E

Yüzbaşı
19 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Cooler Master Haf X 942 Boş Kasa
  • Klasik Haf x Kasanın Advanced Black Edition Sürümü.
  • Çizik, Ezik v.b. gibi herhangi bir deformasyonu yoktur.
  • Tekerlekler Mevcut.
  • İçi oldukça geniş. 5 adet 3.5 Hdd / Ssd yuvası.
  • Ön Üst Tarafta 6 adet genişleme yuvası. Buralara da Hdd tutacağı takılarak hdd veya ssd takılabilir.
  • Hazır veya custom sıvı soğutma için geniş alan ve kasa delikleri.
  • Vidalar mevcut.
  • Yan Fana takılabilen ufak ekran kartları için direk soğutmada kullanılan kutudan çıkan plastik parçası mevcut.
  • Üst Taraf 20cm, yan taraf 20cm, ön taraf 23cm, egzos olarak 14cm fan üzerinde mevcut.
  • Fiyat 500Tl


  • Kusura bakmayın yanlış yere açmışım. Konu silinebilir mi?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Cevap: Grid 2 Reloaded klavye hatası - spin ve takılma sorunu
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. google dan biraz araştırdım bişey çıkmadı. ben oyunu steam üzerinden oynuyorum. arkadaşın karşılaştığı problem bende de var. her 20 dk da bir klavye kitleniyor. klavyeyi çıkarıp takıyorum sorun çözülüyor. gamepad ile oynayayım dedim big picture dan giriyorum fakat grid 2 benim gamepadi görmüyor. gamepad sevsem xbox kontrolcüsü alırım dedim fakat sevmiyorum klavyeyle daha iyi oynuyorum bi önerisi olan var mı bu konuda?

(Bu arada steamden %75 football manager 2014 kuponum var isteyene verebilirim
E
12 yıl
Superonline Bilgi ve Network Kart
Arkadaşlar meraba benim birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Önceden ttnet kablolu internet kullanıyordum. Bu hafta superonline bağlattm. Adamlar biraz beceriksiz çıktılar ve odama kablo çekmediler ısrar etmeme rağmen (Kendi evimde neyin kötü neyin iyi durucağını benden iyi biliyorlar sanırım) herneyse başta huawei ufak bi modem getirmişlerdi işleri bittiğinde baktım baya büyük bir kutu bağlamışlar siyah. (Dijitürk kutusuna benziyor) modemin bulunduğu yerden interneti kullanıcağım bilgisayar arasında 10mt falan var. bilgisayar kasası masa altında ve odanın köşesinde. Telefonumla interneti test ettim ( telefonun Wifi sorunlu) modemin yanından 12mbps (Ping14) - bilgisayarımın olduğu odadan ise 6mbps çekiyor.

Evde olduğum zamanlarda interneti çok fazla kullananbirisiyim. Nası olsa internet var düşüncesinden ziyade performansına önem veririm. Sürekli görüntülü ve sesli konuşma yapıyorum. indirme ve video izlemede yapıyorum haliyle. Online oyunda oynuyorum. Sizce bu bağlantı türü benim işimi görür mü? Yoksa kablo çektirmem gerekir mi? Çok fazla kayıp yaşarmıyım bağlantıda?

Birde önerebileceğiniz bir network kart var mıdır? Tplink n serisi 300mps iyi midir misal? Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
E
13 yıl
Lcd vs AH-Ips
Meraba arkadaşlar ben led aydınlatmalı lcd monitör kullanıyorum ve 27" bir monitör almayı düşünüyorum. Vatanda Ah-ips monitörler gözüme çarptı. İndirim günlerinde fiyatları çok iyi oluyor. Sunduğu renk derinliğinin lcdlere göre çok fazla olduğunu biliyorum fakat 5ms tepki süresi yazıyor. Kullandığım monitör 2ms diye biliyorum. 2-5 arası çok farkın olmayacağına inanıyorum benim için. Oyun için çok büyük sorun teşkil eder mi? Grafik - 3d işleriylede uğraştığım için renk doygunluğu benim için daha önemli ama sonuçta eve alıyorum ve bunda film izlemek oyun oynamak içinde kullanırım haliyle. Sorun teşkil eder mi? Yoksa lcd led monitör mü almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
E
13 yıl
WD 2Tb Bad Sector Oluşmuş Kısmı Devre Dışı Bırakmak Yardım
Resimde görüldüğü gibi 1.795.194 Kısmında bad sector var.
Hdd regenerator la denedim, tam bad sector olan yerden başlattım repair modunu, 14 saat geçmesine rağmen tamir işlemi olduğu yerde sayıyor. (işlem devam ediyor gözüküyor fakat 1 haftada beklesem bitmez bu şekilde (: )
Zaten sonlarda bu kısım.
Diskim veri diski low level format atsam büyük ihtimal sorunum çözülücek fakat içindeki bilgileri aktaramıyorum 1.600 gb lık bir verim var silinsin istemiyorum.
Diski 1.81tb olarak görüyor bilgisayarımda.
Yani sondan 7 gb lık bir bölümü bölsem bad sector bunun içinde kalıyor.
Fakat nasıl bölücem tavsiyede bulunurmusunuz?
Şuan diskin sonunda 171gb boş alanım kalmış.
Disk yönetiminden 7gblık bir bölüm bölsem, bu 171 gb alanın başından mı ayırıcak, yoksa sonundan mı?
Sonundan ayırmak için hangi programı kullanmalıyım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Capture Bu
< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
WD Green Power Bad Sector Yardım
Arkadaşlar 2tb diskimde bad sector oluşmuş. Fiziksel değil anladığım kadarıyla mantıksal hatalar var. Hd tune ile tarattım 4 küp bad sector var. Küpler 763mb olarak bölümlendirilmiş. Nette hdd regenerator diye bir programdan söz ediliyor. Diske format mı atıyor. Programı çalıştırıp diski taratırsam bilgiler gider mi? diskte 1600gb dosya var. Öneriniz nedir?
E
13 yıl
Thermaltake Frio
Arkadaşlar soğutucumu değiştirdim herşey güzel hoş fakat fanların ikiside full hızda çalışıyor. Pwm kontrol yapmam mümkün mü acaba bu fanlara?
E
13 yıl
Strike X Combat VS G300
Arkadaşlar kullandığım mouse arızalandı değiştiricekler fakat aynısından mı alıyım yoksa üzerine biraz daha ekleyip G300 mü alıyım karar veremedim. G300 şekil itibariyle çok güzel gözüküyor fakat optik olması beni düşündürmedi değil. Öte yandan Aerocool un 2800DPI olması ve lazer olması beni tekrar kullandığım mouse'a yönlendiriyor.
E
13 yıl
Hdd önerisi
Arkadaşlar oyun program vs kurmak için sisteme bir hdd alıcam fakat wd caviar black 1 tb ile samsung hd103sj arasında kararsız kaldım. caviar black kullanıyorum hala performansı güzel ama çok ses çıkarıyor. Sj daha önce kullanmadım. Hangisini önerirsiniz hız ve sessizlik anlamında??
E
13 yıl
Anakart Bios
Meraba arkadaşlar anakartın bios güncellemesi için tüm güncellemeleri tek tek sırasıyla yüklemek gerekiyor mu yoksa sadece en son güncellemeyi yüklemek kafi mi hepsinde farklı şeyler yazıyor kafam karıştı??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.