Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel'in melez Ultrabook modelinin maliyeti 1000$'ı bulacak
E
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Intel'in melez Ultrabook modelinin maliyeti 1000 />ı bulacak






Intel'in bu yıl 20-30 milyon arasında satmayı planladığı Ultrabook modelleri arasında en ilgi çekecek olanlar şüphesiz hibrid tablet modelleri olacak. İdeaPad Yoga modelinde ilk örneğini gördüğümüz hibrid konseptin bir diğeri Intel Letexo oldu.




IDF 2012 konferansında tanıtılan referans model Letexo veya Cove Point şeklinde adlandırılıyor. Windows 8 tüketici önizleme sürümü yüklü model 12.5 inçlik ekrana, Ivy Bridge işlemciye, HDMI ve USB 3.0 girişlerine sahip ve ASUS Eee Pad Slider modelini anımsatıyor.




Bununla birlikte hibrid Ultrabook modellerinin bir süre yüksek fiyat seviyesinde seyredeceği görülüyor. 




Intel PC bölümü yöneticisi Gary Richman, hibrid modelin üreticilere 1000$ maliyetinin olacağını açıkladı. Bu da hibrid modellerin firmalar tarafından benimsenmesini zorlaştırabilir. Standart Ultrabook modellerinin 799$ seviyesine ineceği düşünüldüğünde 1500$ civarında bir hibridin güçlü bir talep görmesi zor olabilir.




IdeaPad Yoga modeli de İngiltere'de 1200 pound seviyesinden satışa sunulacak.

 


 Haberi Portalda Gör

V
12 yıl
Yarbay

1000$ Maliyet bana pek gerçekçi gelmedi



C
12 yıl
Yarbay

+1000 dolar buna vereceğime 1 tablet 1 notebook alırım. Hatta tableti dock ünitesiyle alırım. Uyan Intel uyan.



N
12 yıl
Yüzbaşı

Bize gelene kadar 2000$ bulur bu paraya tablet telefon pc alınır



E
12 yıl
Yüzbaşı

Fiyat olarak çok yüksek. Eğer biraz uygun fiyata satılabilirse belki tablet fiyatlarını düşürebilir. Bu açıdan iyi olur.



S
12 yıl
Yüzbaşı

Bu fiyatın üstüne buna bir de atom cpu koyar intel.. bayram ederiz...!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yüzbaşı

1000$ ultra book'a çok diyip 2.5 milyar'ı bi telefon'a vermek. priceless.



R
12 yıl
Yarbay

Bu fiyata kimsenin almak istemeyeceği ortada, mutlaka fiyatları aşağı çekerler. Tıpkı ultrabook'da dokunmatik ekrana ne gerek var vs. diyenlerin tersine dokunmatik ekranlı ultrabookların üretileceği gibi.



E
12 yıl
Yarbay

Evet özellikle "Melez" lakabını taşıması ve gerçekden melez olup kessinlikle'de çok güzel bir bilgisayar olmuş bu kullanıcılar için şekilden şekile giriyor, cezbedici ve renkli kullanım açısından kolay(gördüğümüz kadarı ile) bunun yüzündende bu fiyatlarda seyretmesı normal.. Eğer bir rakip çıkarsa kesinlikle daha uygunolur..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
12 yıl
Yüzbaşı

toplama bılgısayar yaparım daha iyi olur o parayla




W
12 yıl
Yüzbaşı

o parayı yanı 1700 t leyi ona verecegıme 1500 tlden sagla mbılgısayar yaparım (toplama) ustune para kalır 200 tl crysıs 3 de ne kadar olursa onu alırım




P
12 yıl
Yarbay

Tasarımını beğendim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.