Arkadaşım hazır sistem almayı düşünüyor ama ekran kartı var. Sistemini ddr5 yapacak. Sistemi ekran kartsız satmadıkları için eğer rx7600'ü satamayacaksa alması mantıksız olacak. Rx7600'ü satabilir mi, piyasası ne kadardır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Eğer kasaya eski ekran kartını takarsa garantilik bir durum olduğunda sürece bir etkisi oluyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Benim planım da arkadaşımın bütçesini aşmamak için daha ucuza bendeki fazla 7700xt'yi arkadaşa vereceğim. Böylece 28000'den de ucuza denk gelecek. Ucuz 7700xt'li sistem bulabilirsem yine sorun yok. Ama bu fiyatlara ddr5 7700xt'li sistem yok gibi. 15'den ucuza ekran kartsız sistem bulursam o da uyguna gelecek ama ekran kartsız böyle bir sistem bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzifonlu Joe -- 5 Aralık 2024; 10:1:11 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >