Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
7002
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GT Radial lastik rezaleti
A
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

23 nisan haftası aracım için iki tane GT Radial lastik aldım. Lastikleri almamın sebebi yumuşak olması, fiyatının uygun olmasıydı. Aracımın ses yalıtımı pek iyi değil, üzerindeki Bridgestone Turanza er 300'ler sert olmasına binaen zaten sesli olan aracı daha da sesli hale getiriyordu. bu yüzden yumuşak olsun dedik e tabii fiyatta uygun. Neyse lastikleri aldığım günden beri memnun değildim. Bir kere kesinlikle turanzalardan sessiz değildi. İkincisi virajlarda güven vermiyordu. Üçüncüsü fren performansı iğrençti. Hem geç duruyor hemde arabayı frene bastığımda şeritte tutmak zor oluyordu. Amaan ucuza aldık katlanalım diyordum ki geçen gün başıma gelen olay ipleri koparttı. Sert bir virajta 40 km gibi bir hızla çukura düştüm ve lastik bummm! Bridgestone Turanzalar'la bundan çok daha derin çukurlara daha sert düşmeme rağmen hiçbirşey olmamıştı.
Olaydan hemen sonra lastik elimde bayiye gittim, tabii klasik kullanıcı hatası diyaloğu ben de hemen gittim ve tekrardan turanza aldım. Tek kalan GT Radial'i ise stepne yaptık. Ancak kabak eski turanzalarımı mı stepne yapsam; bilemiyorum bu olaydan sonra bu haliyle bile turanzalar daha çok güven veriyor gibi

Vesselam fazla uzatmayayım. Eskilerin şu sözüne herzaman katılmasam da benim duruma cuk diye oturdu : "Pahalıysa vardır bir hikmeti ucuzsa vardır bir illeti"