Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
99
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Hiç unutmam ilk okul hocamdan dayak yemiştim
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tahtaya çıkarfı beni. Tıraş yerine traş yazmıştım. Hiç unutmam bir yokst atmıştı elinin tersiyle yüzümde yüzüğü kırılmıştı. Sonra bir tokat daha attı. Sonra bana babanı çağır yarın yüzüğünün parasını ödiyecek dedi.
Eve gittim saat 5. Babama durumu anlattım. Okula gittik kapıda bekliyoruz. Ağzımı Açamadım niye kapıda bekliyoruz diye. Hoca kapıdan çıktı. Otoparks gidiyordı. Babama dedim bu diye. Tamam dedş. Arabanın önübü kesti. Bunu bir güzel dövdü. Sonra gidip müdüre şikayet etmişti.
Unutamamışım..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Binbaşı

bravo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
9 yıl
Çavuş

Csb



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
9 yıl
Yarbay

hard csb



S
9 yıl
Yarbay

Benim ilkokul hocam da yaramazlık yapmamama rağmen herkesi döverdi. Birileri bi şey yaptıysa tüm sınıfı oklavayla dolaşır herkesin ellerine vururdu. Yaramazlık yapsın ya da yapmasın çocuğa bunu yapmak çok ama çok yanlış. Yanlışın ötesinde canilik.

O herif yüzünden okula karşı inanılmaz nefret besledim yıllarca. Onun yüzünden hiçbir soruya sınıfta cevap veremez oldum. Şimdi üniversitedeyim ve ne zaman soru sorulsa cevap verirken kıpkırmızı oluyorum. Yanlış bir şey derim diye hala psikolojik olarak etkisindeyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Teğmen

Ben ilkokuldayken de hep beni ispiyonlarlardı, hiç birbirlerini ispiyonlamazlardı..

Okuldan soğumuştum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Aynen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Selami Şahin 1.6 ie
M
9 yıl
Yüzbaşı

ilk okulda bana karşı gelen bi hoca vardı, onu dövmüştüm, sonra müdüre şikayet etti, gittim müdüre kapıyı açtım, sonra gerildim gerildim.. içeri uçan tekmeyle daldım müdür pert olmuştu. bilgisayarı açıktı metin2'ye girip pazar kurdum sonra bahçede volta atmaya başladım ardından derse çağıran nöbetçi hocayı da dövmüştüm ne günlerdi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

Beni de suçsuz yere tokatlamıştı , şimdi yeminim var görsem belasını sevicem.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.