Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
409
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP PAVILIONDAN NETE GİREMİYORUM
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar,HP pavillion ek976ea laptopumdan internete hiç giremedim,bilen bir arkadaş varsa lütfen beni beni bilgilendirsin.



A
18 yıl
Yüzbaşı

o laptoplarda herşy hazırdır direk internete girmen gerekir
sorunun ne olduğunu daha iyi açıklarsan yardımcı olabiliriz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Yarbay

arkadaşta vardı pavilion. wireless tuşuna basınca allta programı açılıyordu. ordan rahatça giriliyordu. sorun nasıl tam olarak anlayamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
18 yıl
Yüzbaşı

Bende de benzer bir problem var. Şöyle ki kablosuz ağları görüntülediğimde açık bir ağ olan "zoom" isimli modemimi görebiliyorum. Fakat bağlan dediğimde bekliyor bekliyor ve yine ağ listesi karşıma geliyor. Yani IP adresi alıp bağlanma işlemini gerçekleştirmiyor.

zoom ağının üstünde "Otomatik" ibaresi de mevcut. Ve herhangi bir şifreleme konmuş değil. Diğer bir bilgisayarımda aynı ağa aynı şekilde sorunsuz bağlanıyorum. Manuel IP vermeyi de denedim. Sonuç başarısız.

Laptopum da (HP Pavilion) Broadcom'un 11g kartı var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar,modemim de usrobotics 9106,, PC' de ve notebookta benim bilmediğim bir ayar mı var ?

modemin arayüz ayarlarında neler yapmak gerekli acaba? Bağlan diyorum,bekliyorum,beekliyorum, , ya bağlantı kurulamıyor,ya da sınırlı bağlantı diyor,

Belki de servislik bi durum var arkdaşlar,notbuk bağlanmaya kapalı gibi,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Binbaşı

o bilgisayarlar Norton Internet Security ile geliyor... ayarlarını bilmiyorsan komple kaldır norton ailesini. internete hemencik girer





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgiz -- 24 Haziran 2006; 19:04:09 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.