Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 12 misafir
237116
Cevap
11866177
Tıklama
1149
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5003. sayfa)
D
2 yıl
Binbaşı

maas basmasina raziyim ..fiyat kiriyorum 374 e birakirim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dana2222 -- 17 Mayıs 2022; 13:36:31 >

F
2 yıl
Yarbay

Benjoyu ($) düşürmeye çalıştıkları fiyatlardan anında alış yiyor. kala kala iğnesi kalıyor geride. durduramazsınızzzzz...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

5 paket makarna alana 5 dolar farkla vatandaşlık kampanyası yapılsın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

Nebati son bir dalgamı geçeyim öyle gideyim diyor herhalde... 🤭🤭🤭⚡⚡⚡



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

Sigaraların 40 TL olması bekleniyor....!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Bu arada konudan bağımsız geçen 16'ya hızlı yükselecek demiştim.Dolar kuru 14.80 filandı o zamanlar.Durum o kadar kötü ki demekki beklentininde ötesinde birşey çıkacak.Uzmanlar 16'yı 18 'e çıkarmış.Durum hazin.

Bu kurma kollu koruma şeyside elde bomba gibi patlayacak.Onunda getireceği bir enkaz var.Baya baya elde büyük patlayacak gibi görünüyor.

Alanında uzman ekonomistlerin kur beklentisi 16'dan 18'e çıkmış.



A
2 yıl
Yarbay

Dolar globalde düşüyor TRL Yine gidiyor mersine

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Diğer bir husus şuan Çin'den bile çok çok değersiz afedersiniz tuvalet kağıdı bir paraya dönüşmüş TL'de Türkiye'ye yatırım yağması gerekirken hiç bir türlü yatırımcının gelmemesi de ayrı bir fecaat.Yerli sana güvenmiyor iken yabancı yatırımcı neden gelsin.

Bu açlık sefalete giden yolu dahada körüklüyor.Türkiye'de cehalet buna bağlı olarak kısa yoldan kazanç kafası ve en sonda da 3 kuruş aldım deyip kaşıkla verip kepçe ile kaldıranlara sorgusuz sualsiz destekte bulunması.

Oksimoron dolu Türkiye ve bu artan mülteci unsuru ile kesinlikle düzelmez.Türkiye'nin dağılmaktan başka şansı yok.Şu ülkeye bir dış düşman kendi vatandaşından daha büyük zarar veremez.Şu son 10 yılda yaşananlar içler acısı.


Birde Türkiye güçlü saldıramıyorlar diyen var.Yahu bir yürüyün gidin işinize.Anadolu yıllardan beridir süre gelen bir geçiş noktası.Burada genellikle imparatorluk öyle veya yıkılmış.Yani burada belli bir müddet kalınsada yapılar çökmüş.

Türkiye'yi yıkmıyorlar.Yıkmak aslında çok basit.Neden mi buna girişmiyorlar en azından şuan dediğim gibi.Çünkü 1 .dünya savaşı öncesi olduğu gibi burada bir yaşanan kontrolsüz bölünme doğu ve batı bloğu arasında sıkıntıya sebep olacak.

Hali hazırda 100 Milyon nüfus kontrol edilemez bir geçiş noktası bu kararsızlıkla harekete geçecek daha büyük bir tehlike yani toplu bir hareket değişimine sebebiyet verecek.

Avrupa şuan bile bunu kaldırabilecek güçte değilken.Türkiye'de olacak ani dağılma ve kontrol dışı bölünme.Geek Rus Çin etkeni ile tehlikeye yol açacak gerekse Avrupa'nın bütünlüğüne tehlike yaratacak.

Bu bölgede en azından dışardan kontrol edilebilir bir kararlı yapı şuan için daha iyi.İlk önce ortadoğu da kontrolü ele geçirecekler ki ardından Türkiye kendi haline parçalanacak.

Ukrayna'da büyük bir yer avrupada çok büyük çaplı yapılar yok.Eninde sonunda bu büyük yapılar parçalanacak ve kontrol edilebilir hale küçük parçalara bölünecek.Bunu kademe kademe yapıyorlar.

Türkiye dışardan gelen bir sıcak çatışma değil içten dağılacak.Nato fialn demeyin.Nato'da sen stratejik bir ortaksın üye filan değilsin.Seni ıkına ıkına kabul eden direk atar üvey evlatsın zaten.

Bunun bilincinde olun.Eğer olaki sanmıyorum ama mevcut iktidar devam ederse ilk işi seçim olayını ortadan kaldırmak olacak.Çünkü bu cumhuriyet demokrasi marvaları başa bela ve eski düzende gidilmiyor.Rejimi yani yönetim anlayışını değiştirme girişiminde bulunacaklar.Tam olarak bir şeriat değil.Siyasi olarak ulema sistemine dönen bir anlayış olacak.Bunu yapacaklar.Kaybedecekleri birşey yok.

Olmaz demeyin bal gibide olur.Uyuyan milletlerin sonu budur.Çok partili seçimlere geçiş sonrası 50 yılda yaşanmayanlar son 20 yılda yaşandı.Bunun artık adını koyacaklar.20 yıllık bir yapı kolay kolay koltuğundan kalkmaz.Erbakan bile dedi yetiştirdiğini biliyor.Kanlı mı kansız mı gidecek bunun tartışmasına bakılsın önce.Eğer tepki koyulmazsa Türkiye ve Cumhuriyet rejimi biter.

Batı uyutarak yapıyor bunu.Zira Türkiye sıcak bir çatışma ile işgal edilemez.Bu metodla ise tam istedikleri noktaya gelecek.Önemli olan aidiyet sağlayan tüm değer ve duyguları yerle yeksan etemek.İnsanları ser sefil etmek.Bunuda ülkelerin başına demogog işe yaramaz kişileri getirerek yaptılar.Yolsuzluklar hırsızlıklar ile ülkelerin kazanımları hiç oldu.Bunlar emek sömürüsü ilede son olarak beden işçisi kölelere döndü.En sonda da benliğini yitirecekler.




Bu mesajda bahsedilenler: @acquiles
M
2 yıl
Yarbay

japonya ve kore nasıl hindistandan daha kalabalık oluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 17 Mayıs 2022; 14:55:26 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MiLLETiNVEKiLi
P
2 yıl
Yarbay

Hollanda da demiş



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @M3lank0lik
J
2 yıl
Yarbay

Değişim olana kadar...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gözde Öztürk
M
2 yıl
Yarbay

Bunun demek istediklerin ile ne alakası var yahu.

Konya yüzölçümüne göre az nüfusa sahip.İstanbul yüzölçümüne göre çok nüfusa sahip.Bunun sana yararı nedir.

Ha olan ne olur.Pahalılık olur.İstanbul'da yaşam daha pahalı Konya'ya göre.

Hollanda'ya görede yaşam Hindistan'da daha ucuz.

Arz-Talep ilişkisi ile senin dediğinin bir kıyası yok.

Hollanda katma değerli ürün ihraç ediyor.Bunu üreten az ne oluyor 1 e mal edip 10 a satıyor.Bu sayede bir ekonomik hacem sahip.

Hindistan dediğinin belli bir üretim yeterliliği yok.Ne yapıyor.Nüfusundan besleniyor.Hani düz hesap herkes 1 lira verse 70 Milyonum olur deniyordu ya.1.5 Milyar nüfustan kelle başı toplanan dönen vergi ile bir nüfus oluşmuş.

Hollanda'daki refahı sen Hindistan'da yaratmak istiyorsan ABD kadar bir ekonomik hacme sahip olmalısın hatta dah da fazla şöyle 35-40 Trilyon dolar gibisinden.O iş öyle kolay değil.

Hollanda'daki refahı yine Türkiye'de sağlamak istiyorsan 2.5-3 Trilyon dolarlık bir ekonomi lazım.Şuan kaç olmuş aşırı değersizleşen TL ile 845 Milyar dolar olmuş.Yani bu potansiyelin nerede ise 3 te 4 de 1 i o oranda fakir sin işte.Zaten kura bağlı 3 te 4 te 1 düşme olsa güncel refahı öyle veya böyle sağlardın.€ şuan 3 olsa yani.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MiLLETiNVEKiLi
`
2 yıl
Yarbay

CDS puanini zaten yabanci yatirimci goruyor. Daha baska birsey soylemeye gerek yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

Yeşil yine 15,80 olmuş ve çıkıyor :)



A
2 yıl
Yarbay

Işık söndü onun. Şu an yeni bakan arayışı için adaylar belirleniyor Cb sarayında. Eminim ama ispat edemem..

Ne zaman bir bakanın sözleri ile dalga geçilmesi artıyor ve insanlar gülmeye, skeç yapmaya, toplantı da alkışlamamaya başlıyorsa, o bakanın kredisi dolmuş demektir. Görevi zaten oyalamak ti, bitti..

Şimdi yeni bir isim, yeni umutlar, ve seçime kadar GAZ VERECEK bir bakan lazım. Nebati seçime kadar götüremez hükumeti mümkün değil. Sayın Cb yeteneklerini (halkini tanıma) kaybetmediyse nebatiyi adadan gönderir..

Hatta bir tık daha iddia edeyim, yeni bakan parti tabanından olmayabilir.. Zira umut vermek için farklı şeyler yapmanız gerek





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 17 Mayıs 2022; 16:25:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ali_ihsan21
S
2 yıl
Yarbay

Doların iki katına çıkması ülkeyi batırmaz, tam tersine vatandaşın birikimine ortak olduğunu, milyonlarca vatandaşına örtülü olarak oransal vergi itelediğini ifade eder.

Ülke üretim yapmazsa, dış borcunu ödeyemez hale gelirse o zaman batar. Üretim varsa batmaz kafanı yorma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Onurmsq
E
2 yıl
Yarbay

Her sene 2 katına çıksa batmaz mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hayatı Tespih Yapan Adam
S
2 yıl
Yarbay

Değil işte. Eski tip devam ediyor görüp eski tip için oluşturulan ceza maddesini işletirsen, aday olacağın zamanda eski tip cumhurbaşkanlıkların geçerli sayılır ve aday olamazsın.

Yok aday olacam bu yeni tip dersen, eski tip için çıkarılan bütün cumhurbaşkanını ilgilendiren maddelerin geçersiz olduğunu iddia edersin. insanların hayatlarıyla oynandı o kadar basit bi konu değil bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @MiLLETiNVEKiLi
M
2 yıl
Yarbay

Senin dediğin manada afganistan'da batmamış o zaman.Peki neden sürü halinde kaçıyorlar ülkelerinden sebep nedir.Nedir bunları o yola iten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hayatı Tespih Yapan Adam
F
2 yıl
Yarbay

Kurlardaki artış sürüyor, otomobillere yeni zamlar yolda‼️



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >