Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
34
Cevap
84661
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IPHONE LOGO GELIP GIDIYOR
H
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle konu daha önce açılmış ise çk özür dilerim, çok panik olduğumdan dolayı hemen yazma gereği duydum.
Öncelikle telefonumun ön kamerası çalışmıyor diye telefona hardreset attım, atmaz olaydım telefon bir daha açılmadı.
6-7 kere telefonu itunes'a bağlayarak restore yapmama rağman sorun çözülmedi. Telefon açılırken "elma logosu" geliyor, sonra sanki telefonun enerjisi yetmiyormuş gibi silinerek kayboluyor, sonra tekrar geliyor. Bıraksanız sabaha kadar sürecek bu işlem. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.

NOT: Telefon yurtdışı cihaz olduğundan garanti şansım yok.



G
3 yıl
Er

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM TELEFONU KAPAT ÖNCELİKLE SONRADA ALTTAKİ İKİ VİDAYI AÇ EĞER SÖKMEYİ BİLMİYORSAN İNTERNETTE BU SİTEYE GİR ADIM ADIM YAPIYOR https://tr.ifixit.com/Guide/iPhone+5s+Screen+Replacement/30962?lang=en EKRANDAKİ AHİZE VE ÖN KAMERA FLEXİNİ TAKMA ANAKARTA AÇ BAKALIM GENE KALICAKMI LOGODA YADA KIRMIZI EKRAN VERİCEK Mİ AÇILDIKTAN SONRA EKRANI OTURTMADAN ÖN KAMERA VE AHİZE FLEXİNİ TAK BAKALIM ÖN KAMERAN VE ARAMA YAPARKEN KARŞIDAN SES GELİCEK Mİ BİDE GELMEZSE HOPARLÖRE AL KONUŞ EĞER ÇOK ISINMA FALAN OLURSA ÖN KAMERA VE AHİZE FLEXİNİ TAKMA SORUN OLURSA BU NUMARAYA YAZ 0533 403 42 33



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @davetsiz07
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.