Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
440
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hepsiburada Premium’a zam geldi: Yüzde 33 zam
T
3 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

Hepsiburada Premium’a zam geldi: Yüzde 33 zam
Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada'nın ayrıcalıklı üyelik hizmeti Hepsiburada Premium'a zam geliyor. Ücretsiz kargo, hediye HepsiPay ve BluTV gibi fırsatlar sunan Premium abonelik ücreti bugün yüzde 33 oranında zamlanıyor. Yapılan açıklamaya göre halihazırda 29,90 TL olan aylık abonelik ücreti 39,90 TL'ye çıkıyor.



Hepsiburada Premium aboneliği ne kadar oldu?



Bugün hayata geçirilecek zamla birlikte Hepsiburada Premium üyeliği aylık 39,90 TL olarak ücretlendirilecek.



Hepsiburada Premium üyeleri her alışverişten %3 hepsipara kazanıyor. Ancak hediye hepsipara limiti alışveriş başına maksium 20 TL olarak uygulanıyor. Bugün itibarıyla bir alışverişten kazanabileceğiniz maksimum tutar 20 TL'den 25 TL'ye yükseltildi.



Ayrıca Bkz.Hepsiburada Premium nedir? Hepsiburada Premium avantajları neler?



Hepsiburada Premium sahiplerine gönderilen bilgilendirme e-postasında şu ifadelere yer verildi:



"Hepsiburada Premium’da aylık üyelik ücretini 15 Mayıs 2024’ten itibaren 39,90 TL olarak güncelleyeceğiz.

Üstelik artık her alışverişinde daha fazla Hepsipara kazancaksın. Artık bir alışverişten kazanabileceğin maksimum tutar 20 TL’den 25 TL’ye çıkıyor.

Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, her alışverişinde Hepsipara kazancı ve çok daha fazla Premium ayrıcalığını her zamanki gibi kullanabileceksin.

Premium'un katlanan ayrıcalıklarını tercih ettiğin için teşekkürler.

Sevgiler, 

Hepsiburada"



 Haberi Portalda Gör

Blutv için yıllık aldım ben de ama hepsiburada alışveriş için ücrersiz kargo dese de trendyolda aynı satıcı ürünü ücretsiz kargo ile daha ucuza satıyor. Hepsiburada ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Esxici - 3 hafta +6
D
3 hafta
Yarbay

bunu kullanan var mi? bir faydasini goren var mi?



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 hafta
Yarbay

Market alışverişlerinde mesela migros için sepet tutarı minimum 50-100₺ iken teslimat ücretsizdi. Şu an 500₺ sepeti geçince ücretsiz ve geçmezse teslimat 35₺. Öncesinde hepsiburada premium ile haftada 1 ya da maksimum 2 kere sipariş verdiğim oluyordu ama şu an 500₺ bir şey alıp motorlu kuryeye o kadar ağırlığı da yüklemek istemiyorum (randevulu sipariş saatleri uymuyor o yüzden kullanamıyorum), az alıp sürekli kargo ücreti ödeyip bir de premium için ücret ödemek istemiyorum. Şu an mantıksız bir sistem gibi geliyor ama sürekli market haricinde hepsiburada üzerinden alışveriş yapan için yine mantıklı olabilir. %2 uygulama içerisinde kullanabileceğin cashback'de veriyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @darkaura
B
3 hafta
Yüzbaşı

yüzde 100 zam yapsalarda iptal etmem ayda 7 8 sipariş veriyorum normalde 300 400 lira kargo ödeyeceğime ayda 40 tl abonelik ödüyorum sadece ve yanında 180 tllik blutv abonelik ve %3 cashback var. Yani 40 lira ödüyosam en az 500 liralık kullanıyorum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
3 hafta
Yarbay

Ben de bunu duymuştum migros hemende ücretsiz teslimat falan sağlıyordu diye ama premiumun sayfasında hiçbir ibare yoktu migrosa dair ben de söylentidir diye almamıştım.
Şu an da bir anlamı kalmamış o zaman, migrosun kendi de o şekilde zaten ekstra bir üyeliğe gerek yok. Artısı prime videoya karşılık blutv var galiba onda da 4k yokmuş,
açıp izlemem o durumda. Amazon prime halen daha mantıklı geliyor bu durumda, zaten birşey Amazonda varsa başka yerden almıyorum müşteri hizmetleri yüzünden.
Migros hemen için ücretsiz teslimat verse hepsiburadanın premiumunu da alırdım ama.




