Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
6
Cevap
174
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hafif Bir Depresyon Geçiriyorum Galiba
G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Son 1 ay içerisinde kendimi yetersiz hissediyorum, hiçbirşey yapasım gelmiyor. hani olur ya böyle kabz hali derler, onun gibi. ne ders çalışasım var ne kitap okuyasım yahut pc oynayasım. hiçbişey yapmak istemiyorum. internetten araştırma yaptım biraz, bu tip duygular 1 haftadan 2-3 aya kadar sürebiliyor ise depresyondur deniliyor.

işin garibi arkadaş ortamında veya sosyal bir alanda gayet mutlu ve aktif olabilirken geceyd doğru üzerime depresiflik çöküyor.

sebep olarak ise daha yeni yeni liseye geçmemi ve sınavların sarpa sarmasını ve 8. sınıfta 90-100 alırken lisede 50 alıp şükretmemi ön görüyorum.

bu süreçte yapmam gereken bişey var mı yoksa akışına mı bırakmalı? daha önce bu tip bir durum yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir misiniz? cidden garip hissediyorum şu an.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >