Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
304
Tıklama
1
Öne Çıkarma
II. Dünya Savaşı temalı Operation Mincemeat filminin yayın haklarını Netflix satın aldı
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

II. Dünya Savaşı temalı Operation Mincemeat filminin yayın haklarını Netflix satın aldı



Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix, bir başka önemli filmin yayın haklarını satın aldı: Operation Mincemeat.



Ayrıca Bkz.Netflix'in Türkiye'deki abone sayısı açıklandı



Deadline'ın haberine göre Netflix, Operation Mincemeat ismindeki İkinci Dünya Savaşı temalı filmin yayın haklarını satın aldı. Filmin senaryosu Ben Macintyre'nin aynı isimli kitabında uyarlanıyor ve senaryolaştıran isim de Michelle Ashford. Filmin yönetmenliğini ise John Madden üstlenecek.



Yayın tarihi henüz belli olmayan Operation Mincemeat'in oyuncu kadrosunda ise Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Jason Isaacs, Johnny Flynn ve Mark Gatiss gibi isimler bulunuyor. Filmin özellikle başarılı oyuncu Colin Firth ile dikkat çektiğini söylemek gerek.



Filmin hikayesi aynı zamanda gerçek olaylara da dayanıyor. Film, İkinci Dünya Savaşı esnasında Almanları yenebilmek adına iki İngiliz istihbarat görevlisinin sahte evrakları ve bir cesedi kullanmasını konu alıyor.




Kaynak:https://www.gamesradar.com/netflix-picks-up-new-world-war-2-drama-starring-colin-firth/

 Haberi Portalda Gör

D
3 yıl
Yarbay

Her defasında ingilizler akıllı almanlar budala, çok ama çok bayıyor artık bu tarz filmler, günümüzde sonuc ortada ingilizler alanların çok da umurunda değil ya



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yarbay

Öyle oldukları için olabilir mi? İngiliz istihbaratı olmasa ve Almanları yanlış yönlendirmeselerdi D-day daha vahim olabilirdi.
Yahu adamları sahte tanklarla kandırdılar,düzmece bir ordu kurdular. Budala gibi kalmadılar mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.