12 yıl
TABLET PC YARDIM EDERMİSİNİZ?
Arkadaşlar mesleki eğitim amaçlı eğitim cd sinden ders çalışmam gerekiyor, dvd de videolu ders anlatımları, word ve pdf formatında veya daha başka bir formatta okumak için dökümanlar vs olacak, acaba bütün bunlar için benim ne almam gerekiyor? Tablet pc bakıyordum ancak anladığım kadarıyla Tablet PC lerde DVD okuyucu yok. Dolayısiyle pek işimi görmeyecek, notebook ve masaüstü pc den hariç, devamlı yanımda taşıyabileceğim bir cihaz varmı? E kitap okuyucu felan nasıldır? E kitap okuyucuda DVD okuyucu varmı? veya videoları izleyebilirmiyim ? Kısacası ben tam olarak hangi cihazı almalıyım? Daha doğrusu benim aradığım gibi bir cihaz varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
M
13 yıl
UYKU APNESİ VE AMELİYAT
Merhaba arkadaşlar, öncelikle ciddi bir konudur o yüzden konu hakkındaki fikirlerinizi ciddi şekilde verirseniz sevinirim. Öncelikle Benim bir sorunum var, sorun şu burun kemiğinde eğrilik ve dolayısiyle burundan nefes alamama, bademcikler büyümüş, küçük dil olması gerekenden daha uzun tüm bunlar toplanınca ciddi anlamda nefes darlığı var. Geçen cuma günü özel bir hastanede uyku testi yaptırdım, bugün neticesini aldım, Uyku testi puanlamam 49 yani ileri derecede uyku apnesi çıktı. Bu gün doktorla konuştuk, aslında uyku apnesinin düzelebilmesi için burun , bademcik ve küçük dilimle ilgili ameliyat olmam gerekiyormuş, ancak doktor bademcik ve küçük dile dokunmayacağını aksi takdirde o bölgede ameliyattan sonra ödem olacağından ileri derecede uyku apnesi olduğu için anestezi sonrası uyanmada güçlük yaşayabileceğimi hatta uyku apnesinden dolayı ameliyat sırasında masada kalma ihtimalimin bile olduğunu söyledi. Bu yüzden burunla ilgili lokal anestezi ile ameliyat olmamı önerdi. Burun ameliyatından sonra bir oksijen maskesinden bahsetti, artık o maske ile uyamam gerekecekmiş. Ancak maskeyi kullanabilmem için önce burun ameliyatı olmam gerekiyormuş. Bende kabul ettim. En azından burundan nefes almaya başlarsam birkaç sene takip edip uyku apnesinde gerileme olursa o zaman bademcik ve küçük dil ile ilgili ameliyat ederim dedi. Bademcik ve küçük dil kısaltılınca o zaman maskeye gerek kalmayacakmış. Daha sonra beni anestezi doktoruna yönlendirdi, anestezi doktoru bayan da bu durumda genel anestezi alamayacağımı alırsam hayati riskimin %25 civarında olduğunu bununda anestezi için çok yüksek bir oran olduğunu söyledi, ancak burun için lokal anestezi ile yaparız dedi. Hatta yanında sedasyon diye sanırım ek bir anestezi daha yaparım dedi, sersemlik ve geçici hafıza kaybı olur birşey anlamazsın dedi. Tabii bütün bunlar neticesinde kafam çok karıştı. Açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum. Şimdi uyku testimin sonuçlarını aldım ve birkaç doktordan daha görüş alacağım. Acaba aranızda daha önce lokal anestezi ile burun ameliyatı olan varmı? Bu anestezi risklimidir? Ameliyat esnasında birşey hissediyormusunuz? Neticede ameliyatta uyanık olacağım. Ayrıca bu konularda uzman İstanbul da çok çok iyidir diyebileceğiniz KBB doktoru veya anestezi uzmanı doktor tavsiyesi olan varmı? Gerçekten yardımlarınızı bekliyorum, kafam son derece karışık çok da fazla uzatmadan bu ameliyatı olmam gerekiyor. Yardımlarınızı beklerim..
