Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
835
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Golf 7 1.2 tsi manuel yada hundai i30 elit dizel otomatik ? (2. sayfa)
X
8 yıl
Yarbay

Zevkler görecelidir anlıyorum ama c segmenti en çirkin araçlardan biridir golf. Estetik sıfır. Hyundai İ30 ve Kia Ceed bence c segment hb de en yakışıklı araçlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Z
8 yıl
Yarbay

Madem otomatik şart değil, o zaman i30 1.6crdi manuel en mantıklı seçim olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

Yakıt olarak hemen hemen aynı olurlar ama 1.6 dizelin ekstra tork gücü ve otomatik şanzıman için ben i30 diyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Bana göre doğru tercih. Çünkü ben donanımcı biriyim. Az paraya çok donanım almayı severim. Piyasada Hyundai-Kia dışında bunu sağlayan başka var mı karşılaşmadım(Varsa bilgilendirirse biri gerçekten sevinirim) Birde otomatiği Tork Konvektörlü sağlam şanzıman. 50 binde bir yağını değiştirdikten sonra sıkıntı çıkarmaz.Hemde konforlu öle rahatsız eden bir şanzıman değil. Benim tercihim bu sebeplerden dolayı İ30 olurdu. Ha Golf bu kadar dolu olsa Golf'ün tipini bende beğeniyorum,tercihim Golf olurdu.

Bu kadar dolu dediğiniz özellikler nelerdir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
8 yıl
Yarbay

S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i30/PIP/index.html#contents_feature Akıllı park makyajlı kasadan önce yok sadece :)

Cam tavan ve elektrikli sürücü koltuğu dışında çok da bi fark göremedim ben.. Yukarıda verilen iki örnek golf ilanı da donanım olarak Kia Ceedten bevzu bahis yapıldığı kadar donanım farkı olduğunu düşünmüyorum. Ki cam tavanlı golf de pekala bulunabilir 3 aşağı 5 yukarı bu bütçe ile.. Şahsen otomatik gerekli değilse bu noktada ben golf tercih ederdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
8 yıl
Yarbay

Kia Ceed Premium alırsa aynı paraya aynı donanım Golf alamaz bu net. Tercih meselesidir lafım yok buna ama az paraya çok donanımı sevdiğim için İ30 derim ha başka bir araç varsa gözüm İ30 u bile görmez gider onu alırım




Bu mesajda bahsedilenler: @synthesizer
T
8 yıl
Yarbay

Ben tl bazinda benzer yakacaklarin dusunuyorum. Golf biraz daha seri. Bunu, i30 elit sahibi olup esine 1.2 tsi dsg golf alan arkadasim söylüyor. O golfu ilk aldiginda daha bi begenmisti ama şimdi tekrar bi sormak gerek.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.