Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1775
Tıklama
66
Öne Çıkarma
Hizbullahçı teröristin affedildiği gün, Gülşen 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
D
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Akp örgütünün ortağı hizbullah terör örgütünde yöneticilik görevi yapan ismin affedildiği gün, sahnede şaka yaptığı sebebiyle yargılanan sanatçı Gülşen 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
https://twitter.com/cenkbilgee/status/1653667465396641792?s=46&t=xJ104AmIEAoPZ4JqV9JerA



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siyasi romantizmin yeri ve sırası değil , ülke bir 5 yıl daha akp iktidarına katlanamaz. Muharrem İnce ye,Sian Oğan a falan oy vermeyi düşünenler. bir 5 yıl daha bu işkenceyi çeki...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ozbey08 - geçen yıl +45
Bahar gelmesini istiyorsanız kemal dedeme oy verip geçiceksiniz o kadar nokta.
Yoruma Git
çiğküfte - geçen yıl +31
kirli siyasetten kurtulma şansı, 11 gün sonra elinizde. ya kirli siyasete devam diyeceksiniz, ya da güzel bir ülkede yaşamak istiyoruz diyeceksiniz. seçim sizin.
Yoruma Git
1234Rambo - geçen yıl +19
R
geçen yıl
Binbaşı

AKP' nin hapisten çıkardığı hizbullahçı teröristin sicili:

OĞLU İLE BİRLİKTE YARGILANDI
Mehmet Emin Alpsoy ile Şeyhmus Alpsoy Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Anayasal düzeni yıkarak yerine İran modeli şerri esaslara dayalı bir Kürdistan devleti kurmak amacıyla vahim nitelikli eylemlerde bulunmak suçundan oğlu Şeyhmus Alpsoy ile birlikte ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Hizbullah’ın askeri kanadında sorgucu olarak görevliydi
DOMUZ BAĞLI KATLİAMLARIN SORUMLUSUYDU
Kaçırılan kişileri domuz bağıyla sorgulayıp öldürmekle suçlanıyordu. DGM savcısı Nuh Mete Yüksel’in sorguladığı baba – oğulun yer göstermesi sonucu Etimesgut’ta bir evin bodrumunda işkence ile sorgulanıp domuz bağıyla boğularak öldürülen 3 kişinin cesetleri bulunmuştu.
Binanın bodrumuna gömülen cesetlerin üzeri betonla kaplanmıştı. Cesetler, polisin günlerce süren kazısıyla bulunmuştu. Alpsoy, öldürülen örgüt lideri Hüseyin Velioglu ile görüşen onun en çok güvendiği özel kuryesiydi. Cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesi’nce onanarak kesin hükme bağlanmıştı.
 “TOPLUMA KAZANDIRMA YASASI”NDAN YARARLANMA İSTEĞİ REDDEDİLDİ
Her iki hükümlü 4959 sayılı topluma kazandırma yasasından yararlanmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme baba ve oğlunun Hizbullah terör örgütünü çökertebilecek düzeyde güvenlik güçlerine yardımcı olup olmadığını İçişleri Bakanlığı’na sordu. Gelen cevapta Hizbullah’ın çökertilmesine yardımcı olacak bilgi ve belge vermedikleri bildirilince ikisinin de yasadan yararlanma taleplerini mahkeme reddetti.
“YENİDEN YARGILAMA” TALEPLERİ DE REDDİLMİŞTİ
Baba oğul, yargılamanın DGM’de yapıldığını gerekçe göstererek tahliye ve yeniden yargılama istedi, üstelik bu taleplerini 6 kez tekrarladı. Mahkemeler bu talepleri de “Kesinleşmiş hüküm olması, davanın esasını etkileyecek bir delil ortaya çıkmadığı” gerekçesiyle reddetti.



https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/son-dakika-erdoganin-saliverdigi-hizbullah-hukumlusu-mehmet-emin-alpsoy-kim-7672852/?utm_source=anasayfa&utm_medium=free&utm_campaign=sol_surmanset



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.