Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet kesintisi ve telefonun internetini kullanmak hakk.
A
4 yıl
Binbaşı

Olmaz mı. Usb girişi olan (usb host) bir modem alıp buraya bir VINN takacaksınız içine de bir hat koyacaksınız. İşlem tamam. Fritzbox modemlerde bu özellik yıllardır var mesela.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
4 yıl
Er
Konu Sahibi

İşyerimde genelde internet kesintisi oluyor.
TP LİNK TD W8970 modem kullanıyorum.Bu modemden iki bilgisayar ve POS a internet dağılıyor.İnternet gittiğinde telefon internetini bilgisayarın birine bağlayarak çözüm sağlıyorum fakat pos makinesi devre dışı kalıyor.
Telefonun internetini mevcut modem ile bilgisayarlara ve POS'a aktarabilmek mümkün müdür?mümkün değilse bunu sağlayacak bir cihaz var mıdır?Varsa türü nedir? Cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.



B
4 yıl
Yüzbaşı

Merhaba. Modeminiz linkteki cihaz ise USB üzerinden mobil internet desteği var gibi duruyor.

https://www.tp-link.com/no/home-networking/dsl-modem-router/td-w8970//

Telefonunuza modemi USB kablosu ile bağlayıp telefon bağlantı ayarlarından USB üzerinden internet paylaşımını açıp deneyin. Modem tarafında da bir ayar da yapmak gerekebilir. Bakarsınız.

Modeminiz eski sanırım. Failover, (bağlantı yedekleme) özelliği olmayabilir.
Yani ADSL giderse GSM'e geç, ADSL gelince tekrar ADSL'e geç gibi işlemi otomatik gerçekleştirmiyor olabilir.
Ama yine de manuel de olsa işinizi görecektir diye düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.