S

DH Yönetici
26 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
64 üye
Görüntülenme (?)
448 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Razer deathadder v2 mini mouse 302,00 lira
Almayı düşünenler için;

https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-pm-HB000011ND08

Satıcı hakkında şikayet ya da kötü yorum okumadım. Ben ne zamandır almayı düşünüyordum, 350 liraydı şimdi biraz daha inmiş. Ben aldım.
S
3 yıl
Mouse önerisi lazım
Selamlar herkese.

Küçük boyutlara sahip bir mouse bakıyorum. şu an logitech g502 kullanıyorum ama hem ağırlığı hem de büyüklüğü artık beni rahatsız ediyor.

Razer deathadder v2 mini hoşuma gitti ama Zowie de kullanmayı çok istiyorum. Zowiede de çok fazla seçenek var. Hangisi bana uygun olur bilmiyorum.

Çok fazla pahalı olmayan mouse önerilerine açığım. Küçük elli olduğumdan dolayı büyük boyutlarda olmaması ve hafif olması mümkünse tercihim.
S
3 yıl
Yeni bir psu seçimi
10 yıllık seasonic x 750 güç kaynağım ne yazık ki miadını doldurduğu için yeni bir güç kaynağı ihtiyacım var.

sistemim 7700k ve 1080 ti. güncelleme yapabilme olasılığımı ve yine uzun yıllar kullanmayı umut ettiğim bir psu aramaktayım.

aklımda fsp nin platinum 1200w pt serisi psusu var ama yine de buradan da öneri vs almadan karar vermek istemiyorum.

tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
S
4 yıl
eba kalabalık sorunu
Arkadaşlar yeni bir tablet aldık lenovo tab m10.

bugün eba ya bağlanırken çok kalabalık uyarısı geliyor ve açılmıyor. Fakat telefondan bağlanırken herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Tablet yeni olduğu için yapmamız gereken bir şeyi unutmuş olabilir miyiz?
S
4 yıl
videolarda sesin bozulması
Selam arkadaşlar.

bilgisayarda şöyle bir sıkıntım var; herhangi bir video seyrederken (youtube ya da ya da bilgisayardaki herhangi program üzerinden herhangi bir film ya da dizi seyredeyim) sesler belli bir zaman sonra senkron olarak bozulmaya başlıyor. linki yeniden yüklediğimde ve bozulan kısma geldiğimde düzeliyor ya da programdan izliyorsam programı kapatıp yeniden açtığımda ve bozulan yere geldiğimde düzeliyor fakat belli bir süre sonra yine tekrarlıyor sıkıntı kendini.

bilen ya da daha önce yaşayan oldu mu hiç böyle bir sıkıntı?
S
5 yıl
1 TB ssd Tavsiyesi
oyunları kurmak ve biraz da yedek yapmak için 1 tb ssd almayı planlıyorum.

m2 ya da sata III farketmez, samsung 860 evo, sandisk 960 ya da 1tb plus ya da plus 3d, intel 660p 1 tb gibi seçenekler arasında gidip geliyorum. evo ağır basıyor elbette ama fiyatı da el yakıyor.

700 liraya adata su630 da var ama pek güvenemiyorum açıkçası.

tavsiyeniz nedir?
S
6 yıl
thermaltake x 71 hakkında
başlıkta da belirttiğim gibi TT x-71 kasa almayı planlıyorum. kullanan veya daha önce kullanmış olan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?
S
6 yıl
usb çıkışları çalışmıyor
bilgisayarı açtığımda klavye mouse çalışmadı. gördüm ki anakarttaki tüm usb portları çalışmıyor. anakarta bağlı usb 3.0 kartına takarak mouse ve klavyeyi çalıştırdım ama sorun devam ediyor. aygıt yöneticisinde

usb xHCI uyumlu ana bilgisayar denetleyicisi

kısmında üğnlem var ve KOD 10 isimli bir uyarı veriyor. dirver güncel, sorun gidermeyi tıklatıp bilgisayarı yeniden başlat dediğimde bilgisayar yeniden başlıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. ne yaptıysam olmadı. driverlardan biri gitti sanırım ama nedir ne değil ne değildir bilgim yok.

anakart msi z270 sli plus işletim sistemim de windows 10 pro 64 bit

var mı bu sorun hakkında bilgisi olan ya da daha önce yaşayıop ta çözümüş olan birisi?
S
7 yıl
Fotoğraf basmak için yazıcı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar;

fotoğraf basmak için bir makine arıyorum ama açıkçası bu işlerden hiç anlamıyorum. nasıl özelliklere bakılmalı, hangi markaya yönelmeli ve mürekkebi ya da kartuşları ne kadar gider vs gibisinden hiç bir bilgi sahibi değilim.

bir sene kadar önce sürekli CANON PIXMA MG7550 önerimiş ama sanırım artık piyasada yok. bu mudur en iyisi? bu konuda yardım edebilecek ve ya bilgilendirebilecek varsa çok makbule geçer.
S
8 yıl
GAMEMAX psu
Bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Ürünleri fiyat olarak bayağı uygun gibi, ayrıca sertifikaları da gerçek;https://plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=270&type=2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.