Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
566
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Iphone 3g ile internet paylasimi tecrubem
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Oncelikle bu konuda daha detayli bir inceleme bulamadigim icin bu yaziyi sizlerle paylasma geregini gordum.

1,5 ay once aldigim iphone'umum internet paylasim ozelligini cok merak ediyordum ve bugun deneme sansini buldum. Hizi beni fazlasiyla tatmin etti. Saniyede 46 kilobite'a kadar cikti internet hizim. Rahatlikla youtubedan video izleyebildim. Hatta su anda acaba uydunetimi iptal ettirsem mi diye dusunmekteyim. O kadar memnun kaldim yani. Umarim merak edenler icin yardimci olmustur. Ayrica internet paylasimini kullanan baska arkadaslarin da goruslerini merak etmekteyim.

Not: iphone 3g 8gb kullanmaktayim, operatorum turkcell, kullandigim yer Izmir'in gobeginde sayilir. (Alsancak) Yani yazin Cesmede durum nasil olacak henuz ben de bilmiyorum.



C
14 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha hızlı da olabilir. 200 KB sn gördüm. Ancak sadece deneme amaçlıydı. Sürekli kullanıp telefonu yıpratmaya gerek yok.Tabi zorunda kalmadıkça.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Binbaşı

Bence karar vermeden önce ping değerlerini de incelemelisin. Ben Adana merkezde vodafone ile kullanıyorum ancak ping değerleri o kadar yüksek ki, internet ne kadar hızlı olsa da verimli olmaktan bir o kadar uzak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.