Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir
54668
Cevap
2105896
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2050. sayfa)
S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: screamhole

arkadaşlar merhaba,

4.3 güncellemesiyle karşılaştığımız pil probleminin root'suz cihazlar için bir çözümü var mı ? bir müddet sonra kendiliğinden problemin çözülmesini bekliyordum fakat hala %90'lara iniyor hemen.

One Max kullanıyorum onda da öyle ancak bence polimer pilin yapısına uygunluğu bu olabilir. Ayrıca %5'ten %'1e de aniden düşüyor. Arabalardaki benzin göstergesi misali. Sonuçta cihazı yeni aldım ve haliyle çok kullanmama rağmen beni rahat 1.5 gün götürüyor. Demek istediğim vadedilen pil süresini cihazınız yerine getiriyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum. En azından 6 günlük deneyimlerim bu yönde. %90'dan sonrası çok yavaş düşüyor çünkü



T
11 yıl
Binbaşı

Benimde şarjı çok ama çok az gidiyor. Çok soğudum bu yüzden. En kısa zamanda servise vereceğim.



K
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair


quote:

Orijinalden alıntı: hbaras06


quote:

Orijinalden alıntı: hbaras06

Beyler selamun aleyküm öncelikle şimdi benim şarj su gibi gidiyor ne bu anlayamadım, rom yükleyim daha fazla şarj dayansın diyorum öyle yapsam mı, birde şöyle bir sorunum var çekerken sensörüm kayıyor o sorun değilde telefonu haziranda aldım pembeleşme yok çıkarsa ve ben o zaman garantisiz olursam naparım , garantiye geri dönüş varmıdır
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Mehmed hocam bana bu konuda yardım edermisiniz ona göre rom atıcam

Hocam biraz az gibi gözüküyor tabi kullanıma da bağlı ama root falan varsa 1-2 sayfa öncesinde paylaştığım bir pil kalibrasyon yöntemi var onu denerseniz pil kendine gelir

hocam aynı sorun bendede var android sistem %70,80 altına düşmüyor telefonu aldığımdan beri hiçbir şekilde room root benzeri şeyler yapmadım
pil su gibi akıyor 2,3 saatten fazla beni götürmüyor ne yapmamı önerirsiniz



H
11 yıl
Yarbay

Bizim emektar nokia lar ne
güzeldi..
Yandan tuş kilidi mandalı vardı..
Senin c7 benim e7 gibi:)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ed -
K
11 yıl
Teğmen

benim sorunum büyük.. rom root benzeri hiçbirşey yok telefonumda 2,3saat saat ekran süresi görür oldum resmen gün içinde telefonu elime alamıyorum şarzı yüzünden

< Resime gitmek için tıklayın >

nasıl telefona hiçbir işlem yapmadan bu hale geldi geçen gün ise aşırı şekilde donmaya başladı medüde hızlı açılışı kapattıp telefonu kapatıp açınca kendine geldi.

bu şekildeki sorunda facory reset atmam mı gerekecek(üstteki resimdeki ve benzeri her sorunu çözmek için )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 3 Ocak 2014; 15:37:59 >

B
11 yıl
Binbaşı

Evet nihayet telefonu aldım servisten toplamda 15 iş günü oldu bekleme surem kamera ve batarya sıkıntısından verdim kamerayı yapmışlar kasa açıklığını gidermişler bataryayı test edemedim. Ama kvk garantili telefon daha almam bu konuda tövbeler tövbesi!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
11 yıl
Yüzbaşı

merhaba arkadaşlar.sizlere eski bir note 2 kullanıcısı olarak yazıyorum.Yeni bir telefon arayışı içindeyim ve gözüm htc one ye takıldı.Ama burada yazılan şarj ve ölü piksel konusunda olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.önceden sensation kullanmistim ve ekran tozlanması yüzünden 6 defa servise gitmişti.One de böyle bir sorun yoktur galiba .asıl merak ettiğim note 2 den sonra hız, internet, batarya ve oyun performansı açısından pişman olurmuyum.Ben çalışan birisi olarak 1-2 saat internet, 1-2 saat oyun için kullanıyorum.fotoğraf pek çekmem.yoksa başka bir telefon tavsiye edermisiniz? MESELA LG G2,İPHONE 5S VEYA S4.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
11 yıl
Yarbay

Beyler pil kalibrasyonum gittiği zaman root olmadan kalibre etmeye çalışacağım çözüm bulursam yazarım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Yarbay

Hangi romdasın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mehmedaltair
M
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Hangi romdasın?

