Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
46
Cevap
7215
Tıklama
35
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone 14'ün kaza algılama özelliği gerçek kaza yapılarak test edildi: İşte sonuç (2. sayfa)
S
3 yıl
Binbaşı

hurda aracida sanayiye götürüyo mu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Binbaşı

Normalde bu özellik bazı araçlarda vardı, özellikle de Türkiye'de Mercedes ve BMW'lerde. Aracın içinde sim kart oluyordu, airbag patlaması durumunda otomatik telefonla 112'ye bağlanıyordunuz, eğer sizden cevap alamazlarsa aracın konumuna acil ekibi gönderiyorlardı. Ancaaaaak, araç içindeki sim kartlardan vergi alamadıkları için bir süre sonra bu özellik Türkiyede iptal oldu. Hala SOS tuşları duruyor araçlarda ancak bu şekilde kapsamlı çalışmıyorlar.



W
3 yıl
Yarbay

Sonraki denemelerinde 2 şey yapsınlar buradan öneriyorum
1. Telefonu maket bir insan modelinin cebine koysunlar, ikinci turda da araç içinde cep telefonu sığan bir göze koysunlar
2. O elektrik kulesine çarpsaydı kontrolden çıkan araçları sıkıntı ihtimali büyük adama sağlam ceza giydirirler o özelliğin bugün çalıştığı ülkede. Uzaktan kumandaya panik durdurma özelliği eklesinler.
İçimdeki kamu sevgisine nalet olsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

koltukla alakası yokki, saatte 100 km hızla giden telefon, hızı anlık 0a düşüyor, al sana kaza.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @interwap
B
3 yıl
Yarbay

aynı PR apple watch çıkıncada yapılmıştı, kalp krizini tespit etti vs gibi bir haberdi



İ
3 yıl
Yarbay

Koltukla alakası ivme



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
B
3 yıl
Yarbay

Dostum ilk mesajında iPhone'u babadan zengin, baba parası ile yeni nesil gençler en çok alır demişsin. Şuan iPhone almanın fakirlikle zenginlikle alakası yok diyorsun. Hem Android bir cihazda iPhone'dan pahalı olabiliyor demişsin ( ki son zamlar, son iPhone'lar haricinde evet bazı ürünlerde iPhone'ların veya Apple'ın bazı ürünlerinin sektöründe fiyat/performans açısından iyi bir tercih olabildiği zamanları da gördük ) Ek olarak baba parasıyla almayanların yüzde 80'inin kart - taksit vb. ile 5 sene ile aldığını belirtmişsin.

Bu kadar farklı, ana teması olmayan birbiri ile alakasız örnekler veya mesajlar aktarmak yerine Apple'ı sevmiyorum, Apple'dan nefret ediyorum, Apple'ı prestij - özsaygı- statü amaçlı alan insanlardan hoşlanmıyorum diyebilirdin. Çünkü bir cümlenin diğer bir cümle ile vermek istediği mesaj - ifade aynı değil ve her diğer bir cümlen birbirleri ile çelişiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Eylül 2022; 20:12:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pilotaFerrari
A
3 yıl
Binbaşı




< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @shegenli chingen
A
3 yıl
Binbaşı

😁 😁 😁 😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pilotaFerrari
B
3 yıl
Yarbay

Apple geçen yıl, 95 milyar dolar civarı net gelir elde etmiş ve 2,8 trilyon dolar civarı piyasa değerine ulaşmış. ( Şuan piyasa değeri 2,4 trilyon dolar ) Böylesine hayati, ciddi bir özelliği yeni ürünlerinin tanımında duyurduktan sonra aktif kullanımda ciddi anlamda başarısız olması, vaat edilen başarıyı - faydayı sunamamasının nasıl ciddi bir güven, saygınlık ve yatırım - değer kaybına sebep olabileceğini emin olun düşünmüşlerdir.




Bu mesajda bahsedilenler: @interwap
A
3 yıl
Binbaşı

İphone konusu çok komik çok güldürüyor yorumlar 😁😁😁😁😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Bizde bı işe yaramaz o zmna kadar çoktan herkes yardım edip yaralıyı araçtan çıkartıyorlar adam daha çok zarar goeuyo. O kalabalıkta iPhone 14 u de biri çalar zaten. Esas olası İstanbul depreminde yardım diye giden yagmacilar voleyi vuracak onu dusunuyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*
3 yıl
Yarbay

arabalardan airbaglari söktürüyorlar veya devre dışı bıraktırıyorlar sırf airbag açılıp boşa masrafa sokmasın diye ve sen burada can güveniliği zorunluluktan bahsediyorsun... :D




Bu mesajda bahsedilenler: @4S14N_HUNT3R
M
3 yıl
Yarbay

ne ivmesi mesela ? öylesine fiziksel bi kelime sallayayim da bilgili gözükeyim diye mi yazdin yoksa gerçekten bişey biliyon mu ? çünkü telefonun nerde durduğu önemli değil kaza anında, ister kucağında, ister torpidoda.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @interwap
P
3 yıl
Yüzbaşı

Keşke bilerek konuşsan, Türkiye'de şuan satılan sıfır araçlarda sos sistemi var. Kaza anında tavanda bulunan sos tuşuna basınca 112 ye bağlıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oktayakgoz
J
3 yıl
Çavuş

Apple PR işini harika yapıyor. İlerleyen günlerde "Apple'in şu özelliği xx'in hayatını kurtardı" şeklinde haberler görürüz.



L
3 yıl
Yüzbaşı

İnsan hayatı niye her şeyin üstünde? Meraktan soruyorum. Bence de her şeyin üstünde, ama bir türlü cevabını bulamıyorum. Bulsam da söyleyemiyorum. Neden öyle?



https://www.youtube.com/watch?t=84&v=ScLQZEKn8zI&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 24 Eylül 2022; 0:18:3 >


Bu mesajda bahsedilenler: @gun
P
3 yıl
Yüzbaşı

Ben kaza yapsam o anda şarji biter kesin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >