Merhaba arkadaşlar Kardeşim kyk kredisini iş bankasına yatiriyordu. Faiz oranına baktım %4 civarı faiz koymuş sürekli . Para durduğu yerde erimiş resmen. Dedim yıllarca kaziklanmissin , enpara actirdim parayı ona aktardım. İş bankasında neden böyle bir şey olmuş, normal faiz oranı %9 civarındayken neden bize düşük faizden isletmisler. Enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum. Yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Kardeşim kyk kredisini iş bankasına yatiriyordu. Faiz oranına baktım %4 civarı faiz koymuş sürekli . Para durduğu yerde erimiş resmen. Dedim yıllarca kaziklanmissin , enpara actirdim parayı ona aktardım.
İş bankasında neden böyle bir şey olmuş, normal faiz oranı %9 civarındayken neden bize düşük faizden isletmisler. Enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >