D

Binbaşı
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
Nano usb ile çift oyun kolu
Merhaba arkadaşlar. Elimde bir adet çalışır durumda Logitech f710 oyun kolu var. Bir tane daha alacağım ikinci el olarak usb'si olmayan aynı koldan buldum uygun fiyatlı. Sorum şu; tek nano usb ile iki tane aynı marka model kol pc'de çalışır mı?
D
geçen yıl
gigabyte ga-p55-ud3r arızalandı
Yukarda yazdığım uzun yıllardır kullandığım anakart arızalandı.
1156 pin olduğunu biliyorum.
Bunun yerine ikinci el de olabilir uygun fiyatlı bir anakart önerisi yapabilir misiniz?
İki adet 4gb iki adet 2gb ram
Amd rx570 ekran kartı ve ilk nesil i5 işlemci kullanıyordum.
D
geçen yıl
oyun için sistem tavsiyesi lütfen
Monitör: var
Ekran kartı: AMD Sapphire rx570
Ram:12 GB DDR3
Ssd: Samsung QVO 870 1tb ssd

5-6 sene içinde çıkacak oyunları kasmadan oynatsin, ileride ekran kartı,ram takviyesi yapabileceğim oyun amaçlı bir bilgisayar tavsiyesi verir misiniz?
İntel ya da AMD işlemci farketmez, ekran kartı olarak AMD sürücüler ile sorun yaşıyorum Nvidia tercihim olabilir.
Elimdeki Ramlar DDR3, kullanılmayacak ise ram de alabilirim.
D
geçen yıl
bilgisayar açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor
Merhaba, bilgisayarda oğlum oyun oynadi, sonrasında sıkıntısız bir şekilde kapattım. Üç saat kadar sonra açmak istediğimde anlık olarak ışıklar yanıyor işlemci ve kasanın fan pervanesi anlık olarak dönüyor sonra duruyor tüm sistem. İki üç saniye suçta kendi kendine bunu tekrarlıyor benim müdahalem olmadan. Nedir sizce sorun?

i5 eski nesil işlemci, RX570 ekran kartı, Gigabyte anakart ve 500W güç kaynağı. Ekran kartı hariç diğer donanımlar 10 yıllık.





D
geçen yıl
gigabyte GA-P55-UD3R ssd uyumu
Merhaba arkadaşlar, yukarıda modelini yazdığım yadigar anakartım var. Ssd almak istiyorum ama bu anakart destekliyor mu onu bilmiyorum. Bilen var mı?
Aslında ram+ekran kartı haricinde komple sistemi yenilemek istiyorum ama ssd ile bu anakart çalışırsa bir süre daha idare edebilirim.
D
2 yıl
xiomi telefon bildirim sorunu
Xiomi mi mix2 telefon kullanıyorum uzun yıllardır. Bildirimlerde sorun yoktu ama uzun zamandır uygulamalardan bildirim alamıyorum.
Örneğin banka, sahibinden, canlı maç vb konularda eskiden bildirim geliyordu artık gelmiyor. İnternette yazılanları denedim ama sorunum devam ediyor ne yazık ki. Var mı yardımcı olabilecek?
D
3 yıl
Gigabayte ga-p55-ud3r anakart uyumlu ram
Merhaba arkadaşlar, gigabayte ga-p55-ud3r model anakart kullanıyorum uzun yıllardır. Bugüne kadar idare ediyordu ama üzerindeki ram çocuklar oyun oynadıkları için artık yeterli gelmiyor.
Bu anakarta uyumlu 2*8 ya da 16 GB ram tercihim ne olmalı?

Bu arada şu an kullanmakta olduğum (DDR3 1600 cl:7 1.65v ) iki adet 2gb ramler var.bunlara ek olarak mi alsam yoksa direkt olarak 2*8mi almak doğru olur?
D
4 yıl
Nasıl bilirsiniz corsa 2003 yarı otomatik
Merhaba, ablam için (günde max30 km yol yapacak) araç alıyoruz, bir arkadaşımin aracı olan 2003 model yarı otomatik 1.0 Eco Corsa.
Çarşamba günü gelecek araç. Yokuşlarda geri kayma yaparmı, rampa çıkışlarda performansı nasıldır?
Kullanan, bilen arkadaşlardan fikir almak istiyordum.
D
4 yıl
Sennheiser? Urbanears plattan2
Sennheiser hd300 ile urbanears plattan2 kulaklıkları arasında kararsız kaldım. Bunlardan kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Kaliteli, yüksek sesle müzik dinlemek ve ara sıra çok izlemek amacım.
Ya da bu fiyatlarda başka bir marka, model öneriniz var mı?
D
4 yıl
Next 2000 mini tavsiye?
Merhabalar, başlıkta yazdığım cihazı almak istiyorum. Alt yazı desteği var yazıyor ama nasıl film performansı? Kullanan arkadaşlar var mı? Diğer odada ki TV ye takacağım. HDD takıp film, dizi izlenir mi bununla?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.