Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
8264
Cevap
711882
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (84. sayfa)
P
7 yıl
Yüzbaşı

Eger GPS ve Bluetooth da kopuyor veya hic baglanmiyorsa aynisi bende de oldu wifi+bluetooth+GPS anteni ortak o degistirilmesi gerekir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EyuphanKundakci
D
7 yıl
Yarbay

H harfi tek Türkiye de yokmuş...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yüzbaşı

Abi bu daha kötü. "H" harfi Türkçe'ye özgü bir karakter değil, diğer ülkelerde düzeltilebilmişse neden bizde düzeltilmemiş?
Uygulama üreticilerinin Android marketindeki uygulamalarına nazaran çok daha kaliteli uygulamalar ürettiği iOS'in de üzerine katmasını, hatalarını ivedilikle düzeltmesini beklerdim ama hiç beklediğim gibi olmadı şu 1.5 senedir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @diyar_21
M
7 yıl
Yarbay

1 ay ücretsiz apple music üyeliği geldi, siz de dikkat edin bildirim olarak düşüyor telefonlara, alın kullanın,bir süre sonra iptal etmeyi unutmayın önümüzdeki ay da ücret alır yoksa :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Binbaşı

Güzel olmuş aslında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @~Lion King~
B
7 yıl
Yarbay

hocam servis bence bahane bulmuş.
benım pil döngümun 700 küsür oldugunu söylediler.
değiştirdiler ücretsiz bir şekilde.siz başka bir servise götürün


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ataince
B
7 yıl
Yarbay

gürgençler yetkili teknik servis


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ataince
A
7 yıl
Yarbay




< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bilgennyk
M
7 yıl
Binbaşı

12.1 pil olarak daha iyi gibi ama böyle saçma buglar çok. Kısmetse 12.3.3 e düzelir düzelmezse bir sene de 13 buglarini çekecegiz. 12 final düzgün olursa bırakacağım cihazı orda güncelleme yapmaktan soğudum Apple sağolsun düzelir mi bozulur mu belli değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @~Lion King~
M
7 yıl
Binbaşı

Bende de olmustu servis yazılımsal demişti pil değiştirirken sormuştum. Sonra düzeldi kendi kendine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sacrament1
M
7 yıl
Yarbay

6s plus 11.3 de yaklaşık 8 saat alıyordum. Dün 12.1 e geçiş yaptım. İlk şarjda 7 saati biraz geçtim. Yani şarjda %10 luk bir kayıp oldu fakat beni rahatsız etmedi. Çünkü telefondaki saçma sapan takılmalar klavyenin anlık donması gibi birkaç sinir bozucu problem ortadan kalktı. Temiz kurulum yaptım ve yeni bir iphone olarak ayarladım, yeni cihaz almışım gibi hissettim. Açıkçası şarjın hayati bi önemi yoksa sizin için tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @flyer_mig
S
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

doğrudur hocam,aynı şarkıları apple müzik ile dinledim tad vermedi, spotify epey geliştirmiş kendini ses kalitesi olarak, apple music'de şarkıların sesi hem biraz daha kısık ve kalite daha düşük. paralı olsa da almam yani :) spotify iyidir gene

Alıntıları Göster
Hakaret olarak algılamayın ama spotify daha iyi bir ses kalitesine sahip diyorsanız kulaklarınız için bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

1 senelik aile üyeliğine girip deli gibi pişman olan birisi olarak söylüyorum bunu. Eskiden ses kalitesi applela aynı seviyedeydi ama ses kalitesini düşürdü spotify. Dandik özelliklerle göz boyuyorlar ama adam akıllı müzik dinleyemedikten sonra ne yapayım o özellikleri... Bu uygulamaların asıl amacı müzik dinlettirmek zaten. Ses kalitesi de leş olunca bir anlamı kalmıyor. Youtubedaki videolar bile yerine göre spotifydan kaliteli geliyor bana. Apple müzik için aile üyeliği bulmak kolay olsa çoğu ios kullanıcısı yüzüne bile bakmaz. Spotifyın 3.parti uygulama olmasından dolayı fazla şarj yemesine ve şarkıların apple müziğe göre çok fazla yer kaplamasına değinmiyorum bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

hakaret olarak algılamam ama doğrudur kulağım problemli..her sene mutlaka büşon çektiririm kulak yolu eğri olduğu için ister istemez içeride birikme yapıyor..

biraz da göreceli sanırım bu durum, tidal şu an için en iyi seçim, spotify'ın da kullanımı kolay, apple music hem ağır çalışıyor hem listelere erişim vs daha karmaşık. enpara kampanyası olduğu için spotify ile devam ediyorum, yoksa tidal'dan vazgeçmem :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Greggs
K
7 yıl
Yarbay

Cevapladığınız mesajda yAzıyor

iTools bilgisayara kurulu uygulama



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BackConnect
N
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Stringy_gurkan

Öncelikle operatörünüz Turkcell mi? Aynı sorunu Turkcell’de iken yaşıyordum. Turkcell müşteri hizmetleri, hattımda sorun olmamasını söylemesine rağmen sorun hattımda çıktı. Türk telekom’a geçtim ve sorunum çözüldü.
Bende de sms attığımda cihaz şebekeden düşüyordu. LTE açıkken 3g 2g sonra servis yok sonra tekrar LTE vs. şeklinde döngü içerisinde devam ediyor ve uçak moduna almadan düzelmiyordu. Bu sorundan dolayı cihaz garantide değişti ama sorun çözülmedi. Yeni sim kart aldım düzelmedi. Başkasının Turkcell hattını takıyordum, öyle bir sorun olmuyordu. Sadece benim hattımda oluyordu. Telekoma geçtim kafam rahat. Yaşadığım şehirde ilginç bir şekilde turkcell den daha hızlı internet.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yarbay

Otomatik güncellemeler kapalı olduğu halde kendi kendine sürüm indirip yükleyeyim mi diye soruyor, ne anladım ben bu işten, boş yere mi koydular bu seçeneği? :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

Aynen sade duz hesap makinesi gibi isletim sistemi var :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @~Lion King~
M
7 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar güncellemeden sonra Ayarlarda lanet olası 1 yazısı kaldı ne yaptıysam nereye baktıysam bulamadım ne yapılmalı?

cihaz 6S





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 12 Kasım 2018; 11:36:8 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

bende de problem yok hocam siz siri ayarlarını kurcalayın biraz arkadaşın dediği gibi




Bu mesajda bahsedilenler: @Prince Oberyn
S
7 yıl
Yarbay

Abicim güncellemek zevk işidir iphonede ya zevkine ya meraktan yüklüyoruzz telefonunda kendi aranda bag varsa o baği koparma dvm et her yönle memnunsundur şimdi allah pişmanlik verip aranizdaki bagi sogutmasin inş kullan keyfine bak heç yaklaşma bile:))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @whypicture