Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
10537
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İspark ücretini ödememek? (3. sayfa)
C
2 yıl
Yarbay

hacı ben 40 yaşındayım. dyp si anapı dsp si hepsini gördüm . hiç bişey değişmedi . ama allah var eskiden yiyecek içecek hep kendi üretimimizdi kriz mrizde olsa ucuz domates peynir alırdın . yani meyve sebze ucuzdu . insan gibi beslenirdin. ithal mallar pahalıydı . polisde işkence kötü muamele vardı . 20 yi geçince jandarma dayanıyordu kapıya hadi askere diye . o açıdan da daha sıkıydı. birde üniversite okuyunca rahat yaşardın insan gibi mesleğin olur,paran olurdu .




Bu mesajda bahsedilenler: @Guest-E27222C63
H
2 yıl
Yarbay

Satışa engel teşkil etmeme sebebi, yasal olarak bu paranın vergi borcu yerine geçmemesiyle alakalı olabilir. Çünkü belediyelerin halkın kullanımına açık alanlardaki park yerlerinden ücret alması gibi bir yasal dayanağını kanunlarda görmedim. Varsa biri yönetmelik mevzuat ne varsa göndersin bakalım. O yüzden bu kesilen ücretlerin bir manası yok. Belediyeler de bunu biliyor. Ya tutarsa misali oltaya kim gelirse tokatlıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Yüzbaşı

danıştay 8.daire 2011/3344 kararı ile belediyelerin hususi olarak park alanı olarak yapılmayan yol kenarına bir iki çizgi çizerek park alanı yaptığı yerlerden ücret almayacağına karar vermiştir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Huan8
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.