Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
59
Cevap
2925
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honor 600 ve 600 Pro'nun özellikleri ve lansman tarihi netleşti
D
4 ay (4530 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi


Honor 600 ve 600 Pro'nun özellikleri ve lansman tarihi netleşti
Honor, yeni orta-üst segment akıllı telefonları Honor 600 ve Honor 600 Pro için lansman tarihini 23 Nisan olarak belirledi. Lansman öncesinde ortaya çıkan teknik detaylar, özellikle Avrupa pazarına özel bazı önemli farklılıkları gözler önüne seriyor.



Honor 600 ve 600 Pro beklenen özellikler



Her iki model de küresel pazarlarda dikkat çekici şekilde 9.000 mAh gibi devasa bataryalarla sunulurken, Avrupa versiyonlarında bu kapasite 6.400 mAh seviyesine düşürülmüş durumda. Buna rağmen şarj tarafında iddialı değerler korunuyor. Standart model 60W, Pro model ise 80W hızlı şarj desteğiyle geliyor.



Honor 600 ve 600 Pro'nun özellikleri ve lansman tarihi netleşti
Batarya dışında Avrupa modellerinin teknik özellikleri büyük ölçüde aynı kalıyor. Her iki cihaz da 6,57 inç büyüklüğünde, 2728 x 1264 piksel çözünürlüğe sahip ve 120 Hz yenileme hızı sunan bir ekranla geliyor.



Donanım tarafında Honor 600, Qualcomm imzalı Snapdragon 7 Gen 4 işlemciden güç alırken, Honor 600 Pro’da geçen yılın amiral gemisi platformu olan Snapdragon 8 Elite yer alıyor. Bellek tarafında standart model 8 GB RAM ile gelirken, Pro modelde 12 GB RAM sunuluyor. Depolama seçenekleri ise her iki modelde de 256 GB ve 512 GB olarak sunuluyor.



Honor 600 ve 600 Pro'nun özellikleri ve lansman tarihi netleşti
Kamera tarafında, her iki modelde 200 megapiksel ana kamera, optik görüntü sabitleme ve f/1.9 diyafram açıklığıyla geliyor. Buna 12 megapiksellik ultra geniş açı kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 50 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Pro modeli farklı kılan unsur ise 50 megapiksellik, optik stabilizasyon destekli telefoto kamera olacak.



Bağlantı özelliklerinde de küçük farklar bulunuyor. Pro model Wi-Fi 7 ve Bluetooth 6.0 desteği sunarken, standart model Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.4 ile geliyor. Her iki cihazda da NFC, kızılötesi sensör ve ekran altı parmak izi okuyucu bulunuyor. Ayrıca IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sağlanıyor.



Ayrıca Bkz.2026'nın ilk çeyreğinde akıllı telefon satışları düştü: Apple liderliğe yükseldi



Tasarım açısından metal çerçeveye sahip olan modeller, ince yapılarıyla da öne çıkıyor. Honor 600 yaklaşık 180 gram ağırlığında ve 7,34 mm kalınlığında iken, Pro model 195 gram ve 7,8 mm kalınlığında.



Her iki model de kutudan Android 16 ve MagicOS 10 arayüzüyle çıkacak. Honor, yeni serisini özellikle yapay zeka destekli özellikler ve güçlü kamera performansıyla öne çıkarmayı hedefliyor.



Honor 600’ün Avrupa’da yaklaşık 400 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması beklenirken, 512 GB versiyonunun 530 euro civarında olması öngörülüyor. Honor 600 Pro’nun ise yalnızca 512 GB seçeneğiyle yaklaşık 630 eurodan başlaması bekleniyor. Honor 600 serisinin Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.



 





Kaynak:https://winfuture.de/news,158016.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

10 dakikada telefon tasarımı yapılır
Yoruma Git
Yorumun Devamı Jack! - 4 ay +14
Bu tasarımın özgünlüğünü örnek alsınlar da akıllı olsunlar biraz. Bu tasarım her türlü tokatlar alayını, hatta tokatlarken bile tokatı simetrik atar.

Uzun s&...
Yoruma Git
Yorumun Devamı erhanercan - 4 ay +6
Bunu ironi olarak kabul ediyorum :D
Yoruma Git
Surface Area - 4 ay +5
D
4 ay (14074 mesaj)
Yarbay

6400mAh bataryanı da al Çin'e tastamam dön.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
4 ay (104 mesaj)
Teğmen

6400 MAH. Avrupa Birliği ülkeler için. Türke'ye daha yüksek Batarya geliyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @damn2u
B
4 ay (2184 mesaj)
Yarbay

Yazılım tarafında 400 serisi bizlere Avrupada verdiği desteği vermemişti. Bakalım 600 de değişecek mi?