Bu mesajda bahsedilenler: @manesnuc
E
3 hafta
Yarbay

Blutv için yıllık aldım ben de ama hepsiburada alışveriş için ücrersiz kargo dese de trendyolda aynı satıcı ürünü ücretsiz kargo ile daha ucuza satıyor. Hepsiburada genelde %10 daha pahalıya satıyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @barabarabarbara
G
3 hafta
Yarbay

hepsiburada ücretsiz kargo olsa da fiyatlar çok yüksek.




J
3 hafta
Yarbay

amazon prime ile birlikte kullanıyordum ama kargocuları kelek yaptı bir ton zarara soktu beni 7800 liralık asus strix 6650xt kartı getirmedi 12 küsür oldu kart gittim 4060ti aldım Allah belanızı versin deyip. kapattım hb premium'u ve zaten parfüm falan almıştım öncesinde kargo ücreti zaten bedava oluyordu. amazon prime'dan da pahalı şeyler alıyorum ama amazon.de ya da .us için iyi oluyor. herkesin ihtiyacına göre değişir sigara parası değil ama prime ayrıcalığı vermiyorlarsa size hızlı kargo özel paket falan bence amazon daha iyi.



B
3 hafta
Yarbay

internetten çok alışveriş yapan biri olarak premium özellikleri çok iyi. her alışverişte yüzde olarak hediye para veriyor. 1 liralık ürün de alsam kargo ücretsiz. beğenmediğim bir şey olursa kapıdan gelip iade alıyorlar.
müşteri hizmetlerinde öncelik vs varmış. kullanmadım gerçi.



İ
3 hafta
Yüzbaşı

Sende mi Brutus.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

-
3 hafta
Yarbay

Daha yeni zm olmuştu, yinemi artırıyor. neyse ki aylığını 12tl ye getirmiştik, yılbaşına kadar şimdilik rahatız.



-
3 hafta
Yarbay

Bazen ufak birşey alırsın onda farkediyor işte. Yoksa dediğinizde haklısınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @Esxici
W
3 hafta
Yarbay

29 ocakta 1 yıllık premium üyeliği 180 TL ye almıştım ama sürekli zam geldiği için muhtemelen gelecek yıl yıllık 600-700 TL yi bulur.




E
2 hafta
Er

evet maalesef zam gelmeseydi daha iyiydi ama kaçarımız yok... ama bundan karlı bir şekilde yararlanmanın bir tavsiyesini verebilirim size. vakıfbank worldcard kullanırsanız seçili eticaret sitelerinde worldpuan hediye ediyor, sıklıkla hepsiburada kullanan biri olarak bunu çok avanatjlı buldum, krizi fırsata çevirebilirsiniz bu sayede. puanlar birikince bana teşekkür edersiniz :)

bilgi almak isterseniz linki buraya bırakıyorum:https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/secili-e-ticaret-alisverislerinize-300-tl-worldpuan-36489




H
2 hafta
Yüzbaşı

Bunlar dandik bir tava alırken, beni bile caktırmadan premium yapmıslar, kartıma cökmüsler.. Bana bunu caktırmadan yediren, bütün Türkiye'ye yedirir, kartımdan premium ücreti cektiklerinde fark ettim.. Bu siteyi ve premiumunu kullanmayın..

Zaten de tava hasarlı cıktı, satan insan evladına, hasarlı tavanın resmini gönderiyorum, cevap olarak diyor ki, mölösöf öyödö almıyoruz, körgödö hösör görmös.. Hasarlı tavayı elimle düzelttim kullanıyorum.. Bakın kullanmayın, üc kurus kar edeceğim diye böyle sitelerden alısveris yapmayın.. Sizi bunlar cok uzerler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mayıs 2024; 20:28:26 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.