Sigma 4 3-4 rom denedim üstüne yok 4.3 sense5 kombinasyonunun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

arkadaş lar radyoda hata veriyorum sizinki .çözümü var mıdır?
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
11 yıl
Yarbay

arkadaşlar bir sorum olacak, ford fiesta aracım var ve eskiden telefonum iphone 4s iken usb'den bağlayıp müzik dinleyebiliyordum ancak 3 gün önce htc one aldım ve usb'den bağladığım halde araç telefonu görmüyor. telefonum şarj oluyor ama içindeki müzikleri okutamıyorum. yapılması gereken bir şey mi var acaba?



H
11 yıl
Yarbay

Evet...

bizde bu şekilde yola devam edelim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mehmedaltair
S
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Association

arkadaş lar radyoda hata veriyorum sizinki .çözümü var mıdır?
< Resime gitmek için tıklayın >

Çözümü restar sadece:) 4.3 ile gelen bir bug bu. Muhtemelen 4.4 de cozeceklerdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam oyun grafik vs. olarak Note2'den çok çok daha iyi.Özellikle oyun grafikleri açısından çok üst düzey grafikleri var.Pil konusunda Note2 daha az gidiyor.Hız olarak gayet iyi internet de baya iyi aynı şekilde oyun performansıda, yanlızca oyun performansı için kimi oyunlara tam optimizasyon vermiyorlar saniselik frame düşüşü yaşayabiliyorsunuz.

Ölü pixel şarj kamera ve kasa açıklığı sorunları giderildi.Alırken 2.serilerden almaya dikkat gösterin kimi büyük teknoloji mağazaları indirim diye elinde kalmış 1.seri telefonları bitirmek için 50-100TL daha ucuza satmak istiyorlar insanda doğal olarak aynı telefon orada daha ucuz oradan alayım yanılgısı içinde alıyorsunuz sonra bahsedilen sorunlar çıktığı zaman telefonu garantiye gönderip bide garanti işlemleri telefonu swap yapmak için uğraşıyorsunuz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2209277

Burada telefonun ne zaman üretildiği nerede yapıldığı vs. vs. kodları var.

Aynı zamanda bu sitedendehttp://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN seri kodu imei vs yazıp telefonun ne zaman üretildiğini, nerede üretildiği anlayabiliyorsunuz.

Genel günlük kullanımda kıyasladığınızda arayüz çok farklı gelecektir büyük ihtimalle ama sense tam bir performans canavarı.İşinize yaramayan gereksiz özellik falan hiç birşey yok.Gayet sade Android Stock Rom'u gibi.

2 telefonda gayet hızlı "oha ya cidden bu telefon çok iyi" falan diyeceğinizi zannetmiyorum (eğer root rom vs uğraşmadıysanız stock rom ile kullanıyorsanız menü efektleri klasör açma kapama vs vs HTC ONE'da daha hızlı gelicektir oda arayüzden kaynaklanıyor) he tabi tasarıma arayüze ve metal kasaya hayran kalmazsanız ama çok beğeneceğinize eminim, fakat oyun işine gelince performans ve grafik kalitesi bakımından HTC ONE ciddi ciddi kendini belli ediyor.

Galaxy S4 Türkiye'de satılan Octa modelini tavsiye etmem açıkçası 4+4 çekirdek yok 4 çekirdek performans modu falan bence kötü.Touchwhiz gereksiz ram yiyor oyun performansı olarak hemen hemen aynılar hatta Türkiye modeli için HTC ONE daha iyi diyebilirim.Aynı zamanda octa'lı versiyonda 4G (LTE) yok.

Amerika S600'lü modeli ve Kore S800'lü modelleri (4G - LTE var.) cidden çok iyi ama Türkiye'ye uğramadan geçiyorlar.Benchmarklarda kullanılan ve o HTC ONE'ları kıyasladıkları modeller genellikle bu modeller.S600'lü GS4 arasında AnTuTu'da 1000 falan dahi oynamıyor.Tasarım olarakta metal kasa çok önemli değil veya ben plastik kasalı istiyorum derseniz gene Türkiye'ye gelmemiş HTC'nin Butterfly S modeli var.Note 2'den daha üstün ve aynı şekilde Galaxy S4'ün Amerika modelinden gene daha üstün pil olarak 3200mah kullanıyor Note 2'den 100mah daha yüksek.

LG G2(bunun dengi Kore GS4 modeli) konusuna gelirsek fiyatına aldanıp almayın derim telefon satmıyor LG gene aynı yaptığı gibi telefona ya güncellemeyi hiç vermiyor yada dengi cihazlardan daha sonra veriyor.LG G2'ye 4.4 KitKat Şubat-Mart gibi gelicek.Halbuki One ve S4'e en geç ocak sonu gelmesi bekleniyor.

Pil olarak çok güçlü, kağıtta gene S4(S600 ve Octa) ve HTC ONE'dan daha güçlü gözüküyor.Fakat günlük yaşama gelince optimizasyon olarak çok kötü.HTC ONE ile kıyasladığınızda (sadece işlemci ve oyun performansı olarak işe dahil edeceğim.) yarın öbürgün iki telefonada full optimizasyon verildiğinde (ki bu telefonlar sizi en az 2 sene götürür.) LG G2 60fps çekerken HTC ONE'da 55fps çekicek çokta büyük ahım şahım "kesinlikle bunu almalıyım" dedirtecek kadar büyük bir fark olmayacak aralarında.Zaten G2'nin tek iyi yanı pil ve işlemcisinin güçlü olması.Geri kalan çoğu özellikte HTC ONE üstün diyebilirim.

Iphone konusuna gelirsek o başlı başına ayrı bir olay. HTC ONE G2 S4, Iphone 5 ile Iphone 5S arası telefonlar(daha çok 5S'e yakın).Güncelleme sorunu yok her 1-2 ayda bir güncelleme geliyor.Iphone 5S güzel telefon oyun vs performansında donma açma kapama hertürlü işletim sistemi farkını ortaya koyduğundan çok daha iyi çalışıyor.Ekran boyutu küçük, pilini neredeyse hiç geliştirmiyorlar yoğun kullanımda 1 günü çıkarmıyor çok çabuk pili bitiyor.Iphone tavsiye ederim fakat Amerika'da sim-free(unlocked) 400-500$'lık bir telefona Türkiye'de 2100TL verilmez.Telefonun gerçek değerinde bir para vermiyorsunuz.Direk telefonun ABD'de TL'ye çevrilmiş satış fiyatının 2 katını veriyorsunuz.Getirtebiliyorsanız ABD'den getirtin.
r





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 3 Ocak 2014; 18:23:49 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Unknown_identifier
V
11 yıl
Binbaşı

Galeriden bir resmi duvar kağıdı olarak seçerken 2 tane duvar kağıdı seçeneği çıkıyor, bir tanesinde enine daha çok seçim yapabilmemize rağmen yine de aynı görüntüyü sunuyor bize. Benim anlamadığım bir farkları mı var?
Bir de son zamanlarda tarayıcıda üstteki adres çubuğu hiç kaybolmuyor. Önceden kayboluyordu ve daha fazla alanı kullanabiliyorduk. Sizde de bu böyle mi yoksa ben mi bir ayar değiştirdim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

merhaba arkadaşlar.sizlere eski bir note 2 kullanıcısı olarak yazıyorum.Yeni bir telefon arayışı içindeyim ve gözüm htc one ye takıldı.Ama burada yazılan şarj ve ölü piksel konusunda olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.önceden sensation kullanmistim ve ekran tozlanması yüzünden 6 defa servise gitmişti.One de böyle bir sorun yoktur galiba .asıl merak ettiğim note 2 den sonra hız, internet, batarya ve oyun performansı açısından pişman olurmuyum.Ben çalışan birisi olarak 1-2 saat internet, 1-2 saat oyun için kullanıyorum.fotoğraf pek çekmem.yoksa başka bir telefon tavsiye edermisiniz? MESELA LG G2,İPHONE 5S VEYA S4.

Note 2 kadar iyi bi pil süresi alamazsınız. Ama onun dışında herşeyi htc one kazanır. Touchwize gicigim zaten sense androidin yüz akı. Kardeşim de note iki kullanıyor tek özendiğim pil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Evet...

bizde bu şekilde yola devam edelim..

Kolay gelsin hunkarım

Neler yaptın bakalım? Bu arada şu HTC ONE m7 için orijinal kılıf lazım ya. Sağlam TR de bildiğin var mi sipariş verilebilecek?



S
11 yıl
Yüzbaşı

Bey ler pzar günü e bay dan orjinal Htc one flip kılıf satın aldım . Daha 5 gun geçmeden elime ulaştı. Ingiltere den geldi. Kargo ücreti de odemedim :)22 dolar fiyat.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
11 yıl
Yüzbaşı

Cevap için çok teşekkürler.Htc one almaya karar vermekle yanılmadığımı biraz daha iyi anladım.Bana note 2 nin oyun ve internet performansını aratmasın yeter.Kamerası note 2 den çok iyidir heralde :)) Bu imei sorgulama işi kafamı kurcaladı da.Ben telefonu bi alışveriş sayfasında ki mağazadan alacağım.Satıcı bana imei'sini sense üzerinden değiştiriyoruz dedi.Güncelleme felan sıkıntı olmuyormuş.Ben bu konuları tam anlamıyorum.Hem satıcı telefonun imei adresini verirmi ki?Başka nasıl anlarız telefonun hatasız 2.seri olduğunu


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R3PL4C3R