Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1089
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ICC 25 Setup
S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ICC 25 ilk 4 boss için ideal raid setup ı nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?Festergut ve rotface i de göz önünde bulundurarak yazabilirseniz sevinirim



W
14 yıl
Yarbay

İlk 4 boss için işini iyi yapan 2 tank ve 5 healer yeter bence. Fester ve Rotface içinde olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

normal icc25 kolay adamların mal olmadıkça. heroic dışında hiç setup kasmaya falan gerek yok her türlü setupla yapılır. adamlar malsa ideal setup da bi işe yaramaz. önce beyin diyoruz o yüzden


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

2 tank , 5-6 healer, 10 range dps, 7-8 melee dps..

hep aynı classa yüklenmek yerine araya feral druid, balance druid, shadow pri, unholy dk, blood dk, frost dk, ele shaman, demon lock gibi saglam buff veren classlardanda birer tane secersen raidlerde DPS sorunu yaşamazsın..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 31 Mart 2010; 8:48:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
14 yıl
Yarbay

Tank festergutun 3 x buffuna dikkat etmeli.. Healerların dikkatli olması lazım çok sağlam damage veriyor buffladığı zaman kendini Prot Warriorsa CDleri harcamalı bence.



R
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

normal icc25 kolay adamların mal olmadıkça. heroic dışında hiç setup kasmaya falan gerek yok her türlü setupla yapılır. adamlar malsa ideal setup da bi işe yaramaz. önce beyin diyoruz o yüzden


Tradeden girdiğim bir grupta 2. bossta quest geldi. 25 man icc. druidle ben root a alıyorum. Normalde guildle gittiğimiz 10man'de yaptığımız gibi bir root atıcam, rootdan kaçarsa mob tutan tanka koşacak, bende arada healımı atıp geri tankın geriye çektiği elemana root atıcam.

Bu gruptaysa DPS'lerden dalmayan kalmadı adama, 2 wipe yedik anlamadılar. 3. de artık bıraktım healı root spamlıyorum. 3. de wipe yeyince artık quest felan yapmayalım dedim ama grup dağıldı. Adamlar bana moba niye root attığımı soruyolar. 15 dk yazarak anlatıldı raid chatten, okumamış kimse. 300 k canı var zaten, bir kaçıyor 100 k sı gidiyor. Çılgın dps !

(Quest: Darnavan ismindeki mob u fight sonuna kadar canlı tutmak. Bunun İçinde bir Druid bu mob u sürekli root atarak bağlar. Root damage alırsa bozulur.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 31 Mart 2010; 11:22:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yarbay

Bossları bildiğini varsayarak yazıyorum.
2 tank
Oyuncu kalitesi ve gearına göre healer sayısı değişebilir. 4,5 veya 6 healer
meleelerin vuramayacağı bazı moblar için 5-6 tane ranged dps
gerisi melee.

bunların dışında;
crit buff için elemental shaman veya moonkin
%4 physical increase için arms warrior veya combat rogue
replenishment için shadow priest, survival hunter falan filan
totemler için 1-2 shaman

bunları sağlarsan ve millet bossları tam olarak biliyosa kesememeniz için tek sebep Türk Telekom olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Teğmen

baz olarak saglam 2 tank
saglam 2 tank healer [pala dis pri]
orta ust raid healer 3 yada 4 olabilir ama 3 gayet yeterli.[druid shmn holy pri]

saglam asasination rog ve combat rog double trick ile boss melt down
bunlarin yanina pala we dk melee aoe ile ozllikle ilk bossta we 2. bosun add phase de spike we add kesmede cok is gorur

kalanini caster we ranged alabilirsin.. hunter lock shaman druid mage etc etc..

4 melee az gibi gozukebilir ama benim kast ettigim, 11k+ oyanayan combat 12k+ oynayan asasin we 10 k civari oynayan pala we dk ile boss melt down. ustune ozllikle ilk 4 boss icin meleeden ziyade ranged tercih edilir, sadece 4. bossta meleeler bosu kestigi icin eksikligi hissedilir, ama totalde 43k ile oynayan 4 melee warsa sorun olmaz, zaten geriye surekli ranged kaldigi icin addelrde hizli kesilip bosa daha hizli doner rangedler..
ayrica birinci bostaki spikler, 2.bostaki adler we add/boss/add rotasyonu we gunshipte gerek bizim gemideki aoe we gerek karsi gemideki axe throwerlarin kesilmesi, gerekse archmage keserken rangedlerin yakinda kalip 2. healer [tank harici] karsi gemiye gecmesine gerek kalmaz.. ayrica butun melee bosta kalmamais olur hepsi cannonlarda oturur..

yukardaki setupa +1 tank [dpsiniz cok iyidir ozlikle trash ilkboss vs icin fantazi yapip 3. tank boostlamak istersen]
+1 healer
+3 melee
-3 caster seklinde degisiklikler uygulayabilirisn...

ama dedigim gibi, ozllikle ilk 4 bosu goz onune alirsak bana gore en uygun setup bu, ztn rotface we festere de gelirsen ranged in kiymetini anlarsin:) ki ztn daha sonrasinda profosor we blood council nerdeyse melee siz kessen olur boslari, eger degismicek kemik bir kadro kuracaksan 2 tank 5 healer 4 melee gerisi caster/ranged seklinde gayet basarili sonuclar elde edersin..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesaus -- 4 Nisan 2010; 18:38:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Çavuş

herkes 2 tank yazmış ama simdiye kadar 25mani ilk bossu 2 tankla yapabildigim olmadi bosun dmgi paylasiyo tanklar 5900 Gsli 2 tank wipe a neden oluo ilk boss icin mutlaka 3.bi tank alıorum ben



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.