Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
37
Cevap
1220
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Hiçbir şey yapmak istememek ve çözümü
G
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Son 1-1,5 yıldır eskiden zevk aldığım, yapmak için sabrettiğim şeyleri yapmaya yönelik hiçbir motivasyonum kalmadı. Uyanınca uyumak, uykuya daldıktan sonra uyanmak istemiyorum. Bu hale bir anda gelmedim. Başımdan bazı olaylar geçti gerçi daha öncesinde de pozitif bir insan değildim ama en azından umudum vardı, güzel günler için sabrediyordum. Şimdi bitik durumdayım. İntihara meyilli değilim.
Tabii takdir edersiniz ki hayatımı devam ettirmem için okuluma/işime devam etmem gerekiyor. Bu içinde bulunduğum depresif ruh hali de bunu aşırı engelliyor. Bu yıl ne yazık ki sınıfta kaldım. Ders çalışma becerimi tamamen kaybetmiş gibi hissediyorum. Üniversiteden aşırı derecede nefret etsem de ileride gelir sağlayabileceğim hiçbir yer yok.
Sormak istediğim şey şu: Acaba psikiyatriye gitsem bu ruh halinden çıkmam için bana ilaç vs. verir mi? Benzer şeyler yaşayanlar nasıl bir çözüm yolu izlediler?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Mezuna kaldim
Sonra yatay gecis yaptım sinifta kaldim

Keske hic varolmasaydim hayatim bir aci cemberi başka da bi m.k degil
Yoruma Git
hamza5806 - 5 yıl +6
Aynı dertten bende muzdaribim. Atalarımızın sözünü dikkate alırım her zaman. Kervan yolda düzülür diyerek devam ediyorum.
Yoruma Git
crux07 - 5 yıl +4
depresyon belirtileri bunlartek diyecegim sey internetten tavsiye aramak yerine ( hele hele bu forumdan ) sevdiğin birine anlat olmazsa doktora görün
Yoruma Git
iyi birisiydim - 5 yıl +4
H
5 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.