M
13 yıl
İNSANLIKTAN İSTİFA EDİYORUM!!!!!
Arkadaşlar 2 gündür haberleri izliyorum, dün kayseride tek amaçları bayramda şeker toplamak olan 3 tane çocuğu , üstelik birine tecavüz ederek öldürüp topladıkları şekerlerle birlikte gömen o şerefsizi izledim. Bugün de 9 yaşında bir çocuğu aç susuz bırakıp, öldürüp parçalara ayırıp oturdukları mahallede yavrucağın cesedini etrafa dağıtan üvey anne ve anane denen o şerefsizleri izledim. Arkadaşlar İnsanlık nereye gidiyor allahaşkına? Nasıl bu kadar gözü döner kardeşim bir insanın? Nasıl bu derece kontrolünü kaybedebilir? Çocukların resimlerini gördüm yemin ederim gözlerim doldu.......Ulan bu çocukları öldürürken hiçmi gözgöze gelmediniz...Nasıl kıydınız. Bu şerefsizler mahkemeye çıkacak oydu buydu derken 3-5 sene sonra çıkacak böyle adelet varmı kardeşim? Benimde allah bağışlasın 2 tane evladım var ya... Sinir sistemi kalmadı arkadaş. Ufacık savunmasız çocuklara bu yapılırmı ? Allah bin türlü belanızı versin şerefsizler........... Bunlar nasıl insan? Bunlar insansa ben insanlıktan istifa ediyorum kardeşim.....
M
14 yıl
Samsung un Müşteriye Yaklaşımı!!!!!!
Yaklaşık 1 hafta önce 55C7000 Led TV aldım. Cihaz mükemmel, 3D felan güncel tüm özellikler mevcut. Yalnız aldığımdan bu yana bir problem var, cihazı ilk defa açtığımda TV açılıyor görüntü geliyor 5-10 saniye sonra cihaz kapanıp tekrar açılıyor, restart yapıyor,bazen tekrar açılmıyor, elektrik bağlantısını felan söküp yeniden takıyorum, 10-15 dakika uğraştığım oluyor, sonra tekrar çalışmaya başlıyor ama çalıştıktan sonra aralarda açılıp kapanma sorunu yok, ilk açılışta böyle bir problem yaşıyorum sonra isterse 24 saat çalışsın sorun olmuyor. Nasıl bir arızadır anlamadım? Aslında daha ilk gün servis kurulumu yaparkende bu tarz bir sorun oldu ama o anda anlamadım. TV yi açtılar ayarlarını yaptılar, güncelleme felan yaptılar daha sonra TV yine kendi kendine kapandı, adamlarda kumandada mı bir sorun var acaba felan dediler, fişini söküp taktılar derken cihaz yeniden çalıştı tekrar kapanma da yapmadı, o anda bir arıza gibi gelmedi gözüme ama tabii bunu hergün tekrarlayınca bir sorun olduğunu anladım. Bu cihazdan kullanıp da bu tarz şikayeti olan varmı acaba? varsa problemi ne şekilde çözdüler? Basit gibi gözüküyor, büyük bir sorun olsa heralde yeniden açılmaz ancak kendim çözüm bulamazsam servisi çağıracağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
M
14 yıl
Sony CMT-MX500i
Arkadaşlar evimde kullanmak üzere, CMT-MX500i müzik seti almayı düşünüyorum, sizce yeterlimidir?, benim için usb den müzük dinlemek, seslerin netliği ve bassların iyi olması önemli, dvd vs önemli değil. Ses çıkış gücü RMS 60W yazıyor, yeterlimidir bu ses? Birde biraz bakıyorum diğer marka ve modellere, bazı cihazların açıklamalarında Ses çıkış gücü RMS 25 W, müzik çıkış gücü 50W yazıyor , bu ne anlama geliyor? Böyle bir cihazın ses çıkış gücü 25 W mı? 50 W mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://www.sony.com.tr/product/mfi-ipod-hi-fi/cmt-mx500i
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.