Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
185
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet kopma sorunu
E
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bulunduğum adreste 2 ayı aşkın süredir bulunuyorum.Gayet güzel internet bağlantım vardı fakat 2 gün önce bir şeyler oldu ve internetim sürekli kesiliyor.Türknet ile görüştüm 24 saat içerisinde kesilme gerçekleşmedi diyorlar altyapınız ile ilgili değil deniyor.Tp-link ile görüşüyorum ayarlarınız iyi kanal ayarı 11 de kalsın internet sağlayacınız ile görüşün yada modeminizi servise yollayın diyorlar.

Hat değerlerim modem arayüzünde bu şekilde.Acaba ne olmuş olabilir modemim 1 yıllık ve sorunsuz çalışıyordu(TP-link vr300) Port değişikliği vs yapılmış olabilir mi acaba ?
< Resime gitmek için tıklayın >



E
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum



C
3 yıl
Binbaşı

Farklı bir modemle deneme şansınız var ise bir de öyle bakın kopma var mı diye. Modem alt üst sıcaklığına bakın tp-link çoğu modeminde ısınma problemi var maalesef.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.