H

Er
30 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
IPHONE LOGO GELIP GIDIYOR
Arkadaşlar öncelikle konu daha önce açılmış ise çk özür dilerim, çok panik olduğumdan dolayı hemen yazma gereği duydum.
Öncelikle telefonumun ön kamerası çalışmıyor diye telefona hardreset attım, atmaz olaydım telefon bir daha açılmadı.
6-7 kere telefonu itunes'a bağlayarak restore yapmama rağman sorun çözülmedi. Telefon açılırken "elma logosu" geliyor, sonra sanki telefonun enerjisi yetmiyormuş gibi silinerek kayboluyor, sonra tekrar geliyor. Bıraksanız sabaha kadar sürecek bu işlem. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.

NOT: Telefon yurtdışı cihaz olduğundan garanti şansım yok.
H
12 yıl
Codegen Qbix M71B1 (SORU)
Merhabalar;

Daha yeni üye olmakla beraber ilk sorumu sizlere soruyorum sevgili DHForum üyeleri.Bugün "Codegen Qbix M71B1" isimli TabletPC'yi Bimeks'den 239 TL'lik kampanyası ile almış bulundum.Ve sitede cihaza 3G Dongle (VINN,Aveajet vs.) bağlayabileceğim söyleniyor.Bunun üzerine bende kullanmış bulunduğum VINN Modemi cihaza bağladım , zaten kendisi otomatik olarak APN Ayarlarını yaptı fakat ben yinede internet'den edindiğim bazı APN Ayarlarınıda Manuel olarak ekledim.Ama hala MobilModem ile internete giriş yapamıyorum , Ayrıca bir uygulama mı yüklemem gerek veya yanlış APN'mi giriyorum bunu sizden öğrenmek istiyorum.

Not: VINN'ı bilgisayara bağlayarak arayüzünden PIN Kodunu kaldırdım. VINN Model : E176G

Şimdiden Teşekkür ederim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.