H

Teğmen
26 Mart 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
927 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
H
5 gün
Dijital oyun tasarımı okunur mu
Kod yazma öğretiyorlar mı iş imkanları nedir ?
H
4 hafta
Kablosuz kulaklığın şarj kutusunu otobüste unuttum
Kayıp bildirimide yaptımda nafile valla kim aldıysa işinede yaramayacak kulaklıkları bende bir daha da şarj kutulu kulaklık falan almam külliyen zarar ziyan cihazlar valla. En ufak dalgınlıkta gidiyorlar. Yeni modellerde kulaklığın yerini tespit etme var eyvallahta kutu işine halen bir çare yok. Yedek parçasıda yok tam kanser.
H
2 ay
İpad wifi kapatma sorunu
İpadi kilitlediğinde wifi otomatik kapanıyor bunu istemiyorum nasıl sürekli açık hale getirebilirm androiddekiler gibi
H
2 ay
samsung buds 2 pro nasıl bu kadar pahalandı
Daha geçen ay 1600 küsürlerde olan cihaz şimdi 3200den gidiyor. Bu kadar da olmaz be kardeşim tam alacaktım zam binmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
2 ay
Ipad 9.nesil için kalem ve kılıf
Kalem olarak çok profesyonel işler yapmayacağım şu işimi görür gibi

https://www.eminonumarketim.com/for-ios-android-windows-uyumlu-tablet-ipad-yazi-kalemi-yedek-uc-kalem1
kılıfada bunu düşünüyorum ekran jelatini kablo koruyucu falanda hediye ediyorlarmış yanında


https://www.trendyol.com/fibaks/apple-ipad-7-8-9-nesil-10-2-uyumlu-kilif-smart-case-standli-360-tam-koruma-akilli-kapak-p-38992012/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=110546
Bunların harici tavsiyelere açığım.
H
3 ay
İpad 9.nesil alınır mı ?
Öğrenci desteği indirim havale indirim derken 7 bin gibi bir fiyata denk gelecek, ipad 9 mu yoksa ryzen 3 7320u 8gb ramli standart bir laptop mu almalıyım ? Oyuncu notebookum var hali hazırda. İkinci ekran olarak kullanabileceğim dizi film youtube tiktok üzerine bir cihaz düşünüyorum uzun süre götürmesi stabil kalması taşınabilirliği ve uzun pil ömrü önemli. Ekranıda laptopların bu fiyatta tn panelken ipad 2k çözünürlük ips panel olması cezbetti açıkçası. Tabi bataryasıda bir notebook ile kıyaslanamayacak kadar uzun gidecektir. Birde ios kaça kadar güncelleme alabilir en son ?
H
3 ay
2 gün önce rüyamda sxp\u0027nin 0.20 olduğunu ve mala girdiğimi gördüm
Aynı gün btc çöküş geldi dominance arttı bu bir işaret 0.2 dolara alım emri koydum. Evi arabayı satıp gireceğim.
H
4 ay
gamepasse aylık ödeme yapmak mı direkt forza 5 almak mı mantıklı ?
Gamepass 150 lira civarı bir ödemesi var istediğiniz oyunu ödediğiniz sürece oynayabiliyorsunuz, forza horizon 5 oynayacağım oyun 1000 lira sadece battleroyale modunu oynamak istiyorum oyunu komple almak mı mantıklı yoksa kiralık kullanmak mı ?
H
5 ay
500 gb civarı gen 3 hızında nvme m2 ssd tavsiye
Laptopta hafıza kalmadı timetec 500gb m2 ssd almayı düşünüyorum 900 küsürlere bulunuyor daha uygub fo oranı yüksek bişey varsa tavsiyelere açığım
H
5 ay
bt kulaklık stereo ses ve mikrofon problemi win11
Honor choice x5 pro kulaklığımda hem stereo ses alıp hem kulaklık mikrofonu üzerinden ses aktarmak istediğimde kulaklık bildiğiniz çin malı dandik hoparlörler gibi ses vermeye başlıyor kesinlikle stereo bir ses değil ses kasamıyorum. Mikrofonu notebooktaki dahili mikrofona aktarıp devam edersem ancak çözebiliyorum ama onda da sesin uzaktan geliyor notebook fan sesi karşıya gidiyor gibi problemleri oluyor. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim kablolu kulaklıkta böyle bir sıkıntı olmazken o kadar para verdiğim kulaklıkta bu sıkıntıyı yaşamak beni üzdü açıkçası.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.