Destek Ekibinin dönüşü
"Honor 400 Pro modeli toplamda 2 Android sürüm yükseltmesi ve 3 yıl boyunca güvenlik yaması güncellemesi alacaktır."
Güncelleme süreci durdurulduktan sonra cihazınız, mevcut tüm özelliklerini ve kullanım kolaylıklarını saklayarak çalışmaya devam edecektir, ancak yeni program yazılım sürümlerini ve fonksiyonların güncellenmiş versiyonlarını ne yazık ki almayacaktır.




M
4 ay (7202 mesaj)
Yarbay

Honor tasarımcıları yine döktürmüşler.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 ay (5339 mesaj)
Binbaşı

S
4 ay (1886 mesaj)
Binbaşı

Bunu ironi olarak kabul ediyorum :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mert1907
S
4 ay (1886 mesaj)
Binbaşı

Bunu da inovasyon diye yuttururlar şimdi, iPhone'ların kamera tuşunu bile "çalmış" adamlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 ay (2726 mesaj)
Yarbay

Kaç olur fiyatı bunun tahminen ? Telefon önerisi var mı oyun performans odaklı fp telefon arıyorum.Seni forumlar görüyorum hocam telefon işinden anlıyorsun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @damn2u
M
4 ay (7202 mesaj)
Yarbay

Tabi ki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Surface Area
O
4 ay (18245 mesaj)
Yarbay

iphone sevmiyorum ama face id çok güzel çalışıyor. honorlarda da var sanırım apple daki gibi face id benzeri birşey.

iyi çalışıyor mu ? sırf bundan dolayı honor alabilirim merak ettim



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 ay (1886 mesaj)
Binbaşı

Honor 600 serisinin tasarımı Taoizm gelenekleri gözetilerek binlerce yıldır marine edilmiş parşomenlerde hazırlandı (!).

Önceki modellerde olduğu gibi çerçeveye mikroskopla bakarsak Apple'a ithaf edilen bir söz görebilecek miyiz acaba? Bu tasarımı gördükten sonra bunlardan bu yüzsüzlüğü de beklerim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 12 Nisan 2026; 19:26:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mert1907
E
4 ay (7569 mesaj)
Yarbay

Bu tasarımın özgünlüğünü örnek alsınlar da akıllı olsunlar biraz. Bu tasarım her türlü tokatlar alayını, hatta tokatlarken bile tokatı simetrik atar.

Uzun süre kullanmıştım, hey gidi.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Nisan 2026; 20:10:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 ay (1 mesaj)
Er

Tr'ye nezaman gelir ?




T
4 ay (1405 mesaj)
Binbaşı

başkası gibi görünmeye çalışanın o başkası gibi olamayacağını anlamak için daha ne kdr kopya gerek?
sadece özgün olan yol alır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 12 Nisan 2026; 22:28:46 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
4 ay (329 mesaj)
Yüzbaşı

Çin marka telefon kullanıyorum ama çinlilerin tasarım olarak iphone'a benzemeye çalışmaları beni çinlilerden iyice soğuttu. Az özgün olun be.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan987654321 -- 12 Nisan 2026; 22:46:49 >

Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
4 ay (14074 mesaj)
Yarbay

Bana göre kimse için ayrımcılık yapılmamalı, her yere en yüksek batarya ile gitmeli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Muratti1905
M
4 ay (7202 mesaj)
Yarbay

İnsan hayret ediyor hiç mi yeni bir fikir üretemiyorsunuz diye. Aslında üretmek istemiyorlar böyle hazır hazır tutmuş tasarımı yediriyorlar ben şahsen kendi adıma böyle bir cihazı hayatta alıp kullanmam. Geçen arkadaşımda eski model iPhone var adam 17PM kılıfı almış takmış cihaza turuncu o bile çok saçma ve garip geliyor mesela.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 ay (1886 mesaj)
Binbaşı

Hiç sorma hocam, kolaya kaçıp akıllarınca tasarım maliyetinden mi kaçıyorlar anlamadım :)

Bak Samsung'u savunmak için söylemiyorum bunu ama adamlar kendi tasarımını kendileri oluşturdular, hani pek güncellemiyorlar tasarımlarını ama en azından kendi tasarımları üzerinden yürüyorlar.

Senin arkadaşın yaptığı da saçmaymış hocam, iyice abarttı insanlar artık ne yapacağı konusunda :D

Mesela bu cihazı ben de almam sırf şu tasarımı yüzünden. Zaten Honor, Türkiye'deki uygun fiyat politikasından vazgeçmiş gibi duruyor, adamlar MagicPad 4 adlı tablet modelini 50K₺'den getirdiler şaka gibi :D

Düz 600 modeli 30K₺ veya daha üstü bir fiyattan gelir ama tutmaz o fiyata, çok güçlü alternatifler var o fiyat bandında :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 12 Nisan 2026; 23:5:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mert1907
G
4 ay (140 mesaj)
Teğmen

Neden bu çinliler de Apple özentiliği var anlamış değilim :D



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Surface Area