Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1888
Cevap
106333
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (77. sayfa)
M
6 yıl
Yüzbaşı

Cabalist build başlarda çok eğlenceli gelsede level tamamlandıktan sonra sıkıcı olmaya başladı benim için. Bunun nedenini pet build oluşuna ve vuruş hissinin olmadığına bağlıyorum. Sonra linkini atacağım purifier buildi gördüm ve level kasiyorum, level alırken dahi çok eğlenceli ve vuruş hissi çok iyi hissediliyor skillerde ...

https://www.grimtools.com/calc/DV95MGWV



D
6 yıl
Binbaşı

Tabanca kullanıp pet ile ilerlemek istiyorum.Petler dalarken ben de silah ile uzaktan desteklemek üzerine kurmak istiyorum yeni karakterimi.

Nasıl bir build olur ve hangi hasar türlerine ağırlık vermek lazım? Skiller, itemler nasıl olmalı acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Yarbay

Şöyle bir şey buldum sizin için ama bu zamana kadar build'leri incelerken gördüğüm ve hatırladığım kadarıyla pek tutulan, işe yarayan bir build değilmiş firearm+pet;

https://grimcalc.com/build/1006-eJESvN


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dsgtan
S
6 yıl
Çavuş

yıllardır sağlam bir hackn slash oyun arıyordum buldum sonunda oyun tam bir efsane yalnız dikkatimi çeken sağlam itemleriniz olmadımı neye artı verirseniz verin ultimate modunda bazı boos lardan tek yiyorsunuz 100 level blademaster karakterim var multi oynamak isteyen varsa steamden eklesin beni kolibri nickim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay

Karaktere göre biraz değişiyor o durum. Petçi sınıflar geride kaldığı için rahatlar genelde.
Üstünde adam gibi eşya olmayan warden ım (soldier+shaman) çok rahat takılıyordu gizli bosslarda bile. Boss öldürme açısından çok yavaştı (özellikle ranged karakterlere karşı) ama ölme şansı yoktu.

Gene de öldüm ben tabii Şu üzerinde durdukça zarar gördüğümüz alnaların birinde fark etmeden rahmetli oldu güzel hardcore karakteri...




Bu mesajda bahsedilenler: @siega
D
6 yıl
Binbaşı

Sağol dostum, hemen inceliyorum ve aklıma yatarsa başlarım bu akşam yeni karaktere.
Açamadım verdiğin linki, karakter yok, boş sayfa çıkıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 18 Ocak 2018; 20:55:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nicholai Hel
T
6 yıl
Binbaşı

Uzun yıllar d2lod oynadım daha sonra d3 oynadım. Şimdi çok bahsi geçmesi üzerine grim dawna başladım. Yeni başlayan birisi için melee tank rahat ilerleyebileceğim bir build önerebilir misiniz? Teşekkürler.



D
6 yıl
Yarbay

68 level'im ultimate'deyim şuan ve bu linkteki skill, build gidiyorum.Bu buildde eksik yanlış varsa biri aydınlatabilir mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 3 Şubat 2018; 17:57:20 >

D
6 yıl
Yüzbaşı

Oyuna tekrar döndüm, dual wield Purifier kasıyorum. Daha level 40 lardayım.
Beraber level kasmak isteyen steamden ekleyebilir.

Vuruş hissi güzel, oynanış keyifli ama resistlerde sıkıntı yaşıyorum. Arttıracak item da pek bulamadım. Ne tavsiye edersiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Yarbay

Resist olayı item ve taşlarla kolaylıkla sağlanıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @dream0n
E
6 yıl
Çavuş

Konuyu canlandıralım arkadaşlar.. oyun iyice efsanevi bir boyuta gitmeye başladı. yeni güncelleme geldi sanırım bugün facebookta gördüm, ancak daha görme imkanım olmadı. ne gibi yenilikler geldi acaba gören,duyan arkadaşlarımız varsa konuşalım.
hem konu canlansın hem de bilgi sahibi olalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı

Yeni rogue like dungeon açıldı sanırım ashes of malmouth dlc sine sahip olanlar için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EliteKillaz
S
6 yıl
Yarbay

Yeni gelen zindan biraz ufak geldi bana. Poison dan genel olarak bıkan biri olmama rağmen hoşuma gitti diyebilirim. Son boss ufak çapta bir kalp krizi geçirtti sağolsun



H
6 yıl
Yarbay

steam'i ne zaman açsam hep bu oyunun son oynadığım tarihine takılıyorum ve erteliyorum.önceki hesabımı satmıştım yeni hesabımada steam'den fazla oyun almadım.killing floor 2 oynuyorum çoğunlukla ama oyunu başlatırken yan tarafta görünce diyorum bir dahaki sefere oynarım grim dawn'ı ertele ertele aylarca oyuna giriş bile yapmamışım grim dawn'ın zaten kırmızımsı atmosferini hiç beğenmemiştim,son bölümlerin geçtiği kısımlar ( chtonic'lerin olduğu yerler ) gözümü çok yoruyor oraları oynayınca.bir arada madem grim dawn oynamıyorum bari titan quest alayım belki onu oynarım dedim,onuda 100 küsür saat sonra bırakmışım.2010 yılında dh tq konusuna yazmak için üye olmuştum foruma o zamanlar hamachi'den oynanıyordu aktif şekilde,aynı oyunu her çeşit karakter ikilisiyle oynadktan sonra tekrarında tekrarı olacağından daha fazla zorlamayaa gerek yok dedim ve hatıralarda kalsın diyerekten tq macerasını noktaladım.grim dawn'da mesela bunu yapamadım.shaman+soldier ve occ+demo oynamıştım.occ+demo 72 levelde yattı multiplayer hardcore oynarken ,diğerini bu karakterden sonra açmıştım kaç levelde kaldığını hatırlamıyorum.

bu mesajı okurken ne alaka ya da niye yazdın diye düşünüyor olacaksınız onun için şuraya not düşeyim,steam'i açtım ve yine grim dawn gözüme ilişti.



D
6 yıl
Yarbay

Bu oyun bi türlü sarmadı saramadı.Titan Questin verdiği zevk yok oyunda.Titan Questi aynı haritalarda geliştirselerdi kat kat daha iyi olurdu.



G
6 yıl
Yarbay

Bu oyunu oynarken pc random restart atıyor.Bilgisi olan varmı ?



Z
6 yıl
Binbaşı

Selamlar.en son oynarken summoner buildiyle oynuyordum.geride durup her şeyi petlere bırakmak da sıkıyor bir zaman sonra.ek paketle tekrar başlayayım dedim eğlenceli kolay kademe kaydedeceğim bir class önerir misiniz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

necromancer için relic ne kullanılıyor diye baktım grimdawn forumlarında, dirke of arkovia imiş, bysmiael den daha mı iyi acaba?



S
6 yıl
Yarbay

2018 içinde yeni ek paket geliyor. Çöllere, volkanik arazilere vuracakmışız kendimizi.

< Resime gitmek için tıklayın >



http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=68923



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Çavuş

Arkadaşlar Merhabalar aktif olarak Grim Dawn oynuyorum beraber oynamak isterseniz pm atabilirsiniz . Bir topluluk oluşturursak çok güzel olur diye düşünüyorum .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >