Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 2 mobil kullanıcı
9698
Cevap
1033119
Tıklama
23
Öne Çıkarma
HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)
J
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

YENİ TUCSON'A EURONCAP'DEN 5 YILDIZ
Videoyu izlemek için tıklayınız
YENİ TUCSON IIHS SMALL OVERLAP TESTİNDE TOP SAFETY PİCK+ ÖDÜLÜNÜ ALDI.
Videoyu izlemek için tıklayınız
YENİ TUCSON IIHS SMALL OVERLAP YOLCU TARAFI TESTİNDE DE EN İYİ SONUCU ALDI.
Videoyu izlemek için tıklayınız


DONANIM PAKETLERİ;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

MOTOR SEÇENEKLERİ

< Resime gitmek için tıklayın >


FİYAT LİSTESİ

https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-satis/arac-fiyat-listesi



Tucson, atletik tasarım ve modern teknoloji ile sınıfında öne çıkıyor. 4475 mm uzunluk, 2670 mm dingil aralığı, 1850 mm genişlik ve 1645 mm yükseklik değerleri ile kompakt SUV sınıfının üst yarısında yer alan Tucson, Peter Schreyer etkisinde geliştirilmiş tasarımı ile özgün, sofistike ve kişilik sahibi. Diğer Hyundai modelleri ile ilişkilendirilebilecek detaylar ile hala kolay benimsenebiliyor, ancak aranan yeniliği de sunuyor. Akışkan yüzeyler, belirgin oranlar ve keskin çizgiler güven veren, sert ancak sevecen görünen bir surat oluşturuyor. Burnun ortasında yeni marka yüzünün temel ögesi altıgen ızgara yer alıyor. Diğer detaylardan çıkıklaştırılan bu ızgara eskisinden daha belirgin çizgilere sahip. Farlara birleşimi onu öne çıkarıyor. Burnun alt kısmındaki detaylar da aracın genişliğini vurguluyor. Geriye çekilen A-sütunu burnun uzunluğunu vurguluyor, alttaki geniş çaplı tekerlekler ise aracın yere sağlam bastığını hissettiriyor. Arka cephe detayları yan ile bağlantıları sayesinde yüzeyler arasında ortaklık kuruyor. Nitelikli, etkileyici, hatta görkemli dış tasarımı ergonomi odaklı iç mekan izliyor. Yumuşak dokunuşlu, kaliteli hisli malzemeler ile donatılan kokpit, geçirildiği kapsamlı ergonomi testleri ile sürücü ve yolcular için en kullanışlı hale getirilmiş. Orta konsolun yatay hatları genişliği ve ferahlığı vurguluyor. Sürücüye dönük kontroller ortasındaki 8 inçlik multimedya ekranı navigasyona erişim sağlıyor. Gerçek zamanlı trafik bilgisi ek özellikler arasında. USB ve AUX bağlantısı aracın multimedya sistemine akıllı telefon ve müzik çalarların bağlanabilmesini sağlıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız


Hyundai’nin yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ve Ağustos ayında satışına başlanacak olan Tucson modeli de fuarla birlikte ilk kez tüketiciyle buluştu. Tucson’un tasarımı, teknolojisi ve yüksek kalitesiyle büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Göker şunları söyledi: “Hyundai‘nin 25 yıllık SUV mirasının en önemli isimlerinden biri olan Tucson, markamızın modern premium DNA’sını en iyi şekilde yansıtıyor. Yeni Tucson, tüm özellikleriyle bir üst segmentteki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabileceğini gözler önüne seriyor. Tucson’un kendine hayran bırakan tasarımı ve üstün kaliteye sahip kabini kadar 176 HP güç üreten 1.6 lt motoru, yüzde 20’ye kadar yakıt tüketimi sağlayan DCT şanzımanı ve 4x4 çekiş sistemi dikkat çekiyor. Yeni Tucson’un SUV pazarına yeni bir soluk getireceğine ve büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz“ dedi.

https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberler/istanbul/hyundai-autoshow-a-damga-vurdu-10797417


Güncelleme: Motor seçenekleri;
Yeni Tucson modelimiz Ağustos ayından itibaren yollara çıkacak. Bizim için en dikkat çeken benzinli 1.6 motorumuz. Turbo beslemeyle 177 HP maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı olacak. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunacak. Tucson’da motor kadar aracın cesur ve atletik dış tasarımı, yüksek kalitesi, geniş ve kullanışlı kabini ve zengin donanımları da öne çıkıyor. Yani tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek olan bir SUV diyebiliriz. Biz de heyecanla bekleyen Türk tüketicisine bu modelimizi Ağustos ayında sunmayı planlıyoruz“ dedi.
http://www.radikal.com.tr/otomotiv/hyundai_tucson_agustosta_geliyor-1364672





















< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >






< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 25 Haziran 2020; 10:1:26 >

Değerli arkadaşlarım, yazdığım yanlış anlaşılmasın, markayı kötüleyici bir şey söylemek anlamında bir yorum yapmadım.

Bence 100bin çok yüksek bir meblağ, ve bu paraya bu arabayı almak ancak Türkiye'de olur.

Ben 100bin gibi ciddi bir miktarı cebimden çıkaracaksam, alacağım araç Mercedes-BMW-AUDI olmalı. Düşüncem bu.

Hyundai, Opel vs. bunlar 100bine satılabilir, piyasa böyle fakat, hiçbirimiz almazsak, satamazlar bu fiyata. Yılda 700bin araç altını satsalar, zarar ederler, mecburen ÖTV iner fiyatlar düşer.

Ben 5 yıl önce yerli üretim Megane 3 aldım hala aynı araca biniyorum. Ben de bilirim 100bin basmayı basmayın, hepimiz uyanık olsak, ah şu Avrupalı gibi duyarlı olsak, ne bu şehitlerimiz olur, ne böyle bizim cebimizi boşaltabilirler, çok daha iyi olur herşey.

Almayın aldırmayın. Saygılar.

Bu millet , kiralama şirketleri hariç vatandaş olarak 2 yıl sıfır araca binmese, herşey bambaşka olur. Paramızı yastık altında saklasak, hiçbir yere harcamasak varya neler olur neler...

Dipnot: Elin parasıyla keyif yapılmaz.

Elin oğlu önce balık tutarken seni izler, sonra senin oltanla balık tutmasını öğrenir, sonra senin oltanla tuttuğu balıklarını senin kovana koyar, sonra kendine olta alır, en nihayetinde balık tuttuğun arazileri elinden satın alır, sonra sen de onun kurduğu şirkette, atalarının topraklarında asgari ücrete balıkçı olursun.

Dünün esnafının çocuklarını, babalarının dükkanlarında devam etmek yerine bugün AVM'lerde çalışıyor, bunu hatırlatırım.

Sözün özü, 100bine 1.6 benzinli , kompakt sınıf araç alınmaz. SUV değil bu araç, kompakt SUV.
Yoruma Git
Yorumun Devamı hasanmerto - 9 yıl +54
Alınca sahibine büyük zarar ettirecek şahane görünümlü fıstık tasarımlı insanın aklını dış tasarımıyla çelmeye çalışan kurnazca kurgulanmış bir araba.
Yoruma Git
DemirAtlı - 9 yıl +35
Tucson Elite aracı 18 eylül'de aldım. Bayramda sağa sola gezdik. Sonrasında tam şehir içi denilecek bir menzil üzerinde kullanıyorum.
580 km yol yaptım. Ortalama 9.6 lt/100km d...
Yoruma Git
Yorumun Devamı SSalih69 - 9 yıl +26
4
9 yıl
Yüzbaşı

1.6 crdi yok malesef. 1.7 crd var . 1.6 turbo gdi 170 bg sanirim gelicek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yarbay

Ön kısımda bulunan ızgaralar çok basit gözüküyor plastik gibi. =)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Binbaşı

A
9 yıl
Yarbay

Ön farda neden iki tane mercek var? Bir bilgisi olan var mı?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

Arac cok guzel ve kaliteli olmus dogru motor secenekleriyle mantikli tercih olur izgarada amerikan esintileri var heybetli gostermis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
9 yıl
Yarbay

Araç nefis olmuş. Kalitesinin de yüksek olduğunu düşünüyorum. Pazar günü aracı Superb ile birlikte inciğini cinciğini inceleyip, bir konu başlığı oluşturacağım inşallah.


Bu mesaja 4 cevap geldi.
J
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Araç nefis olmuş. Kalitesinin de yüksek olduğunu düşünüyorum. Pazar günü aracı Superb ile birlikte inciğini cinciğini inceleyip, bir konu başlığı oluşturacağım inşallah.

çok iyi olur hocam böylece gidemeyen dostlarımız da fikir sahibi olabilirler. ben en çok iç mekan kalitesini merak ediyorum ix35 sert plastik malzemeyle şekillenmişti umarım yeni tucson'da daha kaliteli yumuşak malzeme kullanılmıştır.



N
9 yıl
Yüzbaşı

Arkadan kugaya benzettim biraz ama onun dışında çok güzel bir araç olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

Ben bugün inceledim, malzeme kalitesini biraz iyileştirmişler, ön konsolda ufak bir kısımda sert plastik var geri kalanı yumuşak, onun dışında ön ve arka kapı içleri de yumuşak plastik.

1.6 crdi + 7dct olursa (hayal kurmak güzel) çooooooook iş yapar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay

Ben çok beğendim gerçekten ama 1.7 crdi nedir abi ya Doğmadan öldü. 1.6 benzinli+7 ileri otomatik de gelmezse başlamadan bitmiş demektir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 22 Mayıs 2015; 8:03:52 >

T
9 yıl
Yarbay

Üstat, benim gibi gidemeyenlere (yurtdışındayım şu an ) çok faydalı olur. Bir de şu açıdan yaklaşabilir misin; sunduğu özellikler ve fiyatları (tabi ki fuarda bir açıklama olursa) acaba diğer markalardan (VW,Opel,Ford,Honda,Toyota) halen bir-iki tık aşağıda olan marka imajı eksiğini dengelemeye yetecek mi?1,6 T-GDİ 176 HP otomatik vitesi düşünüyorum..Bu sene değilse de 2016 da SUV a geçme vaktim geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @207m
F
9 yıl
Yarbay

Güzel gözüküyor...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yeni bilgiler var.

Hyundai’nin yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ve Ağustos ayında satışına başlanacak olan Tucson modeli de fuarla birlikte ilk kez tüketiciyle buluştu. Tucson’un tasarımı, teknolojisi ve yüksek kalitesiyle büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Göker şunları söyledi: “Hyundai‘nin 25 yıllık SUV mirasının en önemli isimlerinden biri olan Tucson, markamızın modern premium DNA’sını en iyi şekilde yansıtıyor. Yeni Tucson, tüm özellikleriyle bir üst segmentteki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabileceğini gözler önüne seriyor. Tucson’un kendine hayran bırakan tasarımı ve üstün kaliteye sahip kabini kadar 176 HP güç üreten 1.6 lt motoru, yüzde 20’ye kadar yakıt tüketimi sağlayan DCT şanzımanı ve 4x4 çekiş sistemi dikkat çekiyor. Yeni Tucson’un SUV pazarına yeni bir soluk getireceğine ve büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz“ dedi.

http://www.milliyet.com.tr/hyundai-autoshow-a-damga-vurdu-istanbul-yerelhaber-797417/



4
9 yıl
Yüzbaşı

MERAKLA BEKLİYORUM.




Bu mesajda bahsedilenler: @207m
2
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Üstat, benim gibi gidemeyenlere (yurtdışındayım şu an ) çok faydalı olur. Bir de şu açıdan yaklaşabilir misin; sunduğu özellikler ve fiyatları (tabi ki fuarda bir açıklama olursa) acaba diğer markalardan (VW,Opel,Ford,Honda,Toyota) halen bir-iki tık aşağıda olan marka imajı eksiğini dengelemeye yetecek mi?1,6 T-GDİ 176 HP otomatik vitesi düşünüyorum..Bu sene değilse de 2016 da SUV a geçme vaktim geldi.

Fiyat ve donanım bilgisi henüz belli değil ama almaya çalışacağım. Birkaç ipucu verirler mi bilmiyorum tabi :) Aynı segmentte bahsettiğiniz markaların araçlardan eksiği olduğunu düşünmüyorum. Bol fotolu şekilde izlenimlerimi aktaracağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay

Yabancı sitelerden spectlerini okudum..Eksiği yok fazlası var ama gene de prestij ve marka algısı diğerlerinden geride diye düşünmekteyim. Belki de ön yargılıyım..Benzin tüketimi de halen yüksek kalacak gibi gözüküyor..Şehiriçi ortalama benzinli otomatik için 9 lt civarı gözüküyor ama malum pratikte bu rakam 11 lt yakınına gelecektir. Dizele zaten otomatik koymamışlar..Bir de biliyorsunuz Hyundai tüketimleri düşük beyan ettiği için USA da ceza aldı. Tabi ki tüm +/- leri düşünmek gerek..fiyat da çok önemli bir kıstas...haberlerinizi bekliyoruz hoşçakalın


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @207m
J
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yakıt konusunda biraz üzeceğini düşünüyorum. keşke 1.6'lık crdi motor geliştirilse bunun için. 1.6 128'lik yetmeyebilir ama mesela 1.6 150 bg'lik yeni bir teknoloji motor geliştirilse ne güzel olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Binbaşı

C
9 yıl
Yüzbaşı

harika olmuş... amerikan suv'larına benzemiş.