Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel'den ultra-ince tasarımlı notebook'lar için yeni işlemci: Celeron U3400
F
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




Intel, ultra-ince tasarımlı dizüstü bilgisayar için hazırladığı Celeron U3400 işlemcisini satışa sundu. Çift çekirdekli tasarıma sahip olan ve 1.06GHz'de çalışan yeni işlemci 2MB büyüklüğünde Seviye 2 bellek kapasitesiyle geliyor. Performanstan öte daha çok enerji verimliliği dikkate alınarak hazırlanan Celeron U3400 işlemciside ısıl güç tasarımı 18 Watt olarak belirlenmiş.


Celeron U3400, 134$ seviyesideki fiyatıyla kullanıma sunulurken, farklı sistem üreticilerince hazırlanan Celeron U3400 işlemcili dizüstü bilgisayarların yakın zamanda raflardaki yerlerini almaları bekleniyor.


 Haberi Portalda Gör

T
14 yıl
Yüzbaşı

sanırım çift çekirdek atom işlemciler bundan daha iyi performans verecektir.atom performansından kaçan müşteriyi yakalamak istiyor sanırım.



A
14 yıl
Yarbay

CELERON 20 çekirdek olsa nolcakki.şahsen celeron ismini duyunca bakmam gerisine.artk değişmesi lazım ismi.şu dh forumlarını bi gün okusa şu adamlar.akıllancaklar :D



Y
14 yıl
Yarbay

@tamtamam



Bu işlemci Nehalem tabanlı en son Celeron işlemcilerden. Başarımda Atom'ları çerez niyetine yer. Netbooklardan bir gömlek üstün dizüstü arayanlar için üretilmiş.


http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49157



B
14 yıl
Yarbay

18W bence hala yüksek...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.