Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
4163
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Görev yön. Regedit çalışmıyor....
D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar pc me yaklasık 3 kere format attım 2 gün içinde .Atma sebebim görev yöneticisinin ve regedit in calışmaması .Formatı atyorum görev yöneticisi ve regedit normal olarak calısıyo fakat programları kuruyorum sonra aniden bozuluyor kayıt defteri düzenleme yönetici tarafından iptal edildi yazıyor bunun sebebi ne olabilir acaba . kurduğum programlar driver dısında FRAP, YOUR UNNISTALER ,ViSTA MANAGEMT MSN filan bu sorun neden kaynaklanıyo hardiiskimi bozulmuş virüsmü war lütefn yardımcı olun....



K
16 yıl
Yarbay

Yüklediğiniz programlardan biri virüs içeriyor olabilir. Öncelikle virüs taraması yapmalısınız.
SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
http://www.filehippo.com/download_superantispyware



A
15 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: askkalp

combofix programını internetten bul indir sorunun halolur. olmazsa foruma bidaha girmem


Ozaman girmeyecen demekki Sorun combofixlik değil, arkadaşın taktığı cd'lerden geçiyor muhakkak virüs . Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi formatı at güzelce virüs programı kur, sonra teker teker netten dosyalarını indir ve kur . Ama formattan hemen önce ne haridi ne usb bellek tak ilk önce virüs Programınu kur sonra ne yapacaksan yap. Sistemin sağlam ise virüs programının ayarlarını FUll'e al ve uçanı kaçanı Avira Antivir yakalayacaktır .

Anlatım hazırladım ayarlar için Buyur :

http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/hHI2PK0Vav.swf